Τα Ζώδια 18 Φεβρουαρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, για σήμερα με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, να αναμένεις μία ξαφνική ευκαιρία – είδηση που θα σε συναρπάσει! Δέχεσαι εύνοια για νέες γνωριμίες και τυχερές προτάσεις! Παράλληλα, η Σελήνη από τον Υδροχόο σε κοινωνικοποιεί ακόμα περισσότερο και σε βοηθά να να εκπληρώσεις, ένα μεγάλο σου στόχο και επιπλέον πετυχαίνεις να προσαρμοστείς στην οποιαδήποτε κατάσταση έρθει την σημερινή ημέρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε , για σήμερα με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία προσφέρει μία τυχερή πρόταση – είδηση που αφορά την εκπλήρωση ενός στόχου ή ενός επαγγελματικού σχεδίου! Με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Υδροχόου θες κοντά σου, μόνο αληθινούς και γνήσιους ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται, σε αγαπούν και μπορείς να τους έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε , για σήμερα με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, διασκεδάζεις, το ρίχνεις έξω, αλλάζεις παραστάσεις και γνωρίζεις νέους ανθρώπους! Με την Σελήνη σήμερα από τον Υδροχόο εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου τύχη και την αισιοδοξία σου και σίγουρα δεν θα χάσεις! Σε χαρακτηρίζει μία ισχυρή επιθυμία για περιπέτεια, τόλμη, ελευθερία, ενεργή επικοινωνία, ψυχαγωγία και έντονη κοινωνικότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε , για σήμερα με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, θα έχεις κάποια νέα επιτυχίας που αφορούν εργασία – οικονομικά! Επιπλέον με την Σελήνη σήμερα από τον Υδροχόο επιθυμίες και στόχοι, πραγματοποιούνται μέσα από επαφές, κυρίως λόγω της αποτελεσματικής σου πειθούς, αλλά και της ισχυρής διορατικότητας σου! Κάνε την διαφορά τώρα και μείνε μακριά από την έντονη κοινωνική ζωή, αποφεύγοντας τα πολλά και ανούσια λόγια με τους γύρω σου!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα , για σήμερα με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, δέχεσαι ευχάριστα νέα από την σχέση σου, ή αν είσαι ελεύθερος συμβαίνει μία τυχερή εξέλιξη που σε φέρνει κοντά σε έναν νέο άνθρωπο ! Επιπλέον η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να πάρεις τις ορθές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε , για σήμερα με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, συντονίζεις θέματα εργασίας και καθημερινότητας και βρίσκεσαι ευνοημένος στα οικονομικά σου! Με την Σελήνη από τον Υδροχόο θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να πετύχεις αρκετούς από τους στόχους σου!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ , για σήμερα με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, έρχονται απίστευτα θετικά νέα στα αισθηματικά σου ή μία τυχερή γνωριμία που θα τα αλλάξει όλα! Παράλληλα η Σελήνη από τον Αιγόκερω σου προσφέρει σίγουρα ενθουσιασμό, ανανέωση, χαρά και μπόλικη καλοπέραση! Σαφώς και το ενδιαφέρον των άλλων, είναι στραμμένο πάνω σου, αφού καταφέρνεις να τους γοητεύεις πολύ εύκολα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ , για σήμερα με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, θα έχεις όμορφες στιγμές με την οικογένεια και θα επιλυθεί και κάποιο ζήτημα που σε ταλαιπωρούσε! Παράλληλα με την Σελήνη από τον Υδροχόο το ζητούμενό σου είναι η αποκατάσταση της ισορροπίας ανάμεσα σε σένα και στα πρόσωπα που αγαπάς και αισθάνεσαι κοντά σου! Με τον συνδυασμό της λογικής και του συναισθήματος, θα μπορέσεις να έχεις επιτυχία σε ότι βάλεις στόχο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη , για σήμερα με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, σου προσφέρει ευκαιρίες για μετακινήσεις, ταξιδάκια, γνωριμίες αλλά και για όμορφες προτάσεις στα αισθηματικά! Με την Σελήνη να κινείται και αυτή στον Υδροχόο οι επικοινωνιακές ικανότητές σου, είναι πλέον γρήγορες, ευφυείς, αποτελεσματικές και αξιοθαύμαστες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε , για σήμερα με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, λαμβάνεις χαρούμενα νέα στα οικονομικά και καθησυχάζεσαι γιατί τώρα δημιουργούνται νέες προοπτικές! Η Σελήνη από τον Υδροχόο σε βοηθά να χτίσεις δεσμούς εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου και να αναπτυχθεί το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς από τα δεδομένα που υπάρχουν γύρω σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόο , για σήμερα με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, είσαι μέσα στην εκφραστικότητα και την επικοινωνιακή διάθεση! Το τηλέφωνό σου χτυπά ασταμάτητα ενώ μία νέα τυχερή γνωριμία θα σε συναρπάσει! Η Σελήνη σήμερα στο δικό σου Ζώδιο σε κάνει να λάμπεις και να πρωταγωνιστείς! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, αν περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις, να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ , για σήμερα με το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή – Δία, λαμβάνεις χαρούμενα νέα για τα οικονομικά σου είτε προχωράς προς ένα νέο επενδυτικό σχέδιο ή μία αγορά που είναι για σένα σημαντική! Παράλληλα με την Σελήνη από τον Υδροχόο λειτουργείς κάπως καχύποπτα στις κοινωνικές σου επαφές και δυσκολεύεσαι να εκφραστείς συναισθηματικά!

Πηγή: athensmagazine.gr

The post Τα Ζώδια 18 Φεβρουαρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τα Ζώδια 7 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 6 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 5 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More