Τα Ζώδια 28 Ιανουαρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 28 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Η Κυριακή έφτασε με το εξάγωνο Αφροδίτης/Κρόνου και παράλληλα το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού, οπότε για εσένα επικρατεί ένα μακελειό ευκαιριών Κριέ μου. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου υποδεικνύει ότι το ενδιαφέρον σου είναι και πάλι στραμμένο στα εργασιακά σου μολονότι σήμερα δεν είναι εργάσιμη ημέρα για την πλειοψηφία. Οι περισσότερες ευκαιρίες που εμφανίζονται αφορούν την ψυχική σου ασφάλεια και τα οικονομικά σου. Με απλά λόγια είναι μια άριστη ημέρα να αναζητήσεις μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ή για να λάβεις μία ικανοποίηση για ένα ζήτημα οικονομικό!

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε μου Ταύρε έφτασε η απόλυτη στιγμή των πολλαπλών ευκαιριών στα αισθηματικά σου χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου και συγχρόνως του τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού. Έχεις επίσης όλο το χρόνο να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε ανανεώνει ψυχολογικά. Μαζί, αν έχεις παιδάκια είναι η απόλυτη στιγμή να περάσετε χρόνο μαζί. Η Κυριακή σου είναι άκρως ρομαντική είτε είσαι ελεύθερος είτε έχεις έναν δεσμό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση καταλαβαίνεις ότι ο έντονος συναισθηματισμός σου εξωτερικεύεται προς τους τρίτους και σε κάνει πολύ ακαταμάχητο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε η Κυριακή σου αναμένεται ιδιαίτερα πνευματώδης χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου και συγχρόνως το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού. Συνάμα με τη Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου γίνεται ολοφάνερο ότι αναλύεις το παρελθόν σου και τις γενικότερες επιλογές που έχεις κάνει στη ζωή σου μέχρι σήμερα. Φιλοσοφείς τα πάντα και δεν αφήνεις τίποτα όρθιο. Πρόκειται να κάνεις ένα σωρό συνειδητοποιήσεις για σένα και τον κόσμο, αφού όλες οι αλήθειες που αναζητάς θα εμφανιστούν μπροστά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε φίλε Καρκίνε η Κυριακή για εσένα παρουσιάζει απίστευτο ενδιαφέρον ακριβώς γιατί οι περισσότερες όψεις σχηματίζονται μέσα από φιλικά ζώδια προς το δικό σου. Ξεκινώντας με το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου εσύ θα έχεις άμεσα ευκαιρίες στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου και μάλιστα με σταθερές προοπτικές. Το σύμπαν σήμερα υπόσχεται ακόμη περισσότερα και αυτό φαίνεται από το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού που σου φέρνουν πολύ θετικά γεγονότα και ξαφνικά που αφορούν μια συνεργασία σου.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα η Κυριακή σου γεμίζει την τσέπη αφού σήμερα υπάρχουν ένα σωρό όψεις που το υποδεικνύουν. Ξεκινώντας με το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου γίνεται ολοφάνερο ότι θέλεις να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου και τακτοποιείς ακόμη και κληρονομικά ζητήματα. Παράλληλα, το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού θα σου φέρει μια ξαφνική επαγγελματική ευκαιρία ή έστω μια συζήτηση με πολύ καλές προοπτικές. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου υποδηλώνει ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας σε απασχολεί πολύ το οικονομικό κομμάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας αναμφίβολα με τη Σελήνη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και ένα σωρό όψεις που κορυφώνονται κατά τη διάρκεια της Κυριακής. Το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις μια επαγγελματική συνεργασία ή μία σχέση που έχεις. Αντίστοιχα καινούργιους έρωτες και μάλιστα κεραυνοβόλους θα σου φέρει το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού αν είσαι ελεύθερος. Είσαι πάρα πολύ δημιουργικός και αυτό μπορεί να βοηθήσει την επαγγελματική σου πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου η Κυριακή που ήρθε είναι λίγο μοναχική για εσένα όμως θα γίνει αυτό από επιλογή. Φαίνεται ότι η ψυχολογία σου βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. όμως η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σε κάνει να θέλεις να κάνεις ενδοσκόπηση και ψυχανάλυση στον ίδιο σου τον εαυτό. Θα τα καταφέρεις αφού το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου και συγχρόνως το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού σε βοηθούν να καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου η Κυριακή σήμερα θα είναι αρκετά ευνοϊκή αφού οι περισσότερες όψεις που σχηματίζονται είναι με πλανήτες που βρίσκονται σε φιλικά ζώδια. Ξεκινώντας με το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου έχεις τη δυνατότητα να κάνεις μια νέα γνωριμία να φλερτάρεις να ανανεωθείς και μάλιστα οι προοπτικές μακροημέρευσης είναι πολλές. Αντίστοιχα το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού θα σε βοηθήσει να κάνεις μια ξαφνική γνωριμία εφόσον είσαι ελεύθερος. Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου σε κινητοποιεί να στραφείς προς φιλικά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη ένα σωρό όψεις κορυφώνονται σήμερα στον ουρανό ούτε η Κυριακή σου θα παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ξεκινώντας από το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου γίνεται ολοφάνερο ότι η αυτοπεποίθησή σου βελτιώνεται. Έτσι σου γίνεται ευκολότερο να διεκδικήσεις περισσότερα χρήματα από τη δουλειά που κάνεις. Αντίστοιχα το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις οποιεσδήποτε βαρετές υποχρεώσεις απέφευγες εδώ και καιρό, με ευκολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε η συγκεκριμένη ημέρα θα σου φέρει πολλή αισιοδοξία και θετικά γεγονότα χάρη στις πολλαπλές θετικές όψεις που σε επηρεάζουν άμεσα. Αρχίζοντας από το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου, μπορείς να κάνεις υπέροχα πράγματα για να ανανεώσεις την εμφάνισή σου να τονώσεις την ευεξία σου, καθώς και την ψυχολογία σου με προοπτικές μακροημέρευσης. Κατά την Κυριακή, επίσης, ολοκληρώνεται το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού οπότε εσύ απολαμβάνεις έναν ξαφνικό έρωτα ή τη σύλληψη μιας πολύ δημιουργικής ιδέας που θα αλλάξει τη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Κυριακή σου Υδροχόε παρουσιάζει απίστευτες εξελίξεις χάρη στις πολλαπλές όψεις που θα σε επηρεάσουν σε διαφορετικά πεδία της ζωής σου. Η αλήθεια είναι ότι με την Σελήνη στην Παρθένο αισθάνεσαι λίγες ανασφάλειες όμως το εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου θα σε βοηθήσει να τις ξεπεράσεις αμέσως. Η ίδια όψη είναι υπεύθυνη και για την ενδυνάμωση των οικονομικών σου. Παράλληλα, το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού θα σε υποστηρίξει να κάνεις μια επανασύνδεση πάσης φύσεως.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου μια υπέροχη η Κυριακή έφτασε με το εξάγωνο Αφροδίτης και Κρόνου που σου προσφέρει τη δυνατότητα μιας σταθερής γνωριμίας πάσης φύσεως, είτε φιλική είτε ερωτική. Την ίδια χρονική στιγμή κορυφώνεται και το τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού οπότε μπορείς και φλερτάρεις, γνωρίζεις κόσμο από το πουθενά και κοινωνικοποιείσαι. Πρόκειται για μια μέρα εξωστρέφειας όπου συνδυαστικά με την Σελήνη από το απέναντι ζώδιο, της Παρθένου, σε υποστηρίζει στο να καταλάβεις τις ανάγκες των άλλων και να έρθεις πιο κοντά σε αυτούς.

Πηγή: athensmagazine.gr

The post Τα Ζώδια 28 Ιανουαρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τα Ζώδια 19 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 18 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 7 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More