Survivor highlights 5/2: Στα «μαχαίρια» Κόκκινοι και Μπλε – Αποχώρησαν οι δεύτεροι μετά το αγώνισμα!

Ένας πραγματικός πανικός για ακόμα μία βραδιά στο Survivor, εκεί που Κόκκινοι και Μπλε έβγαλαν τα… μαχαίρια.

Survivor highlights 5/2: Όλο και περισσότερες κόντρες βλέπουμε πλέον στο Survivor, με τις σχέσεις των Μπλε και των Κόκκινων να είναι πολύ κακές.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, για τα όσα είδαμε το βράδυ της Κυριακής, στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αρχικά είδαμε τις δύο ομάδες να συζητούν για την αποχώρηση του Σωτήρη Λαμάι, ενώ ταυτόχρονα ο Αλέξης Παπάς μιλάει για ακόμα μία παραμονή του στο παιχνίδι.

Από κει και πέρα είδαμε ότι οι Μπλε περνούν ακόμα μία δύσκολη κατάσταση, αφού επιστρέφουν στην παραλία τους και η καλύβα τους είχε καταστραφεί από τον καιρό και πρέπει τώρα να την φτιάξουν ξανά.

Ωστόσο και οι Κόκκινοι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, αφού μία ατάκα του Αλέξη, φέρνει σε έξαλλη κατάσταση στη Ζωή Ασουμανάκη και όλα αυτά ενώ έχει αρχίσει η προετοιμασία για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Survivor highlights 5/2: Χαμός στο αγώνισμα – Στους κόκκινου η νίκη!

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο στίβο μάχης, προκειμένου να πάρουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, γιατί πάντα όποιος κατακτήσει την πρώτη παίρνει ένα ψυχολογικό προβάδισμα.

Οι… μάχες ήταν αρκετά σκληρές, ωστόσο δεν άργησε να γίνει η έκρηξη μετά την απόφαση τριών κοριτσιών να μην αγωνιστούν άλλο, αφού έχουν φοβία με το νερό και το αγώνισμα έχει έντονο το στοιχείο του.

Αυτό από αρκετούς Μπλε θεωρήθηκε ως κίνηση στρατηγικής, για να παίξουν παίκτες και παίκτριες που ήταν καλύτεροι στο αγώνισμα αυτό.

Μάλιστα στο στόχαστρο μπαίνει η Ζωή Ασουμανάκη, που δέχεται… επίθεση από τον Φάνη και η ίδια αντιδρά πολύ άσχημα.

Οι Κόκκινοι όπως σας είχαμε αναφέρει θα πάρουν την πρώτη ασυλία, ωστόσο οι Μπλε συνεχίζουν να είναι έξαλλοι και μετά τη λήξη του αγωνίσματος αποφασίζουν να αποχωρήσουν.

Survivor highlights 5/2: Τα φιλάκια της Ζωής και η νέα υποψηφιότητα!

Και στο συμβούλιο του νησιού όμως δεν αλλάζουν και πολύ τα πράγματα, αφού η κόντρα συνεχίζεται και πάει ξανά στην τακτική που ακολούθησαν οι Κόκκινοι.

Η ένταση δεν αργεί να ανέβει με τον Φάνη και τη Ζωή πρωταγωνιστές και τη δεύτερη να αποφασίζει να στείλει φιλάκια στην αντίπαλη ομάδα, κάτι που φέρνει μεγαλύτερη έκρηξη.

Μάλιστα γίνεται κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά και οι Μπλε στην πρώτη τους ψηφοφορία, ψηφίζουν όλοι τη Ζωή, που προφανώς δε γίνεται να τη βγάλουν υποψήφια, αφού είναι στην αντίπαλη ομάδα.

Φυσικά στη συνέχεια έγινε επάναληψη στην ψηφοφορία των Μπλε, που για ακόμα μία εβδομάδα, ο Rob είναι αυτός που βγαίνει και πάλι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μην ξεχάσετε να τσεκάρετε και την εκτίμηση του Sportime για τον νικητή της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor.

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor highlights 5/2: Στα «μαχαίρια» Κόκκινοι και Μπλε – Αποχώρησαν οι δεύτεροι μετά το αγώνισμα! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Survivor 16-5 αποχώρηση: Αυτός έχασε στη μονομαχία αποχώρησης…

Survivor 16-5: Στα μαχαίρια Φάνης Μπολέτσης και Γιώργος Γκιουλέκας – Τι άλλο είδαμε στο trailer

Survivor spoiler 16-5 : ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More