Survivor 30-4: Βγαίνουν… μαχαίρια στους Κόκκινους – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Ακόμα ένα επεισόδιο στο Survivor, που οι εντάσεις είναι αυτές που θα κυριαρχήσουν.

Survivor 30-4: Πολλά θα δούμε σε ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor, που όσο μπαίνουν στην τελική ευθεία, θα ανεβαίνουν και οι εντάσεις.

Συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΪ μας έδωσε το trailer του αποψινού επεισοδίου και μαζί λίγο… ψωμάκι για τα όσα έχουμε να παρακολουθήσουμε από τους δέκτες μας.

Αρχικά οι δύο ομάδες θα μπουν στο στίβο μάχης για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, ωστόσο βλέπουμε ότι είναι από τα πιο δύσκολα αγωνίσματα που έχουν βρεθεί.

Οι παίκτες κάνουν τα πάντα για να φύγουν με τον πόντο από τα ματσαρίσματα τους, αφού γνωρίζουμε πλέον ότι εκτός από τη νίκη, παίρνουν πόντους και για τα μεγάλα έπαθλα που έχει ετοιμάσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Εμείς φυσικά δε θα μπορούσαμε να σας αφήσουμε έτσι, έχοντας δώσει την πρώτη ισχυρή μας εκτίμηση για τον νικητή της βραδιάς.

Survivor 30-4: Κόντρα την ώρα του αγώνα στους Κόκκινους!

Μετά τη νίκη που πέτυχαν στη δεύτερη ασυλία, τα πράγματα στους Κόκκινους φαίνονταν ότι είχαν ηρεμήσει, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα, υπάρχει αρκετά μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παίκτες, με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να ξεσπά στους συμπαίκτες του.

Το θέμα είναι πόσο θα τους επηρεάσει όλο αυτό και αν θα παίξει ρόλο σε μία πιθανή ψηφοφορία, αν και εφόσον οι Μπλε πάρουν την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Δείτε το trailer του Survivor:

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor 30-4: Βγαίνουν… μαχαίρια στους Κόκκινους – Τι άλλο έδειξε το trailer! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Survivor 18-5 spoiler: Η ομάδα της Δαλάκα πόσες ασυλίες θα πάρει;

Survivor Στατιστικά 18-5: Γκιουλέκας και Δαλάκα παλεύουν για αυτή τη θέση

Σάββας Γκέντσογλου: Απάντησε για την Κατερίνα Δαλάκα αλλά και το ποιος θα κερδίσει το Survivor

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More