Survivor spoiler αποχώρηση 24/1: Αυτά τα χρήματα θα πάρει ο Χρήστος Βολικάκης – Αναλυτικά η λίστα

Survivor spoiler αποχώρηση 24/1: O Χρήστος Βολικάκης αποχώρησε από το Survivor μετά από δύο εβδομάδες παραμονής. Αυτά τα χρήματα θα πάρει, θυμηθείτε τη λίστα

Survivor spoiler αποχώρηση 24/1: Η δεύτερη εβδομάδα του Survivor 2024 ολοκληρώθηκε και ο Χρήστος Βολικάκης έμελλε να είναι εκείνος που θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ένα από τα φαβορί για να πάει ψηλά στο σόου επιβίωσης του ΣΚΑΪ κούνησε μαντήλι στις παραλίες του Δομίνικου. Όχι, ο Χρήστος Βολικάκης δεν αποχώρησε με τον κλασικό τρόπο.

Δεν έχασε σε αγώνισμα αποχώρησης.

Για να τα λέμε όλα, το φαβορί για να φύγει το έχετε μάθει από νωρίς. Ωστόσο, το επεισόδιο της Τετάρτης (24/1) ήταν πολύ επεισοδιακό γιατί υπήρξε και μια οικειοθελής αποχώρηση.

Ο πρωταθλητής ποδηλασίας έκανε έξοδο α λα Στάθη Σχίζα στο All Star 2 και προκάλεσε τεράστιο ΣΟΚ στους τηλεθεατές. Ενεργοποίησε BOMBA μεγατόνων αφού έγινε μαλλιά-κουβάρια με Ασημίνα και Παππά.

Δυστυχώς δεν θα πάει μακριά στο σόου και σίγουρα αλλάζουν οι ισορροπίες στους άντρες. Σύντομα θα έχουμε και νέα προσθήκη για να ισοφαριστεί η δεύτερη σερί αποχώρηση άντρα των Κόκκινων.

Από ‘κει και πέρα, απλά μαθηματικά τα οικονομικά δεδομένα στο Survivor. 4.000 ευρώ την εβδομάδα ήταν η αμοιβή του, τρεις εβδομάδες έμεινε μέσα, συνεπώς 12.000 ευρώ είναι το ποσό που βάζει στον λογαριασμό του.

Καθόλου άσχημα.

Οικονομική λίστα

  • Χρήστος Βολικάκης 12.000
  • Παύλος Παπαδόπουλος 4.000
  • Ανδριάνα Καγιά 1.000

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor spoiler αποχώρηση 24/1: Αυτά τα χρήματα θα πάρει ο Χρήστος Βολικάκης – Αναλυτικά η λίστα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Survivor 2024 spoiler 19-5 : Αυτό το έπαθλο κερδίζουν οι νικητές απόψε! (vid)

Survivor spoiler αποχώρηση 19/5: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 19-5: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More