Τα Ζώδια 16 Νοεμβρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 16 Νοεμβρίου. Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ μου Κριέ, η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω πρόκειται να αλλάξει την νοοτροπία σου. Αναμένεται να είσαι λίγο πιο συγκροτημένος και συγκρατημένος, ενώ φαίνεται να σε ενδιαφέρουν τα επαγγελματικά σου λίγο παραπάνω από ο,τι συνήθως. Δεν ξύπνησες μάλλον και με την καλύτερη διάθεση, πάντως σίγουρα αυτό κατά τη διάρκεια της ημέρας πρόκειται να διορθωθεί μέσα από δική σου προσπάθεια. Η συμβουλή της ημέρας για εσένα είναι πως όσο πιο δημιουργικός και τολμηρός είσαι, τόσο καλύτερα θα βαίνουν τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ενέργειά σου, σήμερα, Ταύρε, εξαιτίας της Σελήνης στον Αιγόκερω, μοιάζει να είναι λιγάκι πεσμένη. Σε γενικές γραμμές οι πλανητικές θέσεις την ημέρας σου προσθέτουν λίγο περισσότερες υποχρεώσεις, αλλά τουλάχιστον εκείνες θα είναι και ο λόγος που θα ξεφύγεις από διάφορες αρνητικές σκέψεις που έκανες το τελευταίο διάστημα. Να θυμάσαι, στην περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένεις, όμως μην ξεχνάς ότι έχασες απλώς μία μάχη, όχι τον πόλεμο. Μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις την επόμενη φορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, Δίδυμε, πέρα του ότι δεν ξύπνησες και στα καλύτερά σου, η ημέρα εξελίσσεται λίγο αργά. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σου προκαλεί κάποιες ανασφάλειες είτε σχετικά με τον εαυτό σου, είτε όσον αφορά τα οικονομικά σου. Τουλάχιστον η Αφροδίτη στο Ζυγό είναι ικανή να σου προσφέρει όμορφες εμπειρίες και να αυξήσει την πνευματική σου διαύγεια σε βαθμό τέτοιο, που θα ξεπεράσεις όποια προβλήματα εμφανιστούν. Αρκεί να εμπιστευτείς τις δυνατότητές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε, Καρκίνε, σήμερα στρέφεις την προσοχή στους άλλους και γίνεσαι πιο υποστηρικτικός από ποτέ. Η ημέρα, λόγω της Σελήνης στον Αιγόκερω, δεν εκτιμάται να είναι και η πιο ευνοϊκή, αλλά όλες αυτές οι δοκιμασίες είναι για καλό. Κάποιος από το ευρύτερο περιβάλλον σου έχει πραγματικά ανάγκη την υποστήριξή σου κι εσύ είσαι αρκετά πρόθυμος να του την προσφέρεις. Ο,τι καλό κάνεις, θα σου επιστρέψει αργότερα. Επίσης, είναι ιδανική ημέρα να ανακαινίσεις ή να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω για σήμερα φίλε Λέοντα, αναμένεται να σου εντείνει το αίσθημα ότι δεν μπορείς να ξεφύγεις από την καθημερινή σου ρουτίνα. Έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις, τα οποία εν τέλει θα καταφέρεις να βγάλεις εις πέρας με αρκετή συγκέντρωση και πειθαρχία . Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη και η Αφροδίτη στο Ζυγό εξακολουθούν να σου χαρίζουν όμορφες στιγμές κι ευκαιρίες για πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις κι ευχάριστα νέα. Είναι μία καλή στιγμή να έρθεις πιο κοντά με κάποιους συναδέλφους στην εργασία σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σένα φίλε μου Παρθένε, η Πέμπτη είναι εξαιρετικά δημιουργική, αφού η Σελήνη κινείται σε μία ευνοϊκή (για σένα τουλάχιστον) θέση. Η διάθεσή σου ανεβαίνει, είσαι πιο ευέλικτος, νιώθεις αυτοπεποίθηση κι όλα αυτά βγαίνουν προς τους γύρω σου. Οτιδήποτε επιθυμείς να τολμήσεις σε προσωπικά κι επαγγελματικά, σήμερα η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σου. Κατέχεις μία αρκετά ήρεμη και ώριμη προσωπικότητα, που αποτελεί το εργαλείο για την επιτυχία σε οτιδήποτε ξεκινήσεις. Μήπως ήρθε η ώρα να κλείσεις εκείνη τη συνάντηση που σκεφτόσουν;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, για σήμερα Πέμπτη νιώθεις πως έχει έρθει η ώρα να χουχουλιάσεις λιγάκι επιτέλους στο σπίτι. Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να μην είναι και στα καλύτερά της, βρίσκεται όμως στον 4ο οίκο σου. Έτσι, επικεντρώνεσαι σε θέματα σπιτιού και γίνεσαι περισσότερο σπιτόγατος. Αν, βέβαια, εργάζεσαι από το σπίτι, τότε ο φόρτος εργασίας σου αναμένεται να σημειώσει αύξηση. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα με άλλα οικογενειακά μέλη, θα ενταθούν ελαφρώς και χρειάζεται να οπλιστείς με υπομονή και διπλωματία για να τα επιλύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, η Σελήνη σήμερα Πέμπτη βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, οπότε αναμένεται να ακούσεις κάποια νέα που περίμενες εδώ και καιρό. Σε προετοιμάζω όμως ότι οι επικοινωνιακές σου ικανότητες δεν θα λειτουργούν και τόσο εποικοδομητικά σήμερα, οπότε θα πρέπει να μιλήσεις πιο ξεκάθαρα στην περίπτωση που θέλεις να διαλευκάνεις μία κατάσταση ή να κάνεις μία διαπραγμάτευση. Οι πλανητικές διελεύσεις σε βοηθούν να κάνεις μία συμφωνία, μία κοντινή μετακίνηση ή να συναντήσεις συγγενικά πρόσωπα, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα Πέμπτη, Τοξότη μου, η αυτοεκτίμησή σου είναι μία πάνω μία κάτω, αφού η Σελήνη στον Αιγόκερω επιδρά στο 2ο ηλιακό σου σπίτι. Επικεντρώνεσαι σε ζητήματα οικονομικών, αυτοεκτίμησης, αλλά και γενικότερης υποστήριξης που λαμβάνεις από τρίτους. Με απλά λόγια, η τρέχουσα ημέρα θα σε αναγκάσει να καταφέρεις πολλά πράγματα βασιζόμενος απλά και μόνο στα δικά σου πόδια. Η αισιοδοξία σου δεν είναι και τόσο εμφανής, αλλά οι δυνατότητές σου θα σου αποδείξουν πως είσαι ένας πάρα πολύ ικανός άνθρωπος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, σήμερα είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Φροντίζεις τον εαυτό σου με όποιον τρόπο γνωρίζεις καλύτερα κι αυτό επιδρά θετικά στην ψυχολογία και τη γενικότερη ευεξία σου. Πολλά από τα πράγματα που έχεις να κάνεις είναι καλό να τα ξεκινήσεις από σήμερα, μιας και η συγκεκριμένη Σελήνη πρόκειται άμεσα να συναντήσει τον τυχερό Δία, άμεσα. Είναι ιδανική ημέρα για να κανονίσεις μία πολύ σημαντική συνάντηση ή να λάβεις μία κρίσιμη απόφαση. Παράλληλα, η Αφροδίτη από το Ζυγό μπουστάρει θετικά τα επαγγελματικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρχεται μία ελαφρώς μοναχική, μα και ήρεμη ημέρα, για εσένα Υδροχόε. Η Σελήνη σήμερα Πέμπτη από το ζώδιο του Αιγόκερω ευνοεί κυρίως τις επανασυνδέσεις με άτομα που έχεις απομακρυνθεί, ευνοείται όμως και η παρασκηνιακή δράση. Με τον όρο επανασυνδέσεις, δεν απαιτείται να είναι ερωτικές απαραίτητα. Σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να αφορούν οικογενειακά άτομα, φιλαράκια ή τη σκέψη να επιστρέψεις σε κάποιον παλαιότερο εργασιακό χώρο. Επιπροσθέτως, είναι άριστη ημέρα να επενδύσεις χρόνο για ψυχοθεραπεία ή διάβασμα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ημέρα είναι γεμάτη για εσένα, φίλε Ιχθύ, γιατί η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερω ενεργοποιεί σήμερα Πέμπτη για τα καλά τον τομέα του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τις φιλίες και την δικτύωση. Ευνοούνται λοιπόν επαφές και συναντήσεις με τους φίλους σου, κάποιες ομαδικές δραστηριότητες, αυξάνονται οι προσδοκίες σου για τα χρήματα που βγάζεις από τη δουλειά σου, ενώ σου δίνεται και η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κάποιους βαθύτερους στόχους. Δεδομένου ότι η Σελήνη σήμερα είναι σε αδύναμη θέση, αυτό για σένα σημαίνει ότι παρόλο που θα μπορέσεις να έχεις θετικές εξελίξεις κι επιτυχίες σε κάθε τομέα, θα χρειαστεί και να εργαστείς σκληρά και προσεκτικά γι’ αυτό.

Πηγή: athensmagazine.gr

The post Τα Ζώδια 16 Νοεμβρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τα Ζώδια 19 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 18 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 7 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More