Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι απαντά στις φήμες περί απόρριψης τραγουδιών!

Έντονη η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι σε όσα ακούγονται για απόρριψη όλων των τραγουδιών για τη Eurovision!

Έχουν περάσει σχεδόν 2 εβδομάδες από την ημέρα που έληξε η προθεσμία υποβολής τραγουδιών για την Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024. Η ΕΡΤ με την ανακοίνωση της Μαρίνας Σάττι ως εκπροσώπου της Ελλάδας στον προσεχή διαγωνισμό απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους δημιουργούς να καταθέσουν τις ολοκληρωμένες προτάσεις τους για το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η δημοφιλής καλλιτέχνιδα, κάτι που αποτέλεσε επιθυμία και της ίδιας και της ομάδας της στη Minos EMI και την Golden Records.

Το ενδιαφέρον σύμφωνα με όσες πληροφορίες κυκλοφορούσαν ήταν μεγάλο εξ αρχής και η Μαρίνα Σάττι όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στο studio και ηχογραφούσε τα τραγούδια που κατέθεταν οι δημιουργοί. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει επίσημη πληροφόρηση για τον τρόπο που θα επιλεγεί το τραγούδι εκείνο με το οποίο θα εμφανισθεί στην σκηνή του Μάλμε τον προσεχή Μάϊο. Οπως αναφέρει το gpstomusc.gr, όλα φυσικά θα εξαρτηθούν από τα δεδομένα που θα υπάρχουν μετά και τις ηχογραφήσεις των τραγουδιών καθώς και από τις επαφές με τους δημιουργούς.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε ρεπορτάζ, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, το οποίο – δυστυχώς – αναδημοσιεύθηκε και μεταδόθηκε από πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης, σύμφωνα με το οποίο η Ελληνίδα εκπρόσωπος άκουσε περισσότερα από 150 τραγούδια, τα οποία απέρριψε τα περισσότερα! Και συμπληρώνοντας αυτές τις “πληροφορίες” αναφέρθηκε ότι η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της ετοιμάζουν δικό τους τραγούδι για να καταθέσουν στη διαδικασία επιλογής.

Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι στις παραπάνω πληροφορίες που κυκλοφορούν ήρθε πριν από λίγο μέσα από story της στο instagram στο οποίο αναφέρει:

“Αυτό που και καλά άκουσα εγώ προσωπικά 150 τραγούδια και τα απέρριψα όλα ήθελα να’ ξερα πως προέκυψε… ο μόνος λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ είναι από σεβασμό στους συναδέλφους δημιουργούς. Ξέρω πως είναι να γράφεις τραγούδια και να αφιερώνεις χρόνο, ενέργεια και κόπο με αγάπη για να βγάλεις κάτι από μεσα σου.

Οπότε σας λέω ότι αυτή η πληροφορία ΔΕΝ ισχύει και όταν ολοκληρωθεί από ΟΛΟΥΣ η ακρόαση όλων των τραγουδιών που έχουν σταλεί στην ΕΡΤ θα ενημερώσουμε officially προφανώς.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους δημιουργούς που έβαλαν την αγάπη τους και το χρόνο τους και τη σκέψη τους και ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόταση της ΕΡΤ”

ΠΗΓΗ: gpstomusic.gr

The post Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι απαντά στις φήμες περί απόρριψης τραγουδιών! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Νατάσσα Μποφίλιου: Κυκλοφόρησε το νέο της single “Μπάλωμα”!

Ο Δημήτρης Σκουλός και το Σκαθάρι του σε παιδικό τραγούδι!

“Νιώθω τεράστια τιμή & συγκίνηση” – Το δημόσιο ευχαριστώ της Μαρίνας Σάττι!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More