Μαρινέλλα: Επιστροφή στη σκηνή για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού – Πού θα εμφανιστεί τον χειμώνα

Ποια δημοφιλής παρουσιάστρια – show woman θα βρίσκεται στο πλευρό της

Μπορεί να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό τραγούδι για περισσότερα από 60 χρόνια, παρόλα αυτά η Μαρινέλλα παραμένει ακμαία και γεμάτη όρεξη για καινούργια πράγματα. Τον φετινό χειμώνα, μάλιστα, θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε και στη σκηνή καθώς από τα τέλη Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη βράδυ θα εμφανίζεται στο «NOX» της Ιεράς Οδού.

Η μεγάλη κυρία του πενταγράμμου ετοιμάζει ένα ζωντανό σόου – υπερπαραγωγή το οποίο θα έχει ως κεντρικό άξονα τα πολυαγαπημένα τραγούδια της, τις παθιασμένες ερμηνείες της και την μοναδική σκηνική της παρουσία.

Στο πλευρό της Μαρινέλλας θα βρίσκεται και η πολυτάλαντη Μπέττυ Μαγγίρα η οποία θα βάλει την δική της ξεχωριστή νότα στο σόου το οποίο αναμένεται να είναι, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, εντυπωσιακό.

Πηγή: protothema.gr

The post Μαρινέλλα: Επιστροφή στη σκηνή για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού – Πού θα εμφανιστεί τον χειμώνα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Ο Πέτρος Γαϊτάνος κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Το μήλο ( Όϊ λουλέ )» (video)

Ο Αλέξανδρος Αργύρης και ο Γιώργος Μπίλιος στo Caja de musica

Νατάσσα Μποφίλιου: Κυκλοφόρησε το νέο της single “Μπάλωμα”!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More