Τα Ζώδια 9 Δεκεμβρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου. Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Σάββατο με τη Σελήνη στον Σκορπιό, είναι ολοφάνερο ότι η διάθεσή σου θα είναι άμεσα εξαρτώμενη και θα επηρεάζεται κυρίως από το περιβάλλον σου και τους ανθρώπους που του περιβάλλοντός σου. Οι προσωπικές σου ανασφάλειες δημιουργούν κίνδυνο συγκρούσεων είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σου γιατί πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου τα παίρνεις πολύ προσωπικά. Ο συμβιβασμός για εσένα θα αποτελέσει μία σοφή λύση για να κατευνάσεις τις εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Σάββατο η Σελήνη στο Σκορπιό στρέφει την ενέργειά σου προς τις σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Το προειδοποιητικό σημάδι της ημέρας είναι για εσένα που ήδη περνάς κάποια προβλήματα στη σχέση σου , υπάρχει ισχυρός κίνδυνος της σύγκρουσης, ο λόγος είναι ότι κάποιες καταστάσεις τις βλέπεις λίγο πιο προσωπικά από ότι θα έπρεπε. Κυρίαρχη θα είναι και η επιθυμία σου να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο και να κάνεις εγκάρδιες συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η ημερήσια πρόβλεψή σου είναι λιγάκι βαρετή για σήμερα Σάββατο, φίλε μου Δίδυμε! Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού στρέφει το ενδιαφέρον σου στις ευθύνες και στις υποχρεώσεις της ρουτίνας. Μολονότι είναι το τέλος της εβδομάδας εσύ επιλέγεις και επικεντρώνεσαι περισσότερο στα επαγγελματικά, ενώ φροντίζεις να βάλεις και σε μία τάξη θέματα που αφορούν τη διατροφή σου και τις συνήθειες σου. Πρόσεξε μην τυχόν το έντονο στρες σε παρασύρει σε κυκλοθυμική συμπεριφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού για σήμερα Σάββατο φίλε μου Καρκίνε, οι επιθυμίες σου εκτιμάται πώς θα είναι να περάσεις χρόνο παρέα με φίλους, κάνοντας ένα χόμπι ή αφιερώνοντας χρόνο στον έρωτά σου. Η μέρα είναι ιδανική για δημιουργικά ή επιχειρηματικά σχέδια καθώς και για την έναρξη καινούριων ασχολιών, πέραν των επαγγελματικών. Αν θέλεις να διασκεδάσεις για να το ρίξεις έξω σήμερα είναι η καλύτερη ημέρα για να το κάνεις.

ΛΕΩΝ

Σου ξυπνάει η ανάγκη να καταφύγεις σε οτιδήποτε οικείο γνώριμο και σταθερό σήμερα Σάββατο φίλε μου Λέοντα. Διαφυλάσσεις την ιδιωτική σου ζωή, απόκρυφα ή κακόβουλα μάτια και φυσικά εκπέμπεις παντού πώς τα εν οίκω μη εν δήμω. Η ημέρα ενδείκνυται για να ομορφύνεις τον προσωπικό ή ακόμη και τον επαγγελματικό σου χώρο. Η διάθεσή σου παράλληλα πρόκειται να επηρεαστεί σημαντικά από το πόσο ασφαλής ή σίγουρος νιώθεις στα προσωπικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένε Παρθένε σήμερα Σάββατο με Σελήνη στον Σκορπιό, οπότε για εσένα η διάθεση είναι σχετικά καλή. Η μέρα σου είναι γεμάτη από επικοινωνία, ενώ διάφορα νέα που ακούς από γνωστούς φαίνεται να σε ταράζουν λιγάκι, ευτυχώς όμως δεν είναι κάτι σημαντικό. Εσύ από την άλλη ίσως να είσαι λίγο πιο μυστικοπαθής και προτιμάς να ακούς περισσότερο, παρά να μιλάς. Έτσι, αν θέλεις να μάθεις κάτι πολύ σημαντικό, η μέρα θα μπορούσε να σου αποκαλύψει μία μεγάλη αλήθεια. Αναμενόμενο είναι οι γνωστοί σου να ανατρέξουν προς εσένα για βοήθεια και υποστήριξη.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε μου Ζυγέ σήμερα Σάββατο με Σελήνη στον Σκορπιό εσύ βρίσκεσαι περισσότερο επικεντρωμένος σε θέματα που συνδέονται με τα χρήματα σου και γενικότερα με ότι σου ανήκει. Σου αξίζει μία καλύτερη και πιο σταθερή ποιότητα ζωής και προφανώς κάνεις κινήσεις για να την εξασφαλίσεις. Θα χρειαστεί σήμερα να μην δώσεις σημασία στα πικρόχολα σχόλια τρίτων προσώπων Γιατί η ψυχολογία σου διακρίνεται από λίγα σκαμπανεβάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ σήμερα Σάββατο και με Σελήνη στο ζώδιο σου, οπότε γίνεσαι πιο συναισθηματικός από ο,τι συνήθως και σου είναι πιο εύκολο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου αμφότερα θετικά και αρνητικά. Η κυκλοθυμία σου από την άλλη είναι ικανή να σε παρασύρει σε υπερβολικές αντιδράσεις, όσο η τάση σου να τα παίρνεις όλα προσωπικά είναι ενισχυμένη. Δεν αποκλείεται σήμερα να θελήσεις να κάνεις κάποια ανανέωση στην εμφάνισή σου. Συνιστώνται τα σκούρα χρώματα, αν θέλεις να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σήμερα Σάββατο φίλε μου Τοξότη η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σε κάνει λίγο πιο εσωστρεφή από όσο συνηθίζεις. Η επιθυμία σου να περάσεις χρόνο λίγο μόνος σου έξω από τον υπόλοιπο κόσμο και να συνδεθείς με τον εσωτερικό εαυτό σου είναι μεγάλη. Είναι γεγονός ότι σήμερα θα είσαι λιγάκι παραπάνω εξαρτημένος από τη γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσένα. Προσπάθησε να βρεις και πάλι την εσωτερική σου δύναμη και μη δίνεις σημασία σε τρίτους. Η μέρα είναι ιδανική να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν την αστρολογία ή άλλες απόκρυφες τέχνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, το Σάββατο σε βρίσκει με Σελήνη στο Σκορπιό και ως αποτέλεσμα το ενδιαφέρον σου είναι απόλυτα δοσμένο στην κοινωνική σου ζωή και τις επαφές σου. Έχεις μία τάση παραπάνω να λειτουργείς με μεγάλη ευαισθησία. Ως αποτέλεσμα αισθάνεσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας ότι θίγεσαι η προσβάλλεσαι από κάποιες στάσεις και συμπεριφορές των ανθρώπων που υπάρχουν γύρω σου. Θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα στην καθημερινότητά σου και να προχωρήσεις μπροστά σε μία μεγάλη αλλαγή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Υδροχόε, με την Σελήνη στο Σκορπιό γίνεται φανερό ότι είσαι απόλυτα επικεντρωμένος σε ζητήματα καριέρας στόχων καταξίωσης και γενικότερων φιλοδοξιών. Γίνεσαι σχετικά πιο καχύποπτος όσον αφορά τις προθέσεις των συναδέλφων σου απέναντί σου. Από τη μία για εσένα θεωρείς ότι αυτό λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας έναντι των κρυφών εχθρών. Από την άλλη αυτή η στάση σου αφαιρεί το κομμάτι της άμεσης επικοινωνίας στο εργασιακό περιβάλλον. Η μέρα ενδείκνυται για σημαντικές συναντήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα αν και Σάββατο φίλε Ιχθύ η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σου γεννά την επιθυμία για ελευθερία μάθηση οπότε δεν αποκλείεται το Σαββατόβραδό σου να το περάσεις με ένα βιβλίο στο χέρι. Έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από τη ρουτίνα να κάνεις νέες ανακαλύψεις που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς ως προσωπικότητα αλλά και ως επαγγελματίας. Είναι μία καλή στιγμή για να κάνεις ένα μικρό ταξίδι ή έστω να το σχεδιάσεις ώστε να το πραγματοποιήσεις μετέπειτα.

Πηγή: athensmagazine.gr

The post Τα Ζώδια 9 Δεκεμβρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τα Ζώδια 19 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 18 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 7 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More