Survivor 7/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η Ασυλία;

Μία πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που έχει το προβάδισμα για να κερδίσει τη 2η ασυλία στο Survivor. Μπλε ή Κόκκινη;

Survivor 7/5 spoiler: Έντονα συνεχίζεται η 18η εβδομάδα στο Survivor με τον 2ο αγώνα ασυλία. Ποια ομάδα θα κερδίσει την 3η ασυλία στο σόου του ΣΚΑΪ;

Διάσημοι ή Μαχητές;

Η Γεωργία θα έχει το οριστικό Survivor spoiler μέσα στη μέρα. Μέχρι τότε όμως θα κάνουμε την εκτίμησή μας, αυτή τα φορά πιο δύσκολη από άλλες. Οι Κόκκινοι δεν κατάφεραν να κάνουν το 2/2 και οι Μπλε απέκτησαν ζωή.

Ωραίος στίβος μάχης και τελικός στόχος αυτός που είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής. Παρακολουθήσαμε σε Live μετάδοση όλη τη διαδικασία. Γενικώς, έχει πολλούς ωραίους τελικούς στόχους στους στίβους μάχης το Survivor 2024.

Οι μπλε έχασαν σε ένα παιχνίδι όπου στο μεγαλύτερό του διάστημα ήταν το απόλυτο ντέρμπι. Ωστόσο, στο δεύτερο αγώνισμα εμφανίστηκαν έτοιμοι για νίκη και μαζί με τη βοήθεια της Σταυρούλας, το κατάφεραν.

Survivor 7/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Οι Μαχητές είναι σοκαρισμένοι από τον τραυματισμό της Αναστασίας και την ξαφνική αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο. Είναι λογικό και φάνηκε και στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας. Ωστόσο αντέδρασανστο δεύτερο ματς ασυλίας.

Φάνης, Σταυρούλα, Ντάνιελ και Σταμάτης. Πολύ δυνατή τετράδα βέβαια για να φέρει νίκες. Δεδομένα καλύτεροι από τους κόκκινους.

Οι Κόκκινοι βέβαια έχουν δείξει όλο αυτό το διάστημα πως μπορούν να γυρίσουν την κατάσταση, πλησιάζουν στις νίκες σε όλα τα ματς, αλλά κάτι πάντα λείπει. Το 10-5 πόνεσε πολύ και σίγουρα δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι στο επόμενο αγώνισμα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, θέλουν να ανασυνταχθούν, να βρουν λύσεις και να επιστρέψουν στις νίκες.

Άλλωστε, δεν θα χάνει συνέχεια η Δαλάκα.

Με άλλα λόγια, το προβάδισμα για την 3η ασυλία είναι στους Κόκκινους.

Φυσικά αποτελεί πρόβλεψη και όχι πληροφόρηση.

Πηγή: mediatime.gr

The post Survivor 7/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η Ασυλία; first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Survivor 19-5: Φέρνει τραυματισμό η πίεση για την πρώτη ασυλία – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Survivor spoiler 19-5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!

Survivor 18-5 spoiler: Η ομάδα της Δαλάκα πόσες ασυλίες θα πάρει;

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More