klik.news
Image default
Τεχνολογια

Η LG ενισχύει την παρουσία της στην Ευρωπαϊκή αγορά μέσω των λύσεων της για την κουζίνα στην έκθεση MDW 2024

Η σειρά εντοιχιζόμενων συσκευών της εταιρείας με προηγμένη τεχνολογία AI και κομψή σχεδίαση προσφέρει ευκολία και στιλ στην κουζίνα

Η LGElectronics (LG), παρουσιάζει τις καινούριες εντοιχιζόμενες συσκευές για την κουζίνα στην έκθεση Milan Design Week (MDW) 2024, που πραγματοποιείται στο Μιλάνο της Ιταλίας από τις 16 έως τις 21 Απριλίου. Στο επίκεντρο του περιπτέρου της LG στο Μιλάνο βρίσκονται ο νέος εντοιχιζόμενος φούρνος της σειράς Signature Kitchen Suite, η αυτόνομη επαγωγική εστία και ο απορροφητήρας. Διαθέτοντας καινοτόμο, premium σχεδιασμό και εξαιρετικά πρακτικές λειτουργίες, οι εξελιγμένες εντοιχιζόμενες λύσεις της εταιρείας φέρνουν εξαιρετική ευκολία στη χρήση και κομψότητα στην κουζίνα.

Εντοιχιζόμενος φούρνος της σειράς SignatureKitchenSuite με προηγμένες τεχνολογίες μαγειρέματος

Ο εντοιχιζόμενος φούρνος της σειράς Signature Kitchen Suite 60 εκατοστών (24 ιντσών), που θα λανσαριστεί για πρώτη φορά στην MDW 2024, έχει σχεδιαστεί με άξονα τις ανάγκες των Ευρωπαίων καταναλωτών και διαθέτει μια σειρά από καινοτόμες λειτουργίες και τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, αναβαθμίζοντας την μαγειρική εμπειρία. Μέσω της τεχνολογίας Gourmet AI™, ο φούρνος μπορεί να αναγνωρίσει, τι μαγειρεύει ο χρήστης και να επιλέγει αυτόματα την κατάλληλη λειτουργία μαγειρέματος μέσα από 130 συνταγές. Επίσης, μπορεί να ελέγχει το ψήσιμο των φαγητών, παρακολουθώντας ενεργά τη διαδικασία μαγειρέματος και ειδοποιώντας τους χρήστες, μόλις το φαγητό τους είναι έτοιμο, μέσω της εφαρμογής ThinQ™. Χάρη στην αναγνώριση εικόνας, ο έξυπνος φούρνος της LG μπορεί να προτείνει τις βέλτιστες ρυθμίσεις για το γεύμα που ετοιμάζεται, ενώ η παρακολούθηση βίντεο σε πραγματικό χρόνο και η καταγραφή time-lapse καθιστούν εύκολο τον έλεγχο της προόδου του γεύματος.

Ο νέος φούρνος είναι ενεργειακής κλάσης Α++, ενώ μέσω της βελτιωμένης λειτουργίας ProBake κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα για ένα γρήγορο και αποδοτικό μαγείρεμα. Η πρωτοποριακή λειτουργία Air Fry της LG εξασφαλίζει μικρότερους χρόνους προθέρμανσης, ομοιόμορφη θερμότητα και ένα πιο τραγανό αποτέλεσμα. Επίσης, η κορυφαία τεχνολογία InstaView™ της εταιρείας ενισχύει την ευκολία του χρήστη, ο οποίος μπορεί να βλέπει το εσωτερικό του φούρνου, χτυπώντας απλά δύο φορές την πόρτα του φούρνου.

Αυτόνομη επαγωγική εστία για εύκολο μαγείρεμα

Η αυτόνομη επαγωγική εστία 90 εκατοστών (36 ιντσών) της σειράς Signature Kitchen Suite, προσφέρει ευελιξία και ευκολία χρήσης, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν οποιοδήποτε μέγεθος και τύπο μαγειρικού σκεύους – όπως τα τηγάνια Paella και τα δοχεία moka – οπουδήποτε στην επιφάνεια της1. Η νέα συσκευή μπορεί να ανιχνεύει και να παρακολουθεί τη θέση των μαγειρικών σκευών, χωρίς την ανάγκη χειροκίνητης αλλαγής των ρυθμίσεων, όταν μετακινείτε μια κατσαρόλα ή ένα τηγάνι από το ένα μέρος στο άλλο. Επιπλέον, η ενσωματωμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, επιτρέπει την ανίχνευση της θερμοκρασίας των μαγειρικών σκευών και μειώνει αυτόματα τη θερμότητα, όταν χρειάζεται, μειώνοντας σημαντικά το «πιτσίλισμα» κατά το βράσιμο του νερού ή την προετοιμασία σούπας και σάλτσας.

Ενισχυμένες σειρές εντοιχιζόμενων συσκευών για διαφορετικούς τρόπους ζωής στην κουζίνα

Η LG ενισχύει περαιτέρω τη σειρά των εντοιχιζόμενων συσκευών της με το λανσάρισμα του νέου απορροφητήρα της σειράς Signature Kitchen Suite. Ο νέος απορροφητήρας 90 εκατοστών (36 ιντσών), ενσωματώνεται άψογα σε ντουλάπια και πάγκους, διαθέτει κομψή, και εκλεπτυσμένη σχεδίαση με μαύρο γυαλί. Επίσης, διαθέτει ισχυρό σύστημα εξαερισμού, απορροφώντας αποτελεσματικά τον ατμό και τις οσμές για μια πιο ευχάριστη εμπειρία μαγειρέματος.

Επιπλέον, η LG έχει ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο των εντοιχιζόμενων συσκευών της στην ευρωπαϊκή αγορά με νέα προιόντα, όπως η επαγωγική εστία 80 εκατοστών (30 ιντσών) και τα εντοιχιζόμενα ψυγεία και φούρνοι μικροκυμάτων, ενώ ταυτόχρονα η παρέχει μία ευρύτερη γκάμα επιλογών χρωμάτων και μεγεθών στις σειρές των φούρνων της. Μεταξύ των νέων μοντέλων συμπεριλαμβάνεται το ψυγείο με πλάτος 122 εκατοστών (48 ιντσών) της σειράς Signature Kitchen Suite και άλλες προηγμένες συσκευές από τη σειρά Transitional που διαθέτουν λεπτές λαβές και κομψό φινίρισμα. Με στόχο την αναβάθμιση της αισθητικής της κουζίνας των πελατών, η εταιρεία προσφέρει μια σειρά με νέα φινιρίσματα για τις premium εντοιχιζόμενες συσκευές της, με μαύρο ανοξείδωτο ατσάλι και μαύρο γυάλινο φινίρισμα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε τις πλέον πρόσφατες εντοιχιζόμενες καινοτόμες συσκευές μας στη φετινή έκθεση Milan Design Week, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή μας να ηγηθούμε των νέων τάσεων σχεδιασμού και να ικανοποιήσουμε τις διαφορετικές ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Η LG θα συνεχίσει να ενισχύει την παρουσία της στην Ευρώπη μέσω μιας διευρυμένης γκάμας εντοιχιζόμενων συσκευών που προσφέρουν στιλ, απόδοση και ευκολία στην κουζίνα».

Πηγή: από e-mail

The post Η LG ενισχύει την παρουσία της στην Ευρωπαϊκή αγορά μέσω των λύσεων της για την κουζίνα στην έκθεση MDW 2024 first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

vivosmartphones: Εγγύηση Αξιοπιστίας και Εξαιρετική Απόδοση συνθέτουν την ποιότητα χρήσης στη Mid-Range κατηγορία

klik

Το Rakuten Viber γιορτάζει το 1 εκατομμύριο ενεργά ηλεκτρονικά πορτοφόλια!

klik

Πώς μπορείς να ελέγξεις τις ηλεκτρονικές συσκευές των παιδιών σου

klik

Η LG OLED και ο Shepard Fairey μεταφέρουν το street art στην ψηφιακή σφαίρα

klik

ΗΠΑ – Πεντάγωνο: Ετοιμάζει «εξωγήινη» ιστοσελίδα με αναφορές για θεάσεις UFO

klik

Google Maps: Τεχνητή Νοημοσύνη και τρισδιάστατη προεπισκόπηση

klik

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy