Survivor 28-4: Νέα αλλαγή από την παραγωγή – Την ανακοινώνει ο Λιανός στο trailer

Μία ακόμα σημαντική διαφοροποίηση θα έχουμε στο Survivor. Η παραγωγή πήρε μια απόφαση σημαντική. Τι άλλο δείχνει το trailer.

Survivor 28-4: Οι παρεμβάσεις είναι σωτήριες. Η παραγωγή του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ έκανε δύο την περασμένη εβδομάδα και το Survivor ανέβηκε. Σε ενδιαφέρον. Σειρά έχει ακόμα μία, σημαντική κι αυτή.

Τι έγινε την περασμένη εβδομάδα; Μικτές μονομαχίες αποχώρησης και κάθε ασυλία να είναι κι ένας πόντος στο δρόμο για το μεγάλο έπαθλο. Με άλλα λόγια, οι παίκτες έχουν σε κάθε αγώνα κίνητρο.

Διότι, με το προηγούμενο σύστημα, κάποια στιγμή είτε οι άνδρες είτε οι γυναίκες ήταν πιο χαλαροί στους στίβους μάχης. Επιπρόσθετα, όταν μια ομάδα ήθελε να φύγει παίκτης για να δυναμώσει, ήταν επίσης πιο χαλαρή συνολικά. Ειδικά σε ασυλίες που δεν είχαν έπαθλο φαγητού.

Πλέον, κάθε ασυλία δίνει πόντο για το μεγάλο έπαθλο. Να δούμε αν θα ισχύσει αυτό και για την επόμενη εβδομάδα βέβαια. Αλλά το πιθανότερο αυτό είναι. Επομένως, οι αγώνες θα είναι αρκετά δυνατοί.

Ποια είναι η νέα σημαντική αλλαγή από την παραγωγή όμως; Οι αγώνες πλέον μπορούν να είναι μικτοί και στους στίβους μάχης. Όχι μόνο στη μονομαχία αποχώρησης δηλαδή. Άνδρες και γυναίκες μπορούν να αναμετρηθούν και στα αγωνίσματα. Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στο trailer την αλλαγή.

Survivor 28-4: Το trailer του επεισοδίου της Κυριακής

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor 28-4: Νέα αλλαγή από την παραγωγή – Την ανακοινώνει ο Λιανός στο trailer first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Survivor spoiler 12/5: ΒΟΜΒΑ! Ασυλίες με Ελλάδα – Τουρκία!

Survivor: «Τρέλα» στο Twitter – Πανηγυρίζουν όλοι μετά την αποχώρηση της Ασημίνας

Survivor 10-5: Τέλος η Ασημίνα Χατζηανδρέου – Βαριά έπεσε η ήττα στους Μπλε (vids)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More