Survivor 2024: «Κινεί τα νήματα» η Δαλάκα στο παιχνίδι; Το «κράξιμο» των τηλεθεατών & η αλήθεια!

Survivor 2024: Την εβδομάδα που πέρασε, με το «καλημέρα» σας, είδαμε τις ομάδες να αλλάζουν σύσταση και οι Μπλε να γίνονται Κόκκινοι και οι Κόκκινοι να γίνονται Μπλε. Μόνο που οι αλλαγές έφεραν αντιδράσεις… 

Και αυτό γιατί τρία συγκεκριμένα πρόσωπα δεν κουνήθηκαν από την κόκκινη ομάδα, παρ’ όλο που ο Λιανός έκανε μία πλάκα την ώρα των ανακοινώσεων στη Δαλάκα, λέγοντάς της να σηκωθεί από τη θέση της και να αλλάξει στρατόπεδο, αφού προσχωρούσε σε αυτό των Μπλε.

Κάτι που όμως ήταν πολύ μακριά από την αλήθεια. Γιατί η Δαλάκα παρέμεινε στους Κόκκινους και μάλιστα κράτησε και το «παρεάκι» της, τον Αλέξη Παππά και την Ασημίνα στους Κόκκινους. Τυχαίο; Κάποιοι λένε πως μόνο τυχαίο δεν είναι, με κάποιους να το πηγαίνουν ακόμα παραπέρα και να υποστηρίζουν πως θα ήταν αδύνατο να αλλάξει η Κατερίνα στρατόπεδο αφού «κινεί τα νήματα» μέσα στο παιχνίδι, αφήνοντας υπονοούμενα για την καλή σχέση που διατηρεί η παίκτρια με τον Ισχυρό Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Πάντως, αν το σκεφτεί κανείς καλύτερα, δεν είναι τυχαίο που οι Κόκκινοι έχουν ενισχυθεί με πολλούς δυναμικούς άντρες, σε αντίθεση με τις γυναίκες των Διασήμων όπου και προσχώρησαν παίκτριες με όχι και μεγάλη δυναμική στον αγωνιστικό χώρο.

Η Άιρα για παράδειγμα θα ήταν ευκολότερη λεία από ό,τι αν έμπαινε στους Κόκκινους η Σταυρούλα. Επιπλέον, για να μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα να είναι καλή παίκτρια και να συντηρεί τον μύθο της, δεν πρέπει να έχει και μία άξια αντίπαλο όπως είναι η Σταυρούλα; Με αυτά και με αυτά λοιπόν, οι τηλεθεατές ξεσηκώθηκαν και στο Twitter ήδη έχουν αρχίσει οι «γκρίνιες», μέσα από τις οποίες όμως μπορεί να βγαίνουν και πολλές αλήθειες.

Πάντως, για να μιλήσουμε και με αλήθειες τώρα, η Δαλάκα έδειξε να διατηρεί την ψυχραιμία της και να συντηρεί την εικόνα της ως της cool γυμνασμένης παίκτριας που δεν ξεφεύγει καθόλου από τον στόχο της, ασχέτως το τι λέγεται και ψιθυρίζεται γύρω της.

Πηγή: gossip-tv.gr

The post Survivor 2024: «Κινεί τα νήματα» η Δαλάκα στο παιχνίδι; Το «κράξιμο» των τηλεθεατών & η αλήθεια! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Survivor spoiler 20/5 αποχώρηση: Ποιος θα είναι ο 2ος υποψήφιος;

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Τα είπε όλα για Ασημίνα και Δαλάκα…

Survivor 20-5: Φοβερό άδειασμα της Δώρας από τους Κόκκινους – Προδοσία!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More