Τί πρέπει να πάρεις από το μεγάλο WINTER SALE της ΚΕΜ;

Έχει πάρει το μάτι σου το τεράστιο WINTER SALE της ΚΕΜ; Αν δεν το έχεις δει καθόλου, μην ανησυχείς! Εμείς θα σε ενημερώσουμε για όλα όσα πρέπει να ξέρεις! Την δεδομένη στιγμή η εταιρεία ΚΕΜ έχει πολλές προσφορές στις τσάντες τις, οπότε τώρα είναι η καλύτερη ώρα να κάνεις τις αγορές σου, κι εμείς θα σε βοηθήσουμε σε αυτό!

Τσεκάραμε όλο το site της ΚΕΜ και σήμερα θα σου δείξουμε τα τσαντάκια και τις τσάντες, που πιστεύουμε ότι αξίζει να αγοράσεις! Σκρόλαρε μέχρι το τέλος του άρθρου για να δεις, για ποια κομμάτια κομμάτια ακριβώς κάνουμε λόγο. Δώσε προσοχή στις φωτογραφίες και ακολούθως επισκέψου το online κατάστημα ή ένα από τα φυσικά καταστήματα της ΚΕΜ, για να αποκτήσεις την τσάντα που σου άρεσε περισσότερο! Όποια επιλογή κι αν κάνεις, είμαστε σίγουροι ότι θα την λατρέψεις!

Τσάντες και τσαντάκια ΚΕΜ που πρέπει να πάρεις από το WINTER SALE

Puffer τσάντα ώμου ροζ για trendy outfits

Η τσάντα αυτή είναι ό, τι πιο trendy μπορείς να βρεις στις εκπτώσεις της ΚΕΜ την δεδομένη στιγμή! Το χρώμα της είναι πολύ γλυκό και υπέροχο για τον χειμώνα. Εκτός από αυτό, το καπιτονέ σχέδιό της σε συνδυασμό με το puffer φουσκωτό ύφασμά της την καθιστούν ένα από τα πιο μοντέρνα κομμάτια της σεζόν! Πρέπει οπωσδήποτε να την τσεκάρεις!

Δες επίσης: 7 Χειμωνιάτικες καθημερινές τσάντες ΚΕΜ που εντυπωσιάζουν

Πράσινη τσάντα emerald top handle

Ουάου! Πόσο στυλάτο είναι το τσαντάκι αυτό! Δεν είναι πολύ εντυπωσιακό; Το χρώμα του είναι μοναδικό και το μέγεθος και σχήμα της το κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό. Ταιριάζει με τα πάντα και δίνει ένταση στις εμφανίσεις. Με αυτό το τσαντάκι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις απαρατήρητη!

Μαύρη τσάντα ώμου σε puffer στυλ

Μία ακόμα puffer τσάντα που μπορείς να βρεις είναι η μαύρη μονόχρωμη τσάντα ώμου. Έχει στυλ φάκελου, εφόσον κλείνει από πάνω και ακόμα και το χερούλι της έχει puffer χαρακτήρα. Είναι καπιτονέ και στο κούμπωμα υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας. Θεωρούμε πως η τσάντα αυτή θα σε βολέψει απίστευτα φέτος τον χειμώνα!

Τσαντάκι ώμου σε χρυσό ασημί χρώμα για λαμπερά looks

Εδώ έχουμε μία τσάντα, την οποία δεν υπάρχει περίπτωση να μην λατρέψεις! Ο τόνος της είναι μεταξύ ασημί και χρυσού χρώματος και γι’ αυτό δίνει λάμψη στα looks. Είναι εύκολη και λειτουργική και αρκετά ευρύχωρη ακόμα και για κάθε μέρα. Τρέξε να την προλάβεις!

Δες επίσης: 10 Στιλάτες τσάντες ΚΕΜ που πρέπει να δεις

Μεγάλη τσάντα ώμου σε μαύρο χρώμα με ανάγλυφο σχέδιο

Σε περίπτωση που χρειάζεσαι μία καθημερινή τσάντα ώμου για καθημερινή χρήση ακόμα και για το γραφείο, η τσάντα αυτή είναι ό, τι χρειάζεσαι! Όπως βλέπεις είναι μεγάλη σε μέγεθος και το σχήμα της απλό. Η λεπτομέρεια που δίνει στυλ και την κάνει ιδιαίτερη είναι το ανάγλυφο υλικό της.

Κόκκινο τσαντάκι δερμάτινο

Το κόκκινο τσαντάκι σε σχήμα φιόγκου της ΚΕΜ είναι για εσένα που δεν έχεις ένα κόκκινο βραδινό τσαντάκι στην συλλογή σου. Πιστεύουμε ότι είναι μία αρκετά απλή επιλογή και μίνιμαλ, χωρίς περιττές πληροφορίες. Το χρυσό κούμπωμα και η αλυσίδα είναι αρκετά στοιχεία για να προσφέρουν φως στα outfits, που θέλεις να δημιουργήσεις. Τί λες;

Τσάντα ώμου πράσινη πλεκτή

Μία ακόμα άκρως χειμωνιάτικη τσάντα είναι αυτή η πλεκτή σε πράσινο χρώμα. Έχει ενδιάμεσα μαύρη και λευκή πλέξη και ελάχιστες χρυσές λεπτομέρειες. Πάρε την συγκεκριμένη τσάντα ώμου και θα την καταευχαριστηθείς, εφόσον θα δεις ότι εκτός από άνετη, συνδυάζεται με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου!

Δες επίσης: 6 Μαύρα τσαντάκια που σίγουρα θα χρειαστείς

Μωβ tote bag τσάντα για casual εμφανίσεις

Το μωβ είναι εκπληκτική επιλογή για τον φετινό χειμώνα! Σου προτείνουμε να επενδύσεις στην τσάντα αυτή, διότι είναι απλή. Δεν έχει καθόλου περίεργα στοιχεία, αλλά απλά και διακριτικά. Είναι μονόχρωμη και βολική, διότι μπορεί να κρατηθεί από τα μικρά χερούλια ή να φορεθεί στον ώμο με το μακρύ. Δώσε της μία ευκαιρία και δεν θα το μετανιώσεις!

Μπλε βραδινό τσαντάκι με λάμψη glam

Έχεις ερωτευτεί κι εσύ το glam μπλε τσαντάκι της ΚΕΜ ε; Έχει κάτι τόσο vintage στο σχέδιο και το καλούπι της, όμως το χρώμα και η λάμψη του υλικού το κάνουν πολύ διαχρονικό. Το χρυσό αλυσιδάκι στο μπροστινό μέρος, όπως και η αγκράφα είναι απίθανες προσθήκες, οι οποίες αναβαθμίζουν σε μεγάλο βαθμό το αξεσουάρ αυτό! Βάλε το στην λίστα με τις αγορές σου πριν εξαντληθεί!

Κόκκινη tote bag με lizard υφή

Πώς σου φαίνεται αυτή η κόκκινη tote bag; Αυτό το κόκκινο χρώμα της φωτιάς, θα μεταμορφώσει όλα σου τα σύνολα! Θα τους προσδώσει ζεστασιά και αντιθέσεις, που θα κάνουν το στυλ σου περισσότερο ζωηρό και ενδιαφέρον. Ας μην πούμε για την υπέροχη lizard υφή του υλικού, η οποία θα χαρίσει διάσταση στα looks σου!

Δες επίσης: 6 Υπέροχες τσάντες PINKO που αξίζει να αγοράσεις!

Μικρό πλεκτό τσαντάκι σε μαύρο

Πρόσθεσε στην ντουλάπα σου το πλεκτό μαύρο τσαντάκι! Μπορεί να φορεθεί εύκολα με πολλά στυλ και διαφορετικά κομμάτια είτε πρωί είτε βράδυ. Μέσα στην πλέξη του υπάρχουν κι άλλα χρώματα, όπως λευκό και ελαφρύ χρυσαφί, που κάνουν το τσαντάκι κατάλληλο για κάθε περίσταση.

Ασημί βραδινό τσαντάκι ώμου Anna glam μεταλλικό

Ψάχνεις ένα όμορφο επίσημο τσαντάκι για τις εξόδους σου; Πάρε το ασημί τσαντάκι της ΚΕΜ! Θα σου λύσει πραγματικά τα χέρια, χάρη στην πολύ λαμπερή και γιορτινή του ατμόσφαιρα. Ταιριάζει με τα πάντα και απογειώνει ακόμα και το πιο casual outfit! Είναι ένα τσαντάκι που σίγουρα πρέπει να μπει στην συλλογή σου! Δεν πρέπει με τίποτα να το χάσεις!

Σκέτη μαύρη glam τσάντα ώμου Pandora με αλυσίδα

Δεν θα μπορούσε να λείπει από το άρθρο μας ένα απλό μαύρο τσαντάκι ώμου! Το υλικό του είναι γυαλιστερό και έχει χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες. Εάν σου αρέσει να έχεις ένα τσαντάκι για όλες τις ώρες, το κομμάτι αυτό φτιάχτηκε για εσένα!

Δες επίσης: 7 Βραδινά τσαντάκια που αξίζει να δεις!

Τσαντάκι ώμου μωβ καπιτονέ

Στις αγορές σου θα ήταν καλό να προσθέσεις το μωβ τσαντάκι ώμου! Η επιλογή αυτή είναι τέλεια για καθημερινή χρήση, διότι το χρώμα προσφέρει ζωντάνια σε όλες τις εικόνες. Το τσαντάκι έχει, επιπλέον, πολύ όμορφο σχήμα και σχέδιο, το οποίο μοιάζει πολύ με φάκελο. Οι ραφές σε καπιτονέ μοτίβο δίνουν επιπρόσθετο στυλ.

ΚΕΜ Ivi κόκκινο τσαντάκι γυαλιστερό glam

Δες επίσης: 10 DKNY τσάντες που έκαναν θραύση!

Τελευταίο τσαντάκι που σε παροτρύνουμε να πάρεις είναι το Ivi κόκκινο τσαντάκι. Η αλήθεια είναι πως το τσαντάκι αυτό είναι ίδιο σε σχέδιο με το πιο πάνω μπλε glam τσαντάκι, όμως δεν μπορεί να απουσιάζει από την λίστα μας! Είναι μοναδικό και ιδανικό για όλες τις εξόδους σου! Αξίζει να πάρεις ένα τέτοιο τσαντάκι!

The post Τί πρέπει να πάρεις από το μεγάλο WINTER SALE της ΚΕΜ; first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Trendy μαγιό που αξίζει να τσεκάρεις από τα H&M αυτό το καλοκαίρι

Πώς να επιταχύνεις τον μεταβολισμό σου

Οι τάσεις στα νύχια το καλοκαίρι του 2024!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More