Τραγωδία στην Κω: Στον Εισαγγελέα οι γονείς του βρέφους

Ενώπιον του Εισαγγελέα αναμένεται να απολογηθούν τη Δευτέρα 22 Απριλίου οι γονείς του ενός ετών βρέφους που πέθανε από πνιγμό στην Κω.

Το κατηγορητήριο για τους δυο γονείς θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ παράλληλα θα κληθούν να απαντήσουν και για τις εκδορές που έφερε στο κορμάκι του για τις οποίες μέχρι στιγμής έχουν εξηγήσει πως οφείλονται σε χτυπήματα προερχόμενα από τον δίχρονο αδελφό του. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι γονείς ισχυρίστηκαν ότι το βρέφος πέθανε από πνιγμό, την ώρα που έτρωγε πατάτες.

Ο 21 ετών πατέρας και η 20 ετών μητέρα είχαν πάει στην Κω για να εργαστούν ενόψει της θερινής τουριστικής σεζόν. Μάλιστα, η μητέρα είναι έγκυος 7 μηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα εξεταστεί και το έτερο αδελφάκι του βρέφους καθώς και το περιβάλλον στο οποίο ζούσε η οικογένεια, προκειμένου να ελεγχθεί η καταλληλότητα διαβίωσης ενός βρέφους.

Κως: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το βρέφος στην Ρόδο δεν διαπίστωσε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης. Έκρινε ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία λόγω της άπεπτης τροφής και πως οι εκδορές, που αυτό έφερε, προέρχονται πιθανώς από παλαιότερα χτυπήματα.

Πράγματι, οι γονείς που βρίσκονται υπό κράτηση προσπάθησαν να εξηγήσουν τα σημάδια που έφερε στο κορμάκι του το βρέφος επισημαίνοντας πως οφείλονταν σε μικροατυχήματα και χτυπήματα από τον δίχρονο αδελφό του.

Μάλιστα φαίνεται πως στις έρευνες των αρχών έχει μπει και το άλλο παιδί της οικογένειας, το οποίο εξετάζεται από τον ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν και αυτό φέρει σημάδια κακοποίησης.

The post Τραγωδία στην Κω: Στον Εισαγγελέα οι γονείς του βρέφους first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Έρχονται αυτόματες κατασχέσεις – Πώς θα εντοπίζονται οι κακοπληρωτές

Σεισμός τώρα στην Κρήτη – Ποιο είναι το επίκεντρο

Κόρινθος: Δεν πρόλαβε να κατέβει από το αυτοκίνητο και γέννησε στο προαύλιο του νοσοκομείου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More