Survivor 6-5 αποχώρηση: Σταυρούλα Χρυσαειδή όπως James Καφετζής;

Survivor 6-5 αποχώρηση: Λέτε να την κάνει α λα Τζέιμς η Σταυρούλα; Αυτός είναι ο λόγος!

Survivor 6-5 αποχώρηση: Η 18η εβδομάδα στο Survivor μας προσέφερε μπόλικο… τυράκι, καθώς με το καλημέρα είδαμε Σταυρούλα υποψήφια.

Είναι ίσως η καλύτερη γυναίκα παίκτρια του φετινού ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Κι όμως, μετά την ήττα των Μπλε από τους Κόκκινους στο εναρκτήριο πολλά σενάρια ξεπήδησαν αναφορικά με το Συμβούλιο του Νησιού.

Οι Μαχητές προτίμησαν να μην ψηφίσουν τον Ντάνιελ ή τον Σταμάτη. Προφανώς και είχε λογική να μην ψηφιστεί ο δεύτερος, ο οποίος είχε εξαιρετική απόδοση στο αγώνισμα παρά την ήττα της ομάδας του.

Ο Ντάνιελ τη γλίτωσε, αλλά είναι έτσι; Διότι ίσως η Σταυρούλα να μην θέλει όντως να συνεχίσει, παρά το γεγονός πως αποτελεί φαβορί. Mαζί με Γκιουλέκα και Ασημίνα παλεύουν για μια θέση στο Γαλάτσι.

Τι θα μπορούσε να την κάνει να αφήσιε τη διάκριση του τελικού και να αποχωρήσει ενάμιση μήνα πριν το φινάλε;

Survivor 6-5 αποχώρηση: Στα βήματα του James Καφετζή

Το σκεπτικό σε μια έντεχνη αποχώρηση στέκει, από τη στιγμή που θα πάμε σε ένα μεικτό αγώνισμα αποχώρησης. Κι εκεί, αν όντως η Σταυρούλα θέλει να φύγει, θα κάνει το απλό: θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο James.

Τι είχε κάνει ο Ροδίτης; Είχε αγωνιστεί κανονικά, αλλά πέταξε λευκή πετσέτα στον τελευταίο πόντο, λόγω και του συμβάντος με τον πατέρα του και το ναυάγιο στον Ειρηνικό.

Αυτό μπορεί να κάνει και η Σταυρούλα, αναλόγως και ποιους θα έχει να αντιπαλέψει. Στη δική της περίπτωση, έρχεται και δένει μια φήμη που μιλάει για ειδική συμφωνία με το μεγάλο αφεντικό, τον Ατζούν, η οποία θεωρητικά θα έληγε 10 Μαΐου.

Ημερομηνία που κουμπώνει στην εβδομάδα που διανύουμε. Δεν παίρνει και λίγα άλλωστε η πρώην πρωταθλήτρια στίβου.

Άρα, αυτή η θεωρία, φαντάζει τραβηγμένη, αλλά διόλου απίθανη.

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor 6-5 αποχώρηση: Σταυρούλα Χρυσαειδή όπως James Καφετζής; first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Survivor spoiler 19-5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!

Survivor 19-5: Φέρνει τραυματισμό η πίεση για την πρώτη ασυλία – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Survivor 18-5 spoiler: Η ομάδα της Δαλάκα πόσες ασυλίες θα πάρει;

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More