Survivor highlights 15/2: Τέλος η Ζωή Ασουμανάκη – Έπαθλο επικοινωνίας με πολλά δάκρυα (vids)

Δείτε τα Survivor highlights από το χθεσινό (14/2) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Survivor highlights 15/2: Συναρπαστικό όπως ακριβώς αναμενόταν ήταν το χθεσινό (14/2) επεισόδιο του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να τα έχει όλα και να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time.

Πιο συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό κοινό κάθε άλλο παρά παραπονούμενο μπορεί να έμεινε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, με το παιχνίδι να συνεχίζεται με μοναδικές μάχες στον στίβο αλλά και μια αποχώρηση.

Η νέα αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο, είχε γυναικείο άρωμα καθώς τέσσερις γυναίκες από τους Μαχητές και τους Διάσημους, έδωσαν μάχη για την παραμονή τους.

Survivor highlights 15/2: Τέλος η Ζωή Ασουμανάκη – Έπαθλο επικοινωνίας με πολλά δάκρυα

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή καθώς οι Survivors έμαθαν οτι θα διαγωνιστούν για το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας και έβαλαν τα κλάματα!

Ποια ομάδα όμως κατάφερε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας; Μα φυσικά οι κόκκινοι που επικράτησαν με τελικό σκορ 12-10.

Φυσικά το τελικό αποτέλεσμα έφερε ανάμεικτα συναισθήματα στις δύο ομάδες. Ξετρελαμένοι οι Κόκκινοι και καταρρακωμένοι οι Μπλε αλλά και ένταση ανάμεσα στην Κατερίνα και τους Μαχητές.

Το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας έφερε πολλά δάκρυα χαράς αλλά κατάφερε παράλληλα και να γεμίσουν τα πρόσωπα των παικτών της Κόκκινης ομάδας!

Την ίδια ώρα, στο χθεσινό επεισόδιο, Αλέξης, Σάββας, Ασημίνα και Κατερίνα έδειξαν πως έχουν αναλάβει συγκεκριμένους ρόλους στην ομάδα των Διάσημων.

Με αυτά και με αυτά, Ζωή, Κατερίνα, Όλγα και Μαρία ήταν έτοιμες για την επερχόμενη μονομαχία τους με φόντο την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η τελική μάχη για την παραμονή δόθηκε ανάμεσα στην Ζωή Ασουμανάκη και την Μαρία Αντωνά.

Η μεγάλη χαμένη της βραδιάς όμως, ήταν η Ζωή που είπε αντίο στο παιχνίδι ενώ το Sportime σας έχει αποκαλύψει το χρηματικό ποσό που θα λάβει!

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor highlights 15/2: Τέλος η Ζωή Ασουμανάκη – Έπαθλο επικοινωνίας με πολλά δάκρυα (vids) first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Survivor 2024 spoiler 19-5 : Αυτό το έπαθλο κερδίζουν οι νικητές απόψε! (vid)

Survivor spoiler αποχώρηση 19/5: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 19-5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More