Survivor spoiler αποχώρηση 31/1: Αυτός είναι το φαβορί να αποχωρήσει!

Υπάρχει φαβορί αποχώρησης από το Survivor, αλλά και αουτσάιντερ. Θεωρητικά δύσκολο να μην είναι ένας από αυτούς τους δύο…

Survivor spoiler αποχώρηση 31/1: Αυτός Ποιος θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor; Καλή ερώτηση, δεν υπάρχει Survivor spoiler. Τα έχουμε πει φέτος για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ένας άνδρας θα αποτελέσει παρελθόν από το Survivor 2024 στο επεισόδιο της Τετάρτης. Ποιος θα είναι αυτός; Ένας Μαχητής… Δεν ανακαλύπτουμε και την Αμερική θα πείτε και θα έχετε και δίκιο. Με τρεις μπλε υποψηφίους και έναν κόκκινο αυτό είναι το φυσιολογικό.

Εκτιμήσεις κάναμε για τους δύο υποψηφίους προς αποχώρηση που απομένουν. Δεν έχει όμως και τόσο σημασία ποιοι θα είναι αυτοί. Από την Δευτέρα το βράδυ έχουμε μάθει όχι μόνο το φύλο του παίκτη που θα αποχωρήσει, αλλά και το χρώμα.

Δεν μπορεί να ξεφύγει η αποχώρηση από έναν εκ των Ρομπ ή Λαμάι. Και να σας πω την αλήθεια, φαβορί αποχώρησης έχω τον Ρομπ. Κουρασμένος, με λιγότερο κίνητρο, προερχόμενος και από ίωση, είναι σε δύσκολη θέση.

Αργός και καταπονημένος είναι και ο Σωτήρης Λαμάι, αλλά θα βγάλει νεύρο τη δύσκολη ώρα. Γερό αουτσάιντερ ή αλλιώς δεύτερο φαβορί. Δεν το συζητάμε. Ένας από τους δύο θα φύγει.

Survivor spoiler αποχώρηση 31/1: Δύσκολο να δούμε κάτι που θα μας εκπλήξει… Ρομπ ή Λαμάι…

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor spoiler αποχώρηση 31/1: Αυτός είναι το φαβορί να αποχωρήσει! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Survivor 18-5 spoiler: Η ομάδα της Δαλάκα πόσες ασυλίες θα πάρει;

Survivor Στατιστικά 18-5: Γκιουλέκας και Δαλάκα παλεύουν για αυτή τη θέση

Σάββας Γκέντσογλου: Απάντησε για την Κατερίνα Δαλάκα αλλά και το ποιος θα κερδίσει το Survivor

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More