Survivor spoiler αποχώρηση 12/2: ΤΕΡΑΣΤΙΟ φαβορί για υποψήφια προς αποχώρηση!

Τι θα δούμε στο αποψινό συμβούλιο του νησιού; Ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα ακούσει το όνομά του και θα είναι στον τάκο;

Survivor spoiler αποχώρηση 12/2: Άλλαξαν άρδην τα δεδομένα στο Survivor. Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει πλέον άλλο ύφος και δυναμική στα αγωνίσματα. Οι Διάσημοι είναι στα σκοινιά και οι Μαχητές έχουν επιστρέψει για τα καλά.

Δεν υπάρχει Survivor spoiler επιβεβαιωμένο για όσα θα γίνουν στο συμβούλιο του νησιού στο επεισόδιο της Δευτέρας. Αρχίζει να ανοίγει όμως η κάνουλα της πληροφόρησης κι αυτό μας δίνει μεγάλη δυνατότητα για προβλέψεις.

Παρά το γεγονός πως δεν έχουμε κάτι οριστικό και επιβεβαιωμένο, μπορούμε να κάνουμε μια εικασία, μια δυνατή πρόβλεψη. Διότι, το ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία είναι οριστικό και κλειδωμένο. Ξέρουμε ποια ομάδα θα πάει στο συμβούλιο του νησιού με την υποχρέωση να βγάλει παίκτη στον τάκο.

Θα κλειδώσει το φύλο των υποψηφίων ή θα περιμένουμε και την τρίτη ασυλία για να δούμε τι θα συμβεί τελικά; Τι θα επιλέξει η χαμένη ομάδα;

Survivor spoiler αποχώρηση 12/2: Αυτή θα βγει στον τάκο;

Έκτη εβδομάδα, λοιπόν, στο Survivor 2024. Μια πολύ διαφορετική εβδομάδα. Διότι, οι προθήκες άλλαξαν τα δεδομένα κατά πολύ. Οι Διάσημοι πήγαν στο συμβούλιο του νησιού και θα έβγαλαν τη Ζωή Ασουμανάκη στον τάκο.

Οι Διάσημοι θα πρέπει να βγάλουν ξανά έναν παίκτη στον τάκο. Από τη στιγμή που επέλεξαν τη Ζωή στο πρώτο συμβούλιο έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Ποιες είναι αυτές; Μία για την ακρίβεια. Γυναίκα πρέπει να αποχωρήσει από την κόκκινη ομάδα.

Βλέπουμε και την Ασημίνα να το λέει, μιλώντας για ξεσκαρτάρισμα στην ομάδα της. Πάντως, από όσα είδαμε στην ψηφοφορία της Κυριακής βγαίνει συγκεκριμένο συμπέρασμα. Αλλά και από όσα έχουν κάνει έως τώρα οι κόκκινοι.

Η Όλγα Πηλιάκη είναι ισχυρό φαβορί να είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση. Σχεδόν δεδομένο. Θα το επιβεβαιώσουμε εντός της ημέρας.

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor spoiler αποχώρηση 12/2: ΤΕΡΑΣΤΙΟ φαβορί για υποψήφια προς αποχώρηση! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Survivor 18-5 spoiler: Η ομάδα της Δαλάκα πόσες ασυλίες θα πάρει;

Survivor Στατιστικά 18-5: Γκιουλέκας και Δαλάκα παλεύουν για αυτή τη θέση

Σάββας Γκέντσογλου: Απάντησε για την Κατερίνα Δαλάκα αλλά και το ποιος θα κερδίσει το Survivor

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More