6 Γούνες Zara που θα απογειώσουν τα γιορτινά σου ντυσίματα

Οι γιορτές είναι εδώ και αν έχεις ξεχυθεί και εσύ στην αγορά ψάχνοντας τέλεια σύνολα για να εντυπωσιάσεις σου έχω την λύση! Πρέπει να δοκιμάσεις να προσθέσεις στο καλάθι των αγορών σου την γούνα. Μάλιστα στο Zara θα βρεις εκπληκτικές γούνες που αν φορέσεις σίγουρα θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Επίσημες γούνες, χοντρές γούνες ανάλογα την περίσταση που την θες, παρακάτω θα βρεις αυτήν που σου ταιριάζει καλύτερα. Δες λοιπόν 6 γούνες Zara που θα απογειώσουν τα γιορτινά σου ντυσίματα και συμβουλές για το πως να τις φορέσεις στις γιορτινές σου εξόδους.

Γούνες Zara για τις γιορτές

1. Παλτό με συνθετική γούνα σε μπεζ χρώμα

Εσύ που θες μια επίσημη γούνα για τις γιορτές αλλά και καθημερινή για να την φοράς γενικά μέσα στον χειμώνα πρέπει να δοκιμάσεις την παραπάνω. Έχει γιακά με πέτο και μακρύ μανίκι ενώ το μπροστινό της μέρος κλείνει με κουμπιά. Επίσης θα σε βολέψει αρκετά διότι έχει μπροστινές τσέπες για να βάζεις τα πράγματά σου. Για γιορτινό ντύσιμο καθημερινό μπορείς να την συνδυάσεις με κάποιο total black outfit και μποτάκια με μυτερή μύτη.

Δες επίσης: 7 Καταπληκτικά μποτάκια που πρέπει να έχεις αυτό τον χειμώνα!

2. Εντυπωσιακή μαύρη γούνα Zara

Αν εσύ πάλι ενδιαφέρεσαι για μια γούνα πιο βραδινή αλλά και ζεστή η παραπάνω είναι ότι πρέπει! Θα την βρεις στο Zara, και ειλικρινά θα σε εντυπωσιάσει. Η συγκεκριμένη έχει επίσης γιακά, έχει κρυφές πλαϊνές τσέπες στη ραφή και φόδρα. Το κλείσιμο μπροστά είναι με μεταλλική κόπιτσα. Ιδανική γούνα για τις βραδινές γιορτινές σου εμφανίσεις που την φοράς πάνω από ένα ωραίο φόρεμα!

Δες επίσης: Γιορτινά φορέματα ZARA για χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

3. Jacket με γούνα Zara

Εσύ που θες ένα τζάκετ για μέσα στην πόλη που μπορείς να το φοράς με άνεση και να ξεχωρίζεις πρέπει να αγοράσεις το παραπάνω από Zara. Είναι σίγουρα για πιο street και casual εμφανίσεις μέσα στις γιορτές όπως για παράδειγμα ένα τραπέζι με φίλους. Ωστόσο εσύ μπορείς να το φορέσεις και με κάποια mini φούστα ή μίνι φόρεμα.

Δες επίσης: 6 Outfits με φούστα για κομψές εμφανίσεις

4. Κομψή μαύρη γούνα για τις γιορτές

Για εσένα που θες ξεκάθαρα μια γούνα για τις βραδινές γιορτές σου εξόδους σου προτείνω την παραπάνω. Είναι χοντρή και ζεστή με εσωτερική φόδρα ενώ κλείνει από μπροστά με κουμπιά. Θα την λατρέψεις ιδίως αν την θες για πάνω από βραδινά φορέματα! Σου προτείνω αν την αγοράσεις να την συνδυάσεις με ένα κοντό φόρεμα σατέν σε χρώμα της επιλογής σου, χοντρό μαύρο καλσόν και μυτερές γόβες. Σίγουρα θα έχεις ένα εκπληκτικό γιορτινό σύνολο!

Δες επίσης: 20 Μοναδικοί τρόποι να φορέσεις πρωτότυπα καλσόν

5. Μακριά γούνα ζεστή- Χειμερινές γούνες

Για εσένα που θες μια κλασσική μακριά γούνα η παραπάνω είναι ότι καλύτερο. Μπορείς να την φορέσεις από το πρωί με τα τζιν σου έως το βράδυ με τα φορέματά σου και θα καταπλήξεις τους πάντες. Έχει τσέπες, γιακά και μαύρα κουμπιά στο μπροστινό μέρος. Εφαρμόζει τέλεια και εννοείται ότι σου την συνιστώ για τις επίσημες γιορτινές σου βόλτες. Θα ταιριάζει εκπληκτικά από πάνω από ένα μαύρο φόρεμα με παγιέτα και ψηλά πέδιλα.

Δες επίσης:  Πώς να συνδυάσεις τα γούνινα παλτό και μπουφάν;

6. Γούνα σε στυλ γιλέκο-Γούνες για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Δες επίσης: Τι ρούχα να φορέσεις στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν;

Για το τέλος σου έχω ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι Zara που μπορείς να φορέσεις στις γιορτές. Αυτό το γιλέκο-γούνα μπορεί να μην μπορεί να φορεθεί εύκολα έξω αυτή την περίοδο με το κρύο αλλά εσύ που θες να εντυπωσιάσεις πρέπει να το αγοράσεις. Μπορείς να το βάλεις με κάποιο φαρδύ τζιν, ένα λευκό T-Shirt αλλά και ψηλά τακούνια. Αυτή η γούνα μαζί με αξεσουάρ και τον κατάλληλο συνδυασμό αποτελεί κομψή επιλογή για το γιορτινό σου ντύσιμο.

The post 6 Γούνες Zara που θα απογειώσουν τα γιορτινά σου ντυσίματα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αυτά είναι τα 4 πιο sexy χτενίσματα για το καλοκαίρι

5 Trends που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου την φετινή Άνοιξη

6 Καθημερινά ντυσίματα με πουκάμισο για chic εμφανίσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More