23.3 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
klik.news
Image default
Διαφορα

Εταιρεία ζητά άτομο για να παρακολουθήσει 25 χριστουγεννιάτικες ταινίες σε 25 ημέρες

Και πληρώνει πολύ καλά για αυτό.

Ενώ πολλοί από εμάς είμαστε πρόθυμοι να παρακολουθήσουμε χριστουγεννιάτικες ταινίες δωρεάν, μια εταιρεία προσφέρει μια αξιοπρεπή αμοιβή για να το κάνετε γι’ αυτούς. Μάλιστα, δεν θέλει να παρακολουθήσετε όλες τις εορταστικές ταινίες που υπάρχουν, μα μόλις 25!

Η CableTV (εταιρεία τηλεπικοινωνιών) ζητά άτομο για να παρακολουθήσει 25 χριστουγεννιάτικες σε διάστημα 25 ημερών.

Σε αντάλλαγμα, προσφέρει μισθό 2.500 δολαρίων και ετήσιες συνδρομές σε επτά από τις κορυφαίες τοποθεσίες streaming, ώστε να έχετε πρόσβαση στην παρακολούθηση των πιο δημοφιλών εορταστικών ταινιών. Θα λάβετε, λοιπόν, συνδρομές σε Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, Max, Apple TV+ και Hallmark Movies Now.

Ο επίσημος τίτλος εργασίας είναι “Chief of Cheer” (αρχηγός της χαράς). Όποιος αναλάβει τη θέση, αφού παρακολουθήσει τις ταινίες, θα πρέπει να αξιολογήσει τις ταινίες με βάση τον παράγοντα νοσταλγίας, τη συγκινητική αφήγηση και τη συνολική γιορτινή διάθεση.

Επιπλέον, η εταιρεία θέλει να ακούσει ποιες πλατφόρμες streaming είναι οι πιο φιλικές προς το χρήστη. Προσφέρουν, δηλαδή, μια καλή επιλογή ταινιών για τις γιορτές και αν παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά τη διάρκεια των προβολών των ταινιών.

Αν αναρωτιέστε ποιες ταινίες αναμένεται να παρακολουθήσετε, η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας, με την εταιρεία να προτείνει μερικές στο website της, για να σας δώσει έμπνευση.

«Η μόνη απαίτηση είναι να αγαπάτε τις γιορτές των Χριστουγέννων και τις ταινίες που αναφέρονται σε αυτές, αλλά και να έχετε την υπομονή να κάνετε έναν μαραθώνιο ταινιών μέσα σε 25 ημέρες», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Πηγή: marieclaire.gr

The post Εταιρεία ζητά άτομο για να παρακολουθήσει 25 χριστουγεννιάτικες ταινίες σε 25 ημέρες first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Ροντέο: Το θρυλικό νότιο λούνα πάρκ που αγάπησε όλη η Αθήνα

klik

Ο λόγος που ορισμένοι άνθρωποι ξυπνάνε μεταξύ 3 και 4 τα ξημερώματα

klik

Τι σημαίνει η λέξη Halloween και γιατί γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου

klik

Έρευνα για τις προτιμήσεις σε Sex Toys στην Ελλάδα το 2023

klik

Εταιρεία προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ σε όποιον καταφέρει να αποδείξει την ύπαρξη εξωγήινης ζωής (vid)

klik

2ος Δρόμος Θυσίας «Κακολύρι 1944»

klik

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy