Τα Ζώδια 13 Οκτωβρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; 

ΚΡΙΟΣ: Παίρνετε πολύ προσωπικά κάθε τι που σας λένε. Δείχνετε υπερβολικά αφελείς πιστεύοντας ότι θα επιτύχετε εύκολα και γρήγορα. Συνέλθετε πριν κάνετε σοβαρά σφάλματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εξακολουθεί να σας αναστατώνει το γεγονός ότι τα οικονομικά σας ξεφεύγουν από τον προϋπολογισμό σας, καθώς τα έξοδα είναι περισσότερα απ’ όσα είχατε υπολογίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολύ επιθετικοί στο λόγο σας, θα πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε σε ανθρώπους που ίσως δεν πρέπει. Ηρεμήστε. Το σύμπαν περιστρέφεται και γύρω από τους άλλους, εκτός από εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα νεύρα σας χτυπούν κόκκινο σήμερα, γι’ αυτό θα προτιμήσετε να μείνετε «κεκλεισμένων των θυρών». Αξιοποιήστε τον προσωπικό σας χώρο και χρόνο για να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας.

ΛΕΩΝ: Σήμερα θα λειτουργήσετε σύμφωνα με τη φύση του ζωδίου σας. Θα κυνηγήσετε, θα αρπάξετε, θα διεκδικήσετε δυναμικά αυτά που θέλετε. Κυρίως, όμως, ένας έρωτας έρχεται μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νευριάζετε που ανεβαίνουν ιεραρχικά όσοι δεν έχουν ούτε τη μισή από τη δική σας αξία και κλείνεστε στον εαυτό σας με την απορία έκδηλη. Αν είστε υπομονετικοί, η επιτυχία θα έρθει λίγο αργότερα.

ΖΥΓΟΣ: Δεν σας χωράει ο τόπος. Θέλετε να πάτε διακοπές, η «κλεισούρα» σάς έχει κουράσει, σας έχει εκνευρίσει και σας έχει «ανάψει τα λαμπάκια». Αν μπορέσετε να ξεφύγετε λίγο, έχει καλώς. Ειδάλλως, ηρεμήστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ερωτισμός σας χτυπάει κόκκινο. Το ταίρι σας θα περάσει αξέχαστα μαζί σας σήμερα. Ευνοούνται οι κρυφές σχέσεις και δεσμοί, αλλά μη «σπάτε» τους κανόνες εχεμύθειας, αν θέλετε να μη σας πιάσουν στα πράσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσοχή στα νεύρα σας σήμερα, μπορεί να μαλώσετε με τον σύντροφό σας, τους συνεργάτες σας ή τους φίλους σας. Ο εκνευρισμός σας είναι μεγάλος και πρέπει να βρείτε τρόπο να εκτονώσετε την ένταση μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μικροενοχλήσεις υγείας αναστατώνουν τη μέρα σας, που κυρίως οφείλονται σε ψυχοσωματικούς παράγοντες, λόγω της έντασης και του άγχους. Ομως, σας δίνουν το έναυσμα να ασχοληθείτε με την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα διεκδικήσετε δυναμικά το αντικείμενο του πόθου σας και θα πετύχετε το σκοπό σας. Ο έρωτας σας έχει πάρει τα μυαλά. Ομως μην αμελείτε τις βασικές καθημερινές υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εριδες και διαφωνίες στην οικογένεια για διάφορα ζητήματα που καλείστε εσείς να κάνετε τον διαιτητή. Ολοι περιμένουν από εσάς σολομώντειες λύσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε αντικειμενικοί και καθόλου συναισθηματικοί.

Πηγή: eleftherostypos.gr

The post Τα Ζώδια 13 Οκτωβρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τα Ζώδια 19 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 18 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 7 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More