Ηalf Νight Stand: Τι είναι και γιατί είναι τόσο δημοφιλές;

Ηalf Νight Stand: Κάποτε, όχι πολύ παλιά, η μόδα των One Night Stand είχε πάρει την μορφή λαίλαπας, με αποτέλεσμα, κάθε ξέφρενο πάρτι ή ξενύχτι να κατέληγε σε… κρεβάτι με έναν άγνωστο τον οποίο το επόμενο πρωί, έπρεπε να γνωρίσεις, να του συστηθείς ίσως, και να κοκκινίσεις στη θέα του γυμνού του κορμιού, το οποίο… χάιδευες το προηγούμενο βράδυ

Τι είναι όμως η νέα αυτή τάση;

Ας πούμε ότι γνωρίζεις έναν τύπο, σου αρέσει και τελικά καταλήγετε σπίτι σου με απώτερο, και φυσικά μοναδικό σκοπό, να το κάνετε!

Έλα όμως που αυτός παρουσιάζει μια κάποια… δυσλειτουργία, ή δεν είναι και ιδιαιτέρως προικισμένος, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει τελικά να σε ικανοποιήσει.

Ε, η γυναίκα που στηρίζει το Ηalf Νight Stand, τον διώχνει κακήν κακώς, και γιατί δεν κατάφερε να εκπληρώσει το σκοπό της παρουσίας του αλλά κυρίως για να αποφύγει την απίστευτη αμηχανία της επόμενης μέρας.

Τα στατιστικά πάντως κάνουν λόγο για ραγδαία αύξηση του… φαινομένου, ενώ οι λόγοι για τους οποίους οι περισσότερες υιοθετούν την τάση αυτή, εκτός από τον προφανή, είναι και για… εκδίκηση στον πρώην ή σε κάποιον που ίσως τις είχε πληγώσει στο παρελθόν.

The post Ηalf Νight Stand: Τι είναι και γιατί είναι τόσο δημοφιλές; first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Χαλκίδα: Αποτυπώματα και DNA βρέθηκαν στο σπίτι της 63χρονης που δολοφονήθηκε

Εμπραχίμ Ραΐσι: Πώς ο «χασάπης της Τεχεράνης» ηγήθηκε της σφαγής χιλιάδων στο Ιράν

19 Tips για να περάσετε ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More