Survivor spoiler αποχώρηση 8-5: Ποιος θα είναι ο 4ος υποψήφιος;

Η 4η υποψηφιότητα στο Survivor μπορεί να είναι και μεγάλη έκπληξη είναι η αλήθεια. Ποιος θα βγει στον τάκο;

Survivor spoiler αποχώρηση 8-5: Κληρώνει το τελευταίο όνομα του μονομάχου απόψε στο Survivor. Μεγάλη απορία για το ποιος θα είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ποιος βγαίνει στον τάκο απόψε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Δεν είναι εύκολα τα Survivor spoiler. Είδατε τις τελευταίες μέρες τι έχει γίνει. Κλείνει την κάνουλα ο Ατζούν, ανεβαίνει η τηλεθέαση είναι η αλήθεια. Ειδικά στα συμβούλια του νησιού στο Survivor 2024 το πράγμα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Θα κάνουμε όμως την εκτίμησή μας.

Βέβαια, δεν έχουμε καν εικόνα για το ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία. Δεν ξέρουμε σίγουρα και οριστικά. Απλώς, το trailer πρόδωσε το ποια ομάδα κερδίζει. Τουλάχιστον αυτό μοιάζει πια ως το πιο πιθανό σενάριο για απόψε.

Survivor spoiler αποχώρηση 8-5: Αυτός ο 4ος υποψήφιος;

Θεωρητικά, οι Μαχητές πάνε ασφαλείς στο συμβούλιο του νησιού. Αν έπρεπε να βγάλουν εκείνοι παίκτη στον τάκο, μία επιλογή υπάρχει. Ο Ντάνιελ Νούρκα. Χλωμό να δούμε τον Φάνη στον τάκο. Δύσκολο όμως να βγάλουν παίκτη οι Μαχητές.

Οι Διάσημοι χάνουν κατά τα φαινόμενα την ασυλία. Αυτό τους φέρνει στη δύσκολη θέση να υποδείξουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μεγάλη η φημολογία γύρω από το ποιος θα είναι αυτός. Κάπου διάβασα πως θα είναι στον τάκο η Κατερίνα Δαλάκα. Ε, όχι, δα! Δύσκολο να δούμε και τον Χριστόφορο.

Δώρα Νικολή και Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι οι δύο πιο πιθανές επιλογές.

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor spoiler αποχώρηση 8-5: Ποιος θα είναι ο 4ος υποψήφιος; first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Survivor 2024 spoiler 19-5 : Αυτό το έπαθλο κερδίζουν οι νικητές απόψε! (vid)

Survivor spoiler αποχώρηση 19/5: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor 19-5: Φέρνει τραυματισμό η πίεση για την πρώτη ασυλία – Τι άλλο έδειξε το trailer!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More