Πώς να κάνεις τα νύχια σου αυτήν την άνοιξη: 5 ιδέες για όλα τα γούστα

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για μία αλλαγή. Είτε αυτή η αλλαγή είναι στα μαλλιά σου, τα ρούχα σου ή τα νύχια σου.

Τα παστέλ και έντονα χρώματα επέστρεψαν και τα μουντά σκούρα χρώματα του χειμώνα είναι πλέον στο παρασκήνιο. Τι μανικιούρ όμως να διαλέξεις για αυτήν την άνοιξη, ανάμεσα σε όλες τις επιλογές που υπάρχουν;

Οι μεγαλύτερες τάσεις για αυτήν την περίοδο περιλαμβάνουν τα παστέλ χρώματα, το γαλλικό με διάφορα χρώματα, τις μεταλλικές αποχρώσεις αλλά και τα 3D σχέδια. Σήμερα σου έχω συγκεντρώσει τα πιο σύγχρονα σχέδια για να κάνεις στα νύχια σου αυτήν την άνοιξη, για μία αλλαγή που σίγουρα θα τραβήξει τις εντυπώσεις.

Πρώτη ιδέα: Παστέλ γαλλικό

Είδαμε το γαλλικό με διάφορα χρώματα εκτός του κλασσικού άσπρου να είναι δημοφιλές πέρσι το καλοκαίρι και το βλέπουμε και αυτήν την άνοιξη να παραμένει ένας από τους πιο αγαπημένους συνδυασμούς.

Το συγκεκριμένο σχέδιο ταιριάζει εξίσου σε μακριά αλλά και κοντά νύχια και μπορεί να γίνει με όλα τα χρώματα και αποχρώσεις. Επίλεξε γαλάζιο, κίτρινο, ροζ, λιλά ή ακόμα και έναν συνδυασμό όλων των χρωμάτων, με διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι.

Δεύτερη ιδέα: Σχέδια με παστέλ χρώματα

Τα σχέδια με γραμμές και κυκλικά σχέδια που συνδέονται μεταξύ τους και εναλλάσσονται με παστέλ χρώματα είναι μία επίσης πολύ καλή επιλογή για αυτήν την άνοιξη και μία ιδέα που θα δούμε πολύ φέτος μέχρι και το καλοκαίρι.

Μπορείς να συνδυάσεις οποιοδήποτε χρώμα θέλεις εσύ, με τα σχέδια και σχήματα που θες. Μία ιδέα μανικιούρ που ταιριάζει σε όλα τα μήκη νυχιών και σε όλα τα στιλ, ακριβώς λόγω της δυνατότητας προσαρμογής της.

Τρίτη ιδέα: 3d σχέδια

Βλέπουμε την τάση των πιο πρωτότυπων και ιδιαίτερων σχεδίων στο μανικιούρ να ανέρχεται όλο και περισσότερο. Μία από αυτές τις τάσεις που είναι δημοφιλής αυτή την εποχή είναι τα 3d σχέδια.

Τα σχέδια αυτά γίνονται με gel και συνήθως είναι γραμές οι οποίες είναι τρισδιάστατες και κάνουν τα νύχια σου να φαίνονται πραγματικά σαν κοσμήματα. Για αυτά τα σχέδια βλέπουμε ιδιαίτερα δημοφιλείς επιλογές να είναι τα μεταλλικά χρώματα όπως χρυσό ή ασημένιο ή ακόμα και ροζ και να συνδυάζονται και με στρας, πέρλες ή οτιδήποτε άλλο φανταστείς.

Τέταρτη ιδέα: Κόκκινα νύχια

Ναι και όμως, τα κόκκινα νύχια είναι στην μόδα και αυτήν την άνοιξη, όπως όλες τις εποχές που προηγήθηκαν. Ειδικά αυτήν την άνοιξη έχουν ιδιαίτερη διάδοση λόγω της “κόκκινης θεωρίας” που είχε γίνει viral στα social media τον τελευταίο καιρό.

Και στην τελική, τι καλύτερο και πιο διαχρονικό από τα κόκκινα γυαλιστερά νύχια, που ταιριάζουν σε όλα τα μήκη και σε όλες τις περιστάσεις; Είναι αναμφισβήτητο πως τα κόκκινα νύχια αποπνέουν μία αίσθηση εκλεπτυσμού και πολυτέλειας που κανένα άλλο χρώμα δεν μπορεί να πετύχει.

Για τα κόκκινα σου νύχια αυτήν την περίοδο επέλεξε ένα πιο ανοιχτό κόκκινο και όχι το σκούρο κόκκινο που θα επέλεγες τον χειμώνα, για να ταιριάζει με την εποχή.

The post Πώς να κάνεις τα νύχια σου αυτήν την άνοιξη: 5 ιδέες για όλα τα γούστα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Οι τάσεις στα νύχια το καλοκαίρι του 2024!

O καλύτερος τρόπος να μαυρίσεις για το καλοκαίρι

5 Kαλοκαιρινά outfits με φούστα για τις ζεστές μέρες

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More