Αδικοχαμένα

Όνειρα που ενώ υπήρχαν και άρχισαν να αποκτούν σιγά σιγά σάρκα και οστά , ξάφνου φάνηκε να κόβεται το νήμα της ζωής της και η Ζωή , η Ζωίτσα της Ξάνθης ,να κείτεται όχι απλά αιμόφυρτη ,αλλά καίουσα .απ τα σχέδια τα νοσηρά του βιαστή και του στυγνού εγκληματία της .

Όνειρα που θέλησε να τα κυνηγήσει και να ανοίξει τα δικά της φτερά ,κάποιο μυαλό , καθόλα αρρωστημένο και βεβιασμένο ,στις κατηφόρες του ίδιου του ,του εαυτού ,ξέσκισε την ψυχή , όχι μόνο όλων μας ,αλλά κυρίως έπραξε το χειρότερο ιδεχθή έγκλημα ,στα εγκληματικά ,χρονικά , φόνων και αποτρόπαιων πράξεων αυτών.

Ονειρα που τα σχεδίαζε ,μα λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο ,τον άρρωστο και απαίσιο ,αισχρό και σιχαμερό μυαλό ,που γύριζε στροφές το μυαλό του , μόνο καταστροφικά , εναντίον αθώας ψυχής και μιας κοπέλας που θέλησε να φανερώσει την αντίστασή της και την απάθειά της .

Όνειρα που άλλος νοσηρός νους ,ήθελε να τα επιβάλλει να διακοπούν , διά της βίας και κυρίως , μέσω της καύσης τους ,ύλης ,σάρκας ,που δυστυχώς δεινοπαθώντας στα άχρηστά του χέρια ,είχε χάσει τις αισθήσεις του ,παλεύοντας άδικα η καημένη η κοπέλα ,να σωθεί και να αποβεί σε εκείνη την απόλυτα καταννοητή θα λεγα πράξη της ,την κατάδοση του εγκληματία ,που κυκλοφορούσε ,όπως και τόσοι άλλοι ,ανενόχλητοι ανάμεσά μας .

Μα είμαιστε όλοι και όλες εδώ , να δείξουμε και να εναποθέσουμε τα δικα΄μας λιθαράκια , ως ανάδειξη και απόδειξη , αγάπης ,μνήμης ,μα κυρίως λατρείας ,σε ένα αδικοχαμένο πλάσμα ,που θα πρεπε να ζει και να γεύεται την επίγεια ζωή ,παρά να κοσμεί τον Επουράνιο Διάκοσμο!

ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΖΩΙΤΣΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!!!

Άννα Ζανιδάκη

The post Αδικοχαμένα appeared first on Kliktv.gr.

Πηγή Αδικοχαμένα

Related posts

Στέλιος Καλαθάς: «Τα πάντα είναι Θέατρο»

‘Το βουβό’ της Δήμητρας Ανδρουλάκη

‘Τι είδε ο Γιός της Καθαρίστριας;’ στο Θέατρο Nous

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More