Ο άτακτος παπάς και η παντρεμένη με τα 3 παιδιά – Η Φανή “εξομολογείται”

Ο άτακτος παπάς και η παντρεμένη με τα 3 παιδιά: Πως έρχονται τα πράγματα καμιά φορά στη ζωή…

Που μπορεί μια συγκυρία να σε βρει ευάλωτη και να γίνει αιτία και αφορμή να διαλυθεί το σύμπαν γύρω σου. Αυτή είναι η Φανή και η ιστορία της. Που θα καταλήξει;

Ήμουν παντρεμένη 14 χρόνια με τρία παιδιά. Πριν δύο χρόνια έκανα σχέση με τον Παπά της ενορίας μου, που ήταν κάποτε συμμαθητής μου στο Λύκειο. Είχαμε μια σύντομη αθώα σχέση τότε και μόλις τελείωσε το σχολείο χαθήκαμε.

Βρεθήκαμε ξανά στο facebook από κοινούς γνωστούς όταν ο γάμος μου, άρχισε να μην πηγαίνει καλά. Είχα μάθει ότι είχε γίνει Παπάς και ότι μόλις είχε έρθει στην ενορία μας.

Θεώρησα σημάδι τη χρονική στιγμή που ξαναβρεθήκαμε μιας που περνούσα σοβαρή κρίση με τον άντρα μου ο οποίος είχε ερωμένη και το πράγμα έδειχνε να μην έχει γυρισμό. Στην αρχή μιλάγαμε μέσω facebook.

Του έλεγα για τον γάμο μου, για το πόσο απογοητευμένη ήμουν, για τις εκρήξεις θυμού των παιδιών που περνούσαν δύσκολη εφηβεία. Έδειχνε να με καταλαβαίνει, να με στηρίζει, να μου μιλάει σοφά.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Μια μέρα με κάλεσε να τα πούμε από κοντά. Πήγα πράγματι στην εκκλησία και τον βρήκα. Για μήνες πήγαινα δυο τρεις φορές την εβδομάδα, κάναμε βόλτα στο προαύλιο και μιλούσαμε για τον γάμο μου, τα προβλήματά μου. Ήταν μια πραγματική ανακούφιση. Δεν ήθελε πολύ, ερωτευτήκαμε τρελά.

Η σχέση μας κράτησε έξι μήνες. Έξι υπέροχοι μήνες με ατελείωτες συζητήσεις, φοβερό σεξ, καταπληκτική χημεία, ένα δέσιμο πρωτόγνωρο. Πίστευα ότι είχα βρει αυτό που ήθελα. Του είχα αναφέρει κάποιες φορές πως ήθελα να χωρίσω αλλά έδειχνε να είναι αντίθετος.

Σκέφτηκα πως δεν έπαιρνε θέση από αξιοπρέπεια. Ένα βράδυ δεν άντεξα άλλο, τα μάζεψα κι έφυγα με τα παιδιά και πήγα στη μητέρα μου. Μόλις τον κάλεσα στο κινητό και του το είπα…εξαφανίστηκε!

Την επόμενη μέρα, πήγα στην εκκλησία να τον βρω. Μου είπαν πως κάτι του είχε τύχει και δεν θα ερχόταν εκείνη τη μέρα. Τον έψαχνα μια εβδομάδα, το κινητό του κλειστό, το facebook απενεργοποιημένο, στην εκκλησία μου έλεγαν πως χρειαζόταν να λείψει για λίγο. Άρχισα πραγματικά να ανησυχώ.

Διάβασε και αυτό: Πικάντικη αληθινή ιστορία: “Το έκανα με τον φωτογράφο του γάμου μου”

Μια βδομάδα μετά, μου είπαν πως άλλαξε ενορία. Όταν ρώτησα μου είπαν πως δεν ήξεραν που είχε πάει αλλά υποψιάζομαι ότι τους είχε δασκαλέψει να λένε ότι δεν γνώριζαν που βρισκόταν.

Έχουν περάσει 3 μήνες, δεν υπάρχει μέρα που να μην τον σκέφτομαι. Μέρα που να μην αναρωτιέμαι γιατί το έκανε, γιατί εξαφανίστηκε, γιατί χάθηκε έτσι χωρίς μία εξήγηση.

Τί του έκανα….προσεύχομαι να είναι καλά κι ας μου έκανε κακό στο τέλος. Μακάρι μια μέρα να γυρίσει.

Φανή

The post Ο άτακτος παπάς και η παντρεμένη με τα 3 παιδιά – Η Φανή “εξομολογείται” first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Δημοσκόπηση Alco: Οι πιο δημοφιλείς υπουργοί και η συσπείρωση των κομμάτων – «Κλειδί» οι αναποφάσιστοι

Μητσοτάκης από Γιαννιτσά: Στις ευρωεκλογές η ΝΔ θα είναι πάλι ο μεγάλος νικητής

Κυριάκος Βελόπουλος: Σκληρά αντίμετρα κατά της Β. Μακεδονίας η μόνη λύση όταν σε εκβιάζουν

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More