Survivor highlights 7/2: «Διαλυμένοι» οι Μπλε – Σε πολύ άσχημη κατάσταση η Μαριλίνα – Θέλει να φύγει!

Ένα επεισόδιο στο Survivor για γερά νεύρα, με πολλές κόντρες και γύρισμα… μπιφτέκας.

Survivor highlights 7/2: Πώς και πως το περιμέναμε το επεισόδιο της Τρίτης του Survivor, αφού με αυτά που μας είχε δείξει το trailer ήταν πραγματικά… άχαστο.

Εξ αρχής βλέπουμε ότι η κατάσταση στους Μπλε είναι πάρα πολύ άσχημη. Η ψήφιση του Γιάννη από τις κοπέλες της ομάδας φέρνει τα πάνω-κάτω όπως άλλωστε είναι λογικό.

Πρόκειται για έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες που έχει η ομάδα και πλέον το ρίσκο είναι τεράστιο και μπορεί να φύγει και να χάσουν αυτόν που έφερνε πόντους στην ομάδα.

Η Μαριλίνα δείχνει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ζητάει κάτι που σίγουρα δεν περίμεναν πολλοί.

Συγκεκριμένα, τονίζει στους συμπαίκτες της ότι νιώθει χάλια και θέλει την επόμενη εβδομάδα, αν χάσει η ομάδα της να την ψηφίσουν και να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Την ίδια ώρα ο Φάνης ψάχνει λύσεις μετά τα όσα έκανε μία μερίδα της ομάδας του και περιμένει πώς και πως να μπουν οι νέοι παίκτες στο παιχνίδι.

Survivor highlights 7/2: Δεν έχουν αντίπαλοι οι Διάσημοι!

Οι δύο ομάδες είχαν όπως κάθε Τρίτη, τον τελευταίο αγώνα ασυλίας και ο Γιώργος Λιανός πριν αρχίσει το αγώνισμα, κάνει μία τελευταία συζήτηση για στρατηγικές και τα όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού.

Οι παίκτες πρέπει με την ψυχολογία που έχουν να μπουν στο στίβο μάχης και να τα δώσουν όλα, κατακτώντας τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Οι Κόκκινοι για να παραμείνουν αήττητοι και να μη χάσουν παίκτη και οι Μπλε για να μην έχουν μόνο εκείνοι παίκτες προς αποχώρηση.

Το ματς είναι σκληρό, ωστόσο και πάλι όπως σας είχαμε αποκαλύψει, οι Κόκκινοι είναι αυτοί που επικρατούν 10-7, με αποτέλεσμα αυτόματα να βγαίνει ο Φάνης υποψήφιος από τους Μαχητές, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα που βγαίνει MVP θα δώσει τον Νίκο Γκάνο στον τάκο.

Survivor highlights 7/2: Τραγικό το κλίμα στους μαχητές!

Η κατάσταση στους Μαχητές έχει σοβαρέψει για τα καλά και τρεις παίκτες θα πρέπει να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η εμπιστοσύνη ανάμεσα στους παίκτες έχει χαθεί και πολύ δύσκολα το… γυαλί θα κολλήσει, ενώ η ψυχολογία πλέον είναι το ναδίρ.

Αυτό φαίνεται και στο παιχνίδι «Πες το αλλιώς» που θα κληθούν να παίξουν, που ακόμα και εκεί θα ηττηθούν και οι Κόκκινοι θα απολαύσουν πολλά γλυκά.

Πλέον οι τρεις υποψηφιότητες είναι γνωστές και εμείς ήδη σας έχουμε αποκαλύψει ποιος είναι το μεγάλο φαβορί για να αποχωρήσει και να πάρει το δρόμο επιστροφής για την Ελλάδα.

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor highlights 7/2: «Διαλυμένοι» οι Μπλε – Σε πολύ άσχημη κατάσταση η Μαριλίνα – Θέλει να φύγει! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Survivor 16-5 αποχώρηση: Αυτός έχασε στη μονομαχία αποχώρησης…

Survivor 16-5: Στα μαχαίρια Φάνης Μπολέτσης και Γιώργος Γκιουλέκας – Τι άλλο είδαμε στο trailer

Survivor spoiler 16-5 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More