Έχουν να κάνουν ΣΕΞ πάνω απο 10 χρόνια! Δείτε τι έπαθαν

H 55χρονη Susan Wilson έχει να κάνει σεξ για πάνω από 17 χρόνια, η 59χρονη Shirley Yanez δεν έχει επαφή για 15 χρόνια και η 61 ετών Suzie Webster έχει να πάει με άντρα από τότε που εκδόθηκε το διαζύγιό της, πριν 11 χρόνια

Οι τρεις γυναίκες άνοιξαν την καρδιά τους στην Daily Mail και μίλησαν για το πως είναι η ζωή τους χωρίς σεξ.

“Οι μέρες έγιναν βδομάδες και οι βδομάδες μήνες. Οι μήνες χρόνια. Και όλο αυτό το διάστημα δεν είχα καμία σεξουαλική επαφή. Με θλίβει και με στενοχωρεί που δεν έχω πάει με άντρα όλο αυτό το διάστημα, αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Αλλά πάντα μου άρεσε πολύ το σεξ και το βρίσκω εκτός των άλλων έναν θαυμάσιο τρόπο επικοινωνίας. Σε σημείο που να μην χρειάζεται να κάνει τίποτα άλλο με τον άλλον” λέει η Σούζαν.

“Όταν κάνει σεξ υπάρχει μια τρομερή ζωτικότητα. Λάμπεις ολόκληρη, ακόμη και το δέρμα σου ή τα μαλλιά σου δείχνουν πιο λαμπερά και ομορφότερα. Όμως σε αυτή τη φάση της ζωής μου, παρότι μου λείπει, αναρωτιέμαι αν χρειάζομαι αυτό ή περισσότερο έναν άνθρωπο απλά για να μοιραστώ μαζί του τη ζωή μου. Είμαι πάντως προετοιμασμένη για οποιοδήποτε ενδεχόμενο: είτε ξανακάνω σεξ, είτε όχι” υποστηρίζει από την πλευρά της η Shirley.

“Έχουν περάσει προ πολλού οι εποχές που τέτοια θέματα αποτελούσαν ταμπού, δηλαδή μια γυναίκα να μιλά για τη σεξουαλική της ζωή. Είναι μια βιολογική ανάγκη και προσωπικά μου έχει κοστίσει πολύ στον ψυχολογικό τομέα. Με βάση την ηλικία μου δεν ξέρω αν θα μου δωθεί στο μέλλον η ευκαιρία να ξανακάνω σεξ” είναι η άποψη της Suzie.

The post Έχουν να κάνουν ΣΕΞ πάνω απο 10 χρόνια! Δείτε τι έπαθαν first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Έρχονται αυτόματες κατασχέσεις – Πώς θα εντοπίζονται οι κακοπληρωτές

Σεισμός τώρα στην Κρήτη – Ποιο είναι το επίκεντρο

Κόρινθος: Δεν πρόλαβε να κατέβει από το αυτοκίνητο και γέννησε στο προαύλιο του νοσοκομείου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More