5 Προτάσεις αρωμάτων για να μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα

Η επιλογή ενός αρώματος είναι συνήθως πρόκληση για τις περισσότερες από εμάς. Ψάχνουμε κάτι που θα ταιριάζει με την προσωπικότητα μας, αλλά και με κάθε περίσταση. Οι λάτρεις της ομορφιάς συμφωνούν ότι όλοι ζητάμε μυρωδιές που να διαρκούν όλη μέρα και όχι μόνο τα πρώτα λεπτά που θα το ψεκάσουμε. Ιδανικά θελουμε να παραμείνει πάνω στο δέρμα μας κολλημένο μέχρι να αφαιρεθεί στο ντους. Αν  λατρεύεις αυτή την αίσθηση και σε κάνουν να νιώθεις περιποιημένη, τότε μείνε μαζί μου για 5 προτάσεις αρωμάτων που μυρίζουν υπέροχα όλη μέρα.

Τον σημαντικότερο ρόλο στην διάρκεια των αρωμάτων παίζει η κατηγορία στην οποία ανήκουν. Οι ειδικοί προτείνουν κάποιες συγκεκριμένες κατηγορίες αρωμάτων με βάση τα συστατικά που περιέχουν. Για παράδειγμα, στην πρώτη κατηγορία ανήκουν όσα αφήνουν μια αίσθηση φρεσκάδας. Αυτά είναι και συνήθως τα αρώματα που διαρκούν λιγότερο. Από την άλλη, όσα ανήκουν στην κατηγορία “amber” (αμπέρι) ή “woody” (ξυλώδη), ξεχωρίζουν για την διάρκεια τους.

Ποια αρώματα μυρίζουν υπέροχα όλη μέρα;

1. YSL : Libre Eau de Parfum Intense

Ένα πολύ γνωστό γυναικείο άρωμα που εμπιστεύονται πολλές γυναίκες. Ο λόγος που έχει κερδίσει πολλές από εμάς είναι για την χαρακτηριστική θηλυκότητα και δυναμικότητα που προσφέρει. To Libre Intense συνδυαζει πολυαγαπημένες νότες λεβάντας, άνθη πορτοκαλιού, και βανίλια. Η κατηγορία στην οποία ανήκει είναι “woody” και ταυτόχρονα “floral” για να δίνει μια ανάσα ελευθερίας. ‘Οσες γυναίκες το φορούν, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν βαρεθεί να απαντάνε στην ερώτηση “ποιο άρωμα είναι αυτό”.

Δες επίσης : Γυναικεία αρώματα για να μυρίζεις πάντα υπέροχα. 

2. Kayali : Oudgasm Vanilla Oud 36

Το μυστικό του συγκεκριμένου αρώματος είναι το oud. Αυτό ειναι το ακριβότερο ξύλο του κόσμου, και δίνει απίστευτη διάρκεια στα αρώματα. Χρειάζεται μόνο λιγα ψεκάσματα για να μοσχοβολάς όλη μέρα. Επίσης περιέχει με έναν πολύ ωραίο και ισορροποιημένο τρόπο νότες βανίλιας, πραλίνας και τριαντάφυλλου. Ανήκει στην κατηγορία ξυλώδη αρωμάτων και είναι ιδιαίτερα ζεστό. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα αρκετά ξεχωριστό άρωμα που μαγεύει και σε κάνει να αισθάνεσαι δυναμική.

3. Prada : Paradoxe Intense Eau de Parfum

Για ΄σένα που λατρεύεις τα λουλούδια και σου αρέσει να μυρίζεις “πολυτέλεια”, τότε αυτό το άρωμα είναι ιδανικό. Συγκεκριμένα, ανήκει στην κατηγορία των “amber” άρα είναι σίγουρα φτιαγμένο για να διαρκεί όσο περισσότερο γίνεται. Ένα αρκετά θηλυκό,τρυφερό και αισθησιακό άρωμα που περιέχει γιασεμί, λευκό μόσχο, βανίλια και πορτοκαλί. Επίσης, πολλοί λάτρευαν όσα συνδυάζει γιατί δίνει την αίσθηση φρεσκάδας ενώ συνδυάζει και τα κατάλληλα υλικά για να προσφέρει διάρκεια. Δώσε μια ευκαιρία στο συγκεκριμένο άρωμα και θα με θυμηθείς!

4. Mugler : Angel Eau de Parfum

Αυτό το άρωμα δημιουργήθηκε με σκοπό να είναι ξεχωριστό. Οι δημιουργοί ήθελαν να φτιάξουν κάτι που κανείς δεν έχει ξαναδεί. Έτσι ξεκίνησε και ο συνδυασμός περγαμόντο, κόκκινων φρούτων, πραλίνας, πατσουλί και βανίλιας. Δημιούργησαν ένα απίστευτα εθιστικό αποτέλεσμα που αποτελεί σύμβολο της θηλυκότητας, και το αγαπούν οι celebrities. Αν σου αρέσει ένα πιο βαρύ άρωμα, που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο, τότε νομίζω ότι είναι το καταλληλότερο για σένα. Γενικότερα, η Mugler είναι γνωστή για την διάρκεια στα αρώματα της, οπότε εγώ την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια!

5. Chanel : No5 Eau de Parfum

Χρειάζεται να σου πω μόνο ένα όνομα για να καταλάβεις το είδος αυτού του αρώματος. Το όνομα αυτό είναι Marilyn Monroe. Η γνωστή σε όλες μας, λάτρευε το συγκεκριμένο άρωμα και έκτοτε εχει συνδυαστεί με κάτι πολύ αισθησιακό και θηλυκό. Είναι ένα all time classics άρωμα που συνδυάζει νότες γιασεμιού, ξύλου, και τριαντάφυλλου. Ένα πολύ ζεστό και έντονο άρωμα που ταυτόχρονα εχει χαρακτηριστεί από πολλούς και γλυκό. Ωστόσο, μην νομίζεις ότι επειδή είναι πιο παλιό είναι και παλιομοδίτικο ή ξεπερασμένο. Είναι ένα άρωμα που θα ζει ανάμεσα μας για πολλά χρόνια ακόμα γιατί ξεχωρίζει. Σαφώς και η διάρκεια του έχει παίξει σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις αυτού του αρώματος. Αν το δοκιμάσεις, τότε προετοιμάσου να λαβείς πολλά όμορφα σχόλια απο γυναίκες και άνδρες!

Δες επίσης : 7 γυναικεία αρώματα που αρέσουν στους άνδρες. 

Τέλος, μια γενική συμβουλή για την επιλογή αρώματος με μεγάλη διάρκεια, είναι να εστιάζεις σε κατηγορίες “Eau de Parfum”. Είναι γενικά πιο ανθεκτικά σε σχέση με τα eau de toilette ή eau de Cologne. Να φροντίζεις επίσης να εφαρμόζεις σωστά το άρωμα σου, δηλαδή απευθείας στο δέρμα και να αφήνεις το μπουκάλι κάπου που δεν το βλέπει ο ήλιος.

The post 5 Προτάσεις αρωμάτων για να μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Οι τάσεις στα νύχια το καλοκαίρι του 2024!

O καλύτερος τρόπος να μαυρίσεις για το καλοκαίρι

5 Kαλοκαιρινά outfits με φούστα για τις ζεστές μέρες

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More