Τα Ζώδια 20 Δεκεμβρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ: Επαφές με άτομα που ταξιδεύουν πολύ, καθώς και με ανθρώπους που κάνουν μποέμικη ή και περιπλανώμενη ζωή. Επιτυχίες στις νομικές υποθέσεις και στις συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα τα καταφέρετε περίφημα σε ό,τι εξειδικευμένο σας αναθέσουν, ιδίως αν καθοδηγηθείτε από μια γυναίκα με πιο μεγάλη πείρα και πολύ πιο ισχυρή από εσάς. Τυχόν αναποφασιστικότητα θα φέρει καθυστερήσεις και λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα σχολικά θέματα και τα ζητήματα των παιδιών θα σας φέρουν, εκτός από ανανέωση, καλή τύχη και αισιοδοξία. Πολύ θερμοί σε θέματα καρδιάς, θα βάλετε περισσότερο συναίσθημα από ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να σκεφθείτε να αλλάξετε κατοικία, τόπο κατοικίας, ακόμα και μετοίκηση στο εξωτερικό. Υπάρχουν προβλήματα στην οικογένεια λόγω κακής συνεννόησης.

ΛΕΩΝ: Ισως να ανακαλύψετε ότι έχετε ταλέντο στο γράψιμο ή μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε εισοδήματα από τη συγγραφή. Οσοι είστε δημοσιογράφοι ή ασχολείστε με τις δημόσιες σχέσεις ευνοείστε πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κυνηγάτε αρκετά το χρήμα και είστε ιδανικοί για κάποιο δημόσιο αξίωμα. Πετυχημένες οι μετακινήσεις και τα κοντινά ταξίδια. Οι δε γυναίκες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της οικονομικής σας κατάστασης.

ΖΥΓΟΣ: Είστε φιλόδοξοι, έξυπνοι με τάσεις να σχεδιάζετε και να πρωτοτυπείτε σε νέα εγχειρήματα. Αγαπάτε την περιπέτεια και σήμερα σας προσφέρεται η ευκαιρία να ζήσετε μία ερωτική εμπειρία. Να αποφύγετε όμως να αποκαλυφθεί, τουλάχιστον για τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλλιτεχνικές τάσεις και κέρδη από την ενασχόλησή σας με τομείς καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος. Μυστικές ασχολίες ή εισοδήματα από μαύρη εργασία, είναι πολύ πιθανά. Να προσέχετε τις σχέσεις σας με τις γυναίκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι στόχοι σας δεν είναι σταθεροί και εσείς ιδιαίτερα ευμετάβλητοι. Γι’ αυτό και θα υπάρξουν καθυστερήσεις, εμπόδια και αναβολές στα σχέδιά σας. Αν δεν ανακτήσετε τον έλεγχο και τη σταθερότητα, θα έχετε πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιθυμείτε και επιδιώκετε τη δημόσια αναγνώριση, καθώς η εικόνα που δείχνετε προς τα έξω έχει μεγάλη σημασία για σας. Ενα ξαφνικό γεγονός θα ξυπνήσει μέσα σας τις ξεχασμένες σας φιλοδοξίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενα ταξίδι στο εξωτερικό θα σας φέρει κέρδη που ίσως δεν περιμένετε. Ανεπτυγμένη η διαίσθησή σας θα είστε σε θέση να προβλέπετε καταστάσεις πριν αυτές καλά-καλά ολοκληρωθούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Συνεταίροι, συνεργάτες, ακόμα και ο σύντροφος, για σας είναι μεγάλες πηγές εσόδων. Μεγάλη η πιθανότητα, δε, να κερδίσετε πολλά μέσω μιας κληρονομιάς, δικής σας ή του συντρόφου σας.

Πηγή: eleftherostypos.gr

The post Τα Ζώδια 20 Δεκεμβρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τα Ζώδια 19 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 18 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 7 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More