Εντ Σίραν: Έκπληκτοι νύφη και γαμπρός με τη ξαφνική εμφάνιση του ποπ σταρ στον γάμο τους

Ο 32χρονος ποπ σταρ, είχε πολύ χρόνο να αφιερώσει στο ζευγάρι αφού ακύρωσε το σόου του στο Allegiant Stadium της Νεβάδα λόγω «ανησυχιών για την ασφάλεια των θεατών»

Ο Εντ Σίραν έκανε πραγματικότητα το όνειρο ενός νιόπαντρου ζευγαριού κάνοντας την εμφάνισή του στον γάμο τους αυτή την εβδομάδα, δίνοντας παράλληλα στους θαυμαστές μια γεύση για το τι είδους τραγουδιών θα περιέχει το επερχόμενο άλμπουμ του.

Ο ευρηματικός Βρετανός τραγουδιστής ξεσήκωσε το ζευγάρι με το νέο του κομμάτι με τίτλο Magical.

Ο 32χρονος ποπ σταρ, είχε πολύ χρόνο να αφιερώσει στο ζευγάρι αφού ακύρωσε το σόου του στο Allegiant Stadium της Νεβάδα λόγω «ανησυχιών για την ασφάλεια των θεατών».

Η προηγούμενη εμφάνιση έκπληξη που είχε πραγματοποιήσει ο Σίραν ήταν σε ένα κατάστημα LEGO στη Μινεσότα.

Έχοντας μαζί του την κιθάρα του ο τραγουδοποιός έκανε μια απρόσμενη εμφάνιση στο θρυλικό Little White Chapel στο Λας Βέγκας – όπου το νεαρό ζευγάρι βρισκόταν στη διαδικασία ανταλλαγής όρκων.

Ο τραγουδιστής στη συνέχεια πόζαρε για φωτογραφίες με το ζευγάρι αφού τους είδε να ολοκληρώνουν τους όρκους τους και να μοιράζονται το πρώτο τους φιλί.

Ο Σίραν φωτογραφήθηκε επίσης με το πιστοποιητικό γάμου τους.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης είχε κάνει μια παρόμοια έκπληξη το 2015 σε γάμο στην Αυστραλία.

Πηγή

The post Εντ Σίραν: Έκπληκτοι νύφη και γαμπρός με τη ξαφνική εμφάνιση του ποπ σταρ στον γάμο τους first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

20 χρόνια φούρναρης – Ανέκδοτο: Η θυμωμένη πελάτισσα

Mυστικά που κάνουν τον μεταβολισμό σας να πάρει «φωτιά»

Ιράν: Το επίσημο ανακοινωθέν – «Ο ακούραστος, σκληρά εργαζόμενος Ραΐσι θυσιάστηκε στο καθήκον»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More