Τα Ζώδια 11 Ιανουαρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 11 Ιανουαρίου. Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω κορυφώνεται σήμερα, άρα ξεκινάς κάτι νέο στην καριέρα σου ή υπολογίζεις τα βήματα που θέλεις να κάνεις στο άμεσο μέλλον. Το τρίγωνό της με τον Ουρανό δείχνει πως η Πέμπτη σου θα είναι γεμάτη θετικές ανατροπές και μάλιστα θα βρεις διεξόδους να ενδυναμώσεις την 5σου κατάσταση. Είναι φυσικό να αισθανθείς μεγαλύτερη αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση μετά από όλα όσα έχεις τολμήσει και καταφέρει!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω, κορυφώνεται σήμερα Πέμπτη, άρα εσύ κάνεις καινούρια ξεκινήματα που περιλαμβάνουν τον εμπλουτισμό γνώσεων, ταξίδια ή γενικώς νέες εμπειρίες. Η διάθεσή σου είναι περιπετειώδης, πράγμα που δεν συνηθίζεις. Αυτό οφείλεται στην εσωτερική σου δύναμη που σου προσφέρει σιγουριά κι αυτοπεποίθηση. Μαθαίνεις καινούρια πράγματα, ακούς νέα, ενώ δεν αποκλείεται να κλείσεις εισιτήρια για ένα ταξιδάκι! Η ενασχόλησή σου με βαθιά θέματα, όπως η ψυχολογία, η φιλοσοφία ή η θρησκεία, σήμερα σου κινούν κατά πολύ το ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για σήμερα φίλε μου Δίδυμε! Με την Νέα Σελήνη να κορυφώνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, μπορεί να επανεμφανίζονται κάποιες ανασφάλειές σου, όμως το τρίγωνό της με τον Ουρανό σε βοηθά να τις επιλύσεις άμεσα! Η Πέμπτη αποτελεί πηγή ευκαιριών για ενάρξεις που να ενδυναμώσουν είτε την ψυχολογία, είτε την τσέπη σου, ενώ η λίμπιντό σου είναι αρκετά ανεβασμένη, όπως και η φιλοδοξία σου να επιτύχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η Πέμπτη είναι η μέρα σου, εφόσον κορυφώνεται η Νέα Σελήνη στο απέναντι από το δικό σου ζώδιο, τον Αιγόκερω και μάλιστα σε τρίγωνο με τον Ουρανό. Οι ευκαιρίες να γνωρίσεις νέους φίλους, συναδέλφους ή έναν νέο έρωτα είναι παρούσες. Κοινωνικοποιήσου κι άρπαξέ τις από τα μαλλιά! Τα επαγγελματικά σου, επίσης, δεν κάνουν καθόλου πίσω, αφού εμφανίζονται ευκαιρίες συνεργασίας. Ανταλλάσσεις τις πρωτοποριακές ιδέες σου με τους άλλους και μπορείτε μαζί να τις πραγματοποιήσετε.

ΛΕΩΝ

Η Πέμπτη σου μπορεί να μην… σου γεμίζει το μάτι, φίλε Λέοντα, αλλά είναι μέρα αρκετά παραγωγική , χάρη στην ολοκλήρωση της Νέας Σελήνης από το ζώδιου του Αιγόκερω, η οποία σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Σε απλή μετάφραση, η ημέρα σου διακρίνεται από θετικές ανατροπές στα εργασιακά, την καριέρα, καθώς και τις γενικότερες ρουτινιάρικες υποχρεώσεις σου. Βρίσκεις λύσεις που μειώνουν τον φόρτο εργασίας σου, δίχως να ελαττώνεται η αποτελεσματικότητά σου ή να κουράζεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Νέα Σελήνη να κορυφώνεται στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Αιγόκερω, οι πλανητικές επιρροές είναι σήμερα με το μέρος σου, φίλε μου Παρθένε! Η Πέμπτη είναι πολύ ερωτική για εσένα και μπορείς να κάνεις νέα δημιουργικά ξεκινήματα. Στη δουλειά σου αποδίδεις ακόμη περισσότερο, ενώ η προσωπική σου ζωή μοιάζει να είναι ‘τακτοποιημένη’. Κοινωνικοποιήσου, γιατί ένας κεραυνοβόλος έρωτας σε περιμένει, χάρη στο τρίγωνο μεταξύ του Ουρανού και της Νέας Σελήνης.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω σε βοηθά να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου, ενώ ανανεώνεις και τον προσωπικό σου χώρο. Το τρίγωνό της με τον πλανήτη Ουρανό, φέρει αρκετές θετικές ανατροπές στα ζητήματα οικογένειας και σπιτιού, οπότε δώσε λίγη παραπάνω έμφαση σε αυτά για να επιλύσεις οποιοδήποτε εμπόδιο αντιμετωπίζεις τον τελευταίο καιρό. Μαζί, η ψυχολογία σου ενδυναμώνεται και θα ήταν άριστη ιδέα να αναζητήσεις υποστήριξη από φίλους, συγγενείς ή έναν επαγγελματία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η Πέμπτη σου είναι γεμάτη, χάρη στην ολοκλήρωση της Νέας Σελήνης στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Αιγόκερω. Σήμερα, το τρίγωνό της με τον Ουρανό σου κάνει το δώρο μίας νέας σχέσης ή επαγγελματικής συνεργασίας. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις ενδυναμώνονται λόγω της βελτιωμένης κι ανοιχτής επικοινωνίας σου, ενώ η εξωστρέφειά σου είναι η αιτία που διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Είσαι πιο δημοφιλής και οι άνθρωποι έρχονται αβίαστα στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου , η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω, σου χαρίζει ένα σωρό ευκαιρίες να ενδυναμώσεις την ψυχολογία και την τσέπη σου την Πέμπτη! Σήμερα, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, οπότε εσύ συναντάς ευκαιρίες που προκύπτουν από το πουθενά και σχετίζονται με την εργασία σου. Δεν αποκλείεται να βρεις μέσα στην ημέρα και κάποιο αδέσποτο ζωάκι που θα αποφασίσεις να υιοθετήσεις! Οι υποχρεώσεις σου, σιγά σιγά τακτοποιούνται κι εσύ αισθάνεσαι ανακούφιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα είσαι το επίκεντρο της προσοχής, αφού η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται, σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο. Η Πέμπτη σου επιτρέπει να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και να χαράξεις ένα νέο μονοπάτι, περισσότερο λειτουργικό, στη ζωή σου. Ευνοείσαι αμφότερα σε επαγγελματικά και προσωπικά, ενώ το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό σου προσφέρει ξαφνικές ιδέες ή έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Αυτές οι ευκαιρίες σε βγάζουν από τυχόν οικονομικές δυσκολίες ή το αδιέξοδο της μοναξιάς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσένα Υδροχόε, μπορεί η Πέμπτη να είναι ελαφρώς μοναχική, λόγω της Νέας Σελήνης που κορυφώνεται στον Αιγόκερω, όμως η διάθεσή σου είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι παραμένεις μακριά από τα κακόβουλα μάτια του κόσμου και ηρεμείς από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Παράλληλα, το τρίγωνο μεταξύ της Νέας Σελήνης και του Ουρανού σου προσφέρει ακαταμάχητες ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης, πνευματικής επέκτασης, αλλά και παρασκηνιακής δράσης!

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, η Νέα Σελήνη της Πέμπτης από το ζώδιο του Αιγόκερω σου προσφέρει ένα σωρό νέες γνωριμίες, φιλίες, καθώς και ευκαιρίες γενικότερης διεύρυνσης του κοινωνικού σου κύκλου. Οποιαδήποτε έξοδο κι αν κανονίσεις για σήμερα, θα μπορέσει να έχει επιτυχία και μάλιστα μέσα από αυτήν, δεν αποκλείεται να σου χτυπήσει κι ο έρωτας την πόρτα. Το τρίγωνο μεταξύ Ουρανού και Νέας Σελήνης σε βγάζει από διάφορα αδιέξοδα και σε ωθεί να πραγματοποιήσεις κάποιους στόχους σου με τη βοήθεια γνωστών ή συγγενικών σου προσώπων.

Πηγή: athensmagazine.gr

The post Τα Ζώδια 11 Ιανουαρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τα Ζώδια 19 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 18 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 7 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More