Τα Ζώδια Σήμερα 4 Οκτωβρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Νέες προοπτικές ανοίγονται σε όλα τα επίπεδα και εσείς λάμπετε από χαρά και ικανοποίηση, μιας και οι περισσότερες από τις δουλειές σας και τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Σημαντικοί ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας, καθώς υπογράφονται συμφωνίες που μπορεί να κυνηγούσατε για καιρό, αλλά και οι άψογες συνεργατικές σας σχέσεις αρχίζουν να αποδίδουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι μακροχρόνιες σχέσεις θα έχουν την ευκαιρία να ανανεωθούν, ενώ οι νέες αρχίζουν να δείχνουν ποια πραγματικά είναι η πορεία τους. Οι ελεύθεροι θα επιδοθείτε σ’ αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά, στο φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σημαντικές επιτεύξεις στόχων και επιδιώξεων είναι στο πρόγραμμα, όχι όμως χωρίς να προσέξετε και την παραμικρή λεπτομέρεια στις νέες συμφωνίες που ετοιμάζεστε να κάνετε.

ΛΕΩΝ: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε σημαντικά οικονομικά ρίσκα και να δικαιωθείτε. Οι επενδύσεις θα είναι ο κυρίαρχος τομέας και τα εισοδήματά σας θα αυξηθούν από αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα χρειαστεί να δείξετε σύνεση ψυχραιμία και να κάνετε χρήση του μεταβλητού στοιχείου σας, προκειμένου να ελιχθείτε για να μην απογοητευτείτε.

ΖΥΓΟΣ: Επαγγελματικές δυσκολίες και πιέσεις με τα χρονοδιαγράμματά σας σας αποσυντονίζουν και κάνουν την επαγγελματική σας δραστηριότητα μια ταλαιπωρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μεγάλη κρίση στις συνεργασίες σας, καθώς οι συνεργάτες σας δεν θέλουν να «βοηθήσουν», ενώ εντάσεις στη δουλειά και κούραση θα κάνουν την καθημερινότητά σας βασανιστήριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινητοποιηθείτε προκειμένου να προλάβετε καταστάσεις αλλά και να αποφύγετε απώλειες δουλειάς, ακόμα και συντρόφου. Κάποιες συνεργασίες θα λήξουν άδοξα και χωρίς να έχουν αποδώσει αυτά που πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν θα αποφύγετε τις οικονομικές απώλειες, κυρίως εσείς του πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου. Οσον αφορά στα αισθηματικά, όλα βαίνουν καλώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι φιλίες και οι κοινωνικές σχέσεις, παρά τις απαγορεύσεις, βρίσκονται σε μια εξαιρετικά εποικοδομητική περίοδο, ενώ τα επαγγελματικά σας θέματα επιτέλους τακτοποιούνται.

ΙΧΘΥΕΣ: Ρήξεις στις φιλικές και κοινωνικές σχέσεις και για σας που γεννηθήκατε στο δεύτερο δεκαήμερο. Μόνο όσοι γεννηθήκατε στις τελευταίες μέρες του δεύτερου δεκαημέρου έχετε πιθανότητες να περάσετε καλά.

Πηγή: eleftherostypos.gr

The post Τα Ζώδια Σήμερα 4 Οκτωβρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τα Ζώδια 19 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 18 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 7 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More