Survivor 7-5: Η εκδίκηση των μπλε, η συγκίνηση της Αναστασίας και η… ατρόμητη Σταυρούλα

Όλα όσα είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας του Πάσχα (6/5) στο Survivor.

Survivor 7-5: Οι καλύτερες στιγμές από το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα Πάσχα (6/5) που τα είχε… όλα.

Νικητές τους μπλε στη μάχη για τη 2η ασυλία, συγκίνηση για την τραυματισμένη Αναστασία και την… ατρόμητη Σταυρούλα που ξεκαθαρίζει οτι δεν τη φοβίζει κανείς στη μονομαχία της την επιβίωσή της στο Survivor.

Το επεισόδιο άρχισε με ένταση καθώς η Ασημίνα πέταξε τις μπηχτές της: «Θέλουν να τσακωθούμε με τη Δαλάκα, τους βολεύει», για να πάρει την απάντησή από την Σταυρούλα: Ξέρουμε ότι έφυγε επειδή τσακώθηκε με τη Δαλάκα και λέει με πονά η κοιλιά μου».

Survivor 7-5: 

Στο αγωνιστικό κομμάτι που ακολούθησε οι μπλε ήταν εντυπωσιακοί φτάνοντας σε νίκη με το επιβλητικό 10-5, δηλαδή νταμπλ σκορ. Το τελικό αποτέλεσμα «σφράγισε» η Σταυρούλα νικώντας την Κατερίνα.

Οπως είπε και ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός οι μπλε ισοφάρισαν τις ασυλίες και κατέκτησαν τη 2η ασυλία της εβδομάδας.

Εν συνεχεία ακολούθησε το συμβούλιου του νησιού όπως κάθε φορά μετά το αγωνιστικό σκέλος με τον Γιώργο Λιανό να κάνει έκπληξη στους παίκτες και να καλεί την τραυματισμένη από το προηγούμενο επεισόδιο, Αναστασία να λέει σε όλους εμφανώς συγκινημένη οτι δεν μπορεί να συνεχίσει στο ριάλιτι του Αγίου Δομίνικου. Δακρυσμένη εμφανίστηκε με κολάρο στον λαιμό μετά το ατύχημα που είχε σε αγώνισμα.

Κατόπιν είχαμε την ψηφοφορία των Κόκκινων για την πρώτη υποψηφιότητα, με την Ασημίνα είναι η δεύτερη Μονομάχος μετά την Σταυρούλα. Πάντως η ίδια απέφυγε να σχολιάσει το αποτέλεσμα.

Ο Γκιουλέκας ωστόσο έριξε τα… καρφάκια του λέγοντας οτι το αποτέλεσμα είναι καθαρά αγωνιστικό, καθώς «…από την επιστροφή του τραυματισμού της δεν έχει βρει τον εαυτό της η Ασημίνα. Δεν παίζει καν στο 70%-75% και το ξέρει και η ίδια».

Η Κατερίνα Δαλάκα εκτίμησε πως η Ασημίνα μέσα από την Μονομαχία θα δυναμώσει

Η Σταυρούλα πάντως δεν έδειξε να πτοείται για μια ενδεχόμενη Μονομαχία με την Ασημίνα: «Άλλη μια μέρα στη δουλειά. Δεν με φοβίζει κανείς. Αν εγώ προσωπικά έχω την απόδοση που ξέρω οτι μπορώ να έχω».

Κλείνοντας ο Γιώργος Λιανός ανέφερε οτι απομένουν ακόμη δύο υποψηφιότητες τις οποίες θα ξεκινήσουμε να μάθουμε από αύριο το βράδυ (Τρίτη 7/5) μετά τον 3ο αγώνα ασυλίας, ποιος ακόμη θα μπει στο κάδρο των μονομάχων.

Φυσικά το Sportime σας έχει ήδη προϊδεάσει με μια πρώτη εκτίμηση για την ομάδα που έχει το προβάδισμα για την 3η ασυλία.

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor 7-5: Η εκδίκηση των μπλε, η συγκίνηση της Αναστασίας και η… ατρόμητη Σταυρούλα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Survivor 2024 spoiler 19-5 : Αυτό το έπαθλο κερδίζουν οι νικητές απόψε! (vid)

Survivor spoiler αποχώρηση 19/5: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 19-5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More