Λωρίδα της Γάζας: Βρήκαν πτώματα αγνοούμενων οι στρατιώτες του Ισραήλ που έκαναν εφόδους

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα media στο Ισραήλ, οι στρατιωτικές επιχειρήσεις που έγιναν νωρίτερα οδήγησαν στην ανακάλυψη σορών αγνοουμένων μετά την επίθεση της Χαμάς το περασμένο Σάββατο

Οι επιχειρήσεις των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ στη Γάζα έχουν αρχίσει, πριν ανακοινωθεί επίσημα η χερσαία επίθεση. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα media στο Ισραήλ τις τελευταίες ώρες, εδώ και ένα 24ωρο στρατιωτικές μονάδες επιχειρούν μέσα στη Λωρίδα της Γάζας με στόχο να πλήξουν το πυροβολικό της Χαμάς.

Στη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων, οι στρατιώτες του Ισραήλ εντόπισαν πτώματα αγνοούμενων Ισραηλινών και άλλα αντικείμενα που μπορεί να βοηθήσουν στην ανεύρεση των Ισραηλινών που απήχθησαν από τη Χαμάς στην επίθεση του περασμένου Σαββάτου.

Εκπρόσωπος του στρατού του Ισραήλ (IDF), είπε ότι στις εισβολές, οι στρατιώτες «κατέστρεψαν επίσης τρομοκρατικές υποδομές και ομάδες τρομοκρατών που συνάντησαν στο πεδίο, ανάμεσά τους μια διμοιρία της Χαμάς που εκτόξευε αντιαρματικό πύραυλο προς το Ισραήλ».

Δεν έχει διευκρινιστεί το αν οι σοροί που βρέθηκαν αντιστοιχούν σε όλους τους αγνοούμενους, ούτε και αν αυτή η εξέλιξη θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα αναφορικά με τη χερσαία επίθεση που ετοιμάζει το Ισραήλ στη Γάζα.

The post Λωρίδα της Γάζας: Βρήκαν πτώματα αγνοούμενων οι στρατιώτες του Ισραήλ που έκαναν εφόδους first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι αετοί αποφεύγουν τις εμπόλεμες ζώνες

Τζο Μπάιντεν: Εξωφρενικό το ένταλμα σύλληψης κατά Νετανιάχου και υπουργού Άμυνας του Ισραήλ

Απεργία 21 Μαΐου: «Παραλύει» το Δημόσιο – Ποιοι απεργούν – Τι θα γίνει με τα σχολεία

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More