Τα Ζώδια 19 Δεκεμβρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη κινείται στους Ιχθείς κι εσύ γίνεσαι λιγάκι εσωστρεφής. Παρατηρείται η ανάγκη να περάσεις χρόνο απομονωμένος από τον έξω κόσμο και να συνδεθείς με τον εσωτερικό σου εαυτό. Η διαίσθησή σου είναι το πιο ισχυρό «εργαλείο» που σήμερα έχεις πάνω σου, δίνοντάς σου τις σωστές κατευθύνσεις! Συμβολή ημέρας; Να αποφύγεις την καταπίεση των συναισθημάτων σου. Σε διακατέχει το έντονο αίσθημα της κούρασης και της ανασφάλειας όμως η ενασχόλησή σου με τις τέχνες ή οτιδήποτε δημιουργικό θα ήταν μία άριστη έξοδος διαφυγής.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ιχθύ, επικεντρώνει όλο το ενδιαφέρον σου στους φίλους και τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Επιζητάς να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα στη ζωή σου, καθώς η γενικότερη νοοτροπία και στάση σου είναι αρκετά ‘προχωρημένη’. Σήμερα λειτουργείς αρκετά πιο ανοιχτόμυαλα και βλέπεις με άλλο μάτι τις ιδέες που σου προτείνουν αμφότερα στον προσωπικό και τον επαγγελματικό τομέα. Αυτή θα είναι και η αιτία για την οποία η ημέρα σου ξεδιπλώνονται και όμορφες θετικές εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι εξαιρετικά θετική για σήμερα Τρίτη φίλε μου Δίδυμε! Με την Σελήνη από τους Ιχθείς, σου παρουσιάζεται η κατάλληλη στιγμή να συζητήσεις με ανθρώπους που θα συντελέσουν στην περαιτέρω επαγγελματική σου ανέλιξη ή θα αναδείξουν τη δουλειά σου σε περισσότερο κόσμο. Σε γενικές γραμμές οι πλανητικές θέσεις την ημέρας σου προσθέτουν λίγες παραπάνω υποχρεώσεις, όμως τουλάχιστον εκείνες θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από διάφορες αρνητικές σκέψεις που έκανες το τελευταίο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη και η Σελήνη από το ζώδιο του Ιχθύ σε προτρέπει να αλλάξεις τακτική ή και νοοτροπία! Γίνεσαι πιο συγκροτημένος, ενώ είναι εμφανές πως σε ενδιαφέρει η προσωπική σου ανάπτυξη λίγο παραπάνω από ο,τι συνήθως. Η αισιοδοξία σου βγαίνει προς τα έξω, αυξάνοντας τη γοητεία σου. Η συμβουλή της ημέρας για το ζώδιό σου είναι πως όσο πιο δημιουργικός και τολμηρός είσαι, τόσο το καλύτερο για τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Αξιοποίησε σήμερα κάθε σκέψη, ιδέα, ή πρόταση, είναι για το καλό σου!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, με την θέση της Σελήνης στους Ιχθείς, η ημέρα ‘ξεβράζει’ στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου. Μην ξεχνάς ότι η αναδρομή του Ερμή βρίσκεται ακόμη σε ισχύ, γεννώντας σου την ανάγκη να επιστρέψεις σε μία παλιά συνήθεια της καθημερινότητας, όπως την διατροφή ή την γυμναστική. Μήπως αυτή η καλή συνήθεια να αποτελέσει σιγά – σιγά και την επίλυση των ανασφαλειών σου, χαρίζοντάς σου σωματική και ψυχική ενδυνάμωση; Όσον αφορά την εργασία σου, παρατηρούνται καθυστερήσεις και μικρά λαθάκια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο απέναντί σου ζώδιο, τον Ιχθύ, και φίλε μου Παρθένε αντιλαμβάνεσαι ενστικτωδώς τις ανάγκες των άλλων. Είναι στην φύση σου να φροντίζεις τους ανθρώπους που αγαπάς, όμως πολύ συχνά καταλήγεις να παραμελείς τον εαυτό σου για το καλό των υπολοίπων. Η συγκεκριμένη ημέρα, πράγματι, δηλώνει ότι έχεις τάσεις αυτοθυσίας, αλλά οφείλεις να κρατήσεις κατά νου πως μόνο εσύ είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου – κανένας άλλος δεν είναι υποχρεωμένος να σου ανταποδώσει το καλό που έκανες και σου στέρησες.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη με την Σελήνη στους Ιχθείς, η μέρα σου ξεκινά αλλά και συνεχίζει με κάπως αργούς αλλά και βαρετούς ρυθμούς. Η μέρα σου πνιγμένη στην ρουτίνα και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Στη δουλειά σου ξέρεις ότι είναι πολλά που πρέπει να διευθετήσεις, αλλά οι ρυθμοί σου είναι αργοί και αφήνεις για άλλη μέρα τα σημαντικά, γιατί δεν μπορείς εύκολα να συγκεντρώνεσαι. Προσοχή στην ασυνέπεια και την αναβλητικότητα. Αν αισθανθείς κόπωση, καλό είναι να προσφέρεις στον εαυτό σου εκείνο το πολυπόθητο διάλειμμα που χρειάζεται. Επίσης, είναι ιδανική ημέρα να φροντίσεις το κατοικίδιό σου και να παίξετε λιγάκι περισσότερο μαζί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, με την Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Ιχθύ, ασχολείσαι πολύ περισσότερο με την οικογένειά σου, το σύντροφό σου ή οτιδήποτε άλλου σου προσφέρει πραγματική ευχαρίστηση! Είσαι περισσότερο κοινωνικός, ενώ η εκφραστικότητα, ο αυθορμητισμός και η γενναιοδωρία σου είναι τονισμένα στοιχεία. Είναι ευκαιρία να ανακαλύψεις νέα χόμπι! Η Τρίτη σε βρίσκει πιο δημοφιλή και με μπόλικη έμπνευση, επομένως μπορείς να περιμένεις μία δημιουργική κι ευχάριστη ημέρα και στη δουλειά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σήμερα Τρίτη φίλε μου Τοξότη, με την Σελήνη στους Ιχθείς, ασχολείσαι κυρίως με προσωπικές , συναισθηματικές υποθέσεις, ενώ είναι φανερό ότι θα περάσεις περισσότερο χρόνο σπίτι ή με την οικογένειά σου. Προστατεύεις την ιδιωτική σου ζωή, από κακόβουλα μάτια και προφανώς εκπέμπεις παντού πώς τα ‘εν οίκω μη εν δήμω’. Η ημέρα αυτή ενδείκνυται για να ομορφύνεις τον προσωπικό ή ακόμη και τον επαγγελματικό χώρο σου. Εκτός των παραπάνω, η διάθεσή σου πρόκειται να επηρεαστεί σημαντικά από το πόσο ασφαλής ή σίγουρος αισθάνεσαι στα προσωπικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, Τρίτη με την Σελήνη στο φιλικό για εσένα ζώδιο, τους Ιχθείς, οπότε να αναμένεις μία ημέρα γεμάτη επικοινωνία και… ‘κίνηση’! Ακούς νέα που σου ανεβάζουν τη διάθεση. Εσύ από την άλλη ίσως να είσαι λίγο πιο μαζεμένος και προτιμάς να ακούς περισσότερο, αντί να μιλάς. Εκπέμπεις σιγουριά και δείχνεις πρόθυμος να βοηθήσεις τους άλλους ή να μοιραστείς τις γνώσεις σου. Επόμενο είναι πως μερικοί γνωστοί σου θα ανατρέξουν σε εσένα για βοήθεια και υποστήριξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σήμερα Τρίτη αγαπητέ μου Υδροχόε, με την Σελήνη στους Ιχθείς, άρα βρίσκεσαι περισσότερο επικεντρωμένος σε θέματα που αφορούν τα χρήματα σου και γενικότερα με ο,τι σου ανήκει. Επιθυμείς να εξασφαλίσεις κάτι σταθερό στην καριέρα και τον… τραπεζικό σου λογαριασμό. Σήμερα οι πλανητικές διελεύσεις σε ωθούν να συλλάβεις τις κατάλληλες ιδέες και να προχωρήσεις στις κατάλληλες ενέργειες για να καταφέρεις τους στόχους σου. Μην δώσεις σημασία στα δυσάρεστα σχόλια τρίτων προσώπων, διότι η ψυχολογία σου διακρίνεται από σκαμπανεβάσματα.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα Τρίτη με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο φίλε μου Ιχθύ , οπότε γίνεσαι περισσότερο συναισθηματικός από όσο συνηθίζεις και σου είναι ευκολότερο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η κυκλοθυμία σου, από την άλλη, μπορεί να σε παρασύρει σε συναισθηματικές εξάρσεις, εφόσον η τάση σου να τα παίρνεις όλα προσωπικά είναι ενισχυμένη. Η ημέρα είναι καλή αν θέλεις να κάνεις μικρές αλλαγές στον εαυτό σου, όπως να ανανεώσεις την εμφάνισή σου ή να υιοθετήσεις νέες συνήθειες που σου εξασφαλίζουν ψυχολογική ευεξία.

Πηγή: athensmagazine.gr

The post Τα Ζώδια 19 Δεκεμβρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τα Ζώδια 19 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 18 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 7 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More