Survivor 8-5: Χαμός με νέα κόντρα ανάμεσα σε Δαλάκα – Χρυσαειδή – Ξεφεύγουν οι εντάσεις!

Ακόμα ένα επεισόδιο στο Survivor όπου ειπώθηκαν πολλά και οι κόντρες δε σταματούν.

Survivor 8-5: Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα ήταν αυτό της Τρίτης στο Survivor, εκεί που όλα άρχισαν με τους παίκτες να συζητούν για την αποχώρηση της Αναστασίας.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, αφού οι παίκτρια των Μπλε δεν μπορούσε να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μετά τον τραυματισμό της.

Ενώ δεν έλειψαν και οι συζητήσεις για την ψήφιση της Ασημίνας και όλη την κουβέντα που ακολούθησε μετά, αφού ήταν αρκετά προστατευμένη από την ομάδα της.

Την ίδια στιγμή, ο Φάνης ξεκαθάρισε ότι δεν θα ήθελε η ομάδα του να έχει χάσει την ασυλία, προκειμένου να μη βγει η Σταυρούλα Χρυσειδή υποψήφια, κάτι που ήθελε η ίδια.

Survivor 8-5: Σκληρή… μάχη για την ασυλία!

Ωστόσο η ώρα για ακόμα μία ασυλία είχε έρθει, με τους Κόκκινους και τους Μπλε να θέλουν με κάθε τρόπο να την κατακτήσουν.

Οι εντάσεις στους δύο πάγκους ήταν πάρα πολλές, αφού όλοι γνώριζαν ποιο είναι το διακύβευμα και τα νεύρα ξέφυγαν σε αρκετές περιστάσεις.

Μάλιστα υπήρχε και μία κόντρα ανάμεσα στον Φάνη και τον Γκιουλέκα, πριν τον αγώνα μεταξύ τους, κάτι που σχολιάστηκε και μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Σε αυτή νικητές όπως σας είχαμε αποκαλύψει να είναι οι Κόκκινοι, με την Σταυρούλα να τα ρίχνει στην τύχη, που σύμφωνα με την ίδια χρειαζόταν το δεύτερο κομμάτι του στίβου μάχης.

Εκεί πήρε τον λόγο η Κατερίνα Δαλάκα και θέλησε να την… πει στην αντίπαλό της, λέγοντας ότι δεν πιστεύει στην τύχη και αναλαμβάνει τις ευθύνες της όταν δεν είναι καλή.

Survivor 8-5: Χαμός και στο συμβούλιο!

Το συμβούλιο του νησιού σίγουρα δε θα μπορούσε να πάει διαφορετικά, αφού ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τους παίκτες για να μάθουμε ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Πριν από αυτά οι Μπλε είχαν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους, για την ψήφιση ενός ακόμα ατόμου από την ομάδα τους, αλλά προφανώς δεν υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος.

Οι εντάσεις ήταν πολλές, ειδικά ανάμεσα στον Φάνη και τον Γκιουλέκα, με τα πράγματα να είναι κοντά στο να ξεφύγουν.

Η ώρα της ψηφοφορίας όμως δεν άργησε, εκεί που ο Σταμάτης βγήκε από την κάλπη, όπως σας είχαμε αποκαλύψει.

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor 8-5: Χαμός με νέα κόντρα ανάμεσα σε Δαλάκα – Χρυσαειδή – Ξεφεύγουν οι εντάσεις! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Survivor 2024 spoiler 19-5 : Αυτό το έπαθλο κερδίζουν οι νικητές απόψε! (vid)

Survivor spoiler αποχώρηση 19/5: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor 19-5: Φέρνει τραυματισμό η πίεση για την πρώτη ασυλία – Τι άλλο έδειξε το trailer!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More