Τα Ζώδια Σήμερα 15 Σεπτεμβρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ: Προσωπική αναγνώριση, έντονη κοινωνική και επαγγελματική ζωή και δράση. Αναζητάτε την επιδοκιμασία από τους φίλους, γνωστούς και συνεργάτες και κάνετε τα πάντα για να το πετύχετε, αλλά δεν χρειάζεται καθώς τα έργα σας είναι τρανή απόδειξη των ικανοτήτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η βασική σας επιδίωξη σήμερα θα είναι η απόκτηση ενός ικανοποιητικού κομποδέματος, ώστε να έχετε την ασφάλεια που θέλετε. Να αποφύγετε να ξοδέψετε χρήματα για πράγματα που δεν είναι απαραίτητα. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο δε βρίσκει διέξοδο στον τομέα της εστίασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καθημερινότητα, η ρουτίνα και όλα εκείνα που υποχρεούστε να κάνετε καθημερινά είναι πολύ βαρετή διαδικασία. Ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις έρχονται να σας δώσουν ενθουσιασμό αλλά και να σας παρασύρουν σε νοητική ενασχόληση με θέματα άνευ ουσίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα. Οι γυναίκες της οικογένειας δε, κυρίως η μητέρα, θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο σε ένα νέο ξεκίνημα που ετοιμάζετε είτε στα προσωπικά σας, είτε στα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ: Ενας νέος έρωτας έρχεται να αναστατώσει τη μέχρι τώρα «ομαλή» καθημερινότητά σας. Η ζωή σας αποκτά καινούργιο νόημα, γίνεται πιο συναρπαστική και σας κάνει να συμπεριφέρεστε σαν μικρά παιδιά. Τα παιδιά δε παίζουν σημαντικό ρόλο σήμερα, αν συναναστραφείτε μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις κλειστές σας σήμερα, αρνούμενοι να φανερώσετε τις σκέψεις σας ούτε στο ευρύ κοινό ούτε και στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Θα έχετε όμως κέρδη μέσω συνεταιρισμών ή από τα εισοδήματα του συντρόφου.

ΖΥΓΟΣ: Οι νομικές σας υποθέσεις περνούν δυνατά σκαμπανεβάσματα και αυτό σας αγχώνει πολύ. Ελκεστε δε από άτομα που κάνουν μποέμικη ή περιπλανώμενη ζωή. Ενα τέτοιο άτομο μπαίνει στη ζωή σας και φέρνει έναν αναζωογονητικό αέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα είναι η μέρα σας. Θα τα καταφέρετε περίφημα με ό,τι κι αν καταπιαστείτε ή σας ανατεθεί. Είστε η δύναμη που καθοδηγεί τους συνεργάτες σας, οδηγώντας την ομάδα στην επιτυχία. Ενα ζήτημα υγείας όμως σας αναστατώνει, κυρίως επειδή κουράζεστε πολύ και παραμελείτε το σώμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ ρομαντικοί και ερωτιάρηδες, ωστόσο ασταθείς. Οι επαφές σας δε με άτομα που παρουσιάζουν την ίδια συναισθηματική αστάθεια με σας ίσως αποβούν καταστροφικές. Οι μεγάλες ικανότητες διδασκαλίας και μεταδοτικότητάς σας, θα πάνε τη σχέση σας με τα παιδιά σε άλλο επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στην οικιακή ζωή και οικονομία. Βρίσκεστε στη διαδικασία να μαζεύετε χρήματα για κάποιο σκοπό. Μεγάλη πιθανότητα να μάθετε νέα για κάποια κληρονομιά της οποίας οι διαδικασίες βρίσκονται εν εξελίξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γεμάτες επιθυμίες οι σκέψεις σας και μια απέχθεια για τη ρουτίνα και κάθε τι μονότονο. Η πιο δυνατή ενέργειά σας σήμερα θα είναι η ενασχόληση με θέματα που προάγουν τη διάνοιά σας. Προβλήματα παρουσιάζονται με τα μέσα μεταφοράς, γι’ αυτό προσοχή.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα γυναικεία πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της οικονομικής σας κατάστασης, μια και περνάτε ένα δυνατό σκαμπανέβασμα στον τομέα αυτόν. Εμπιστευθείτε μια γυναίκα που ξέρει να κάνει καλό «κουμάντο».

Πηγή: eleftherostypos.gr

The post Τα Ζώδια Σήμερα 15 Σεπτεμβρίου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τα Ζώδια 19 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 18 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

Τα Ζώδια 7 Μαΐου: Τι Προβλέπουν Για Σας Σήμερα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More