22.5 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
klik.news
Image default
Ελλαδα

Κέιτ Μίντλετον: Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή της [βίντεο]

Κέιτ-Μίντλετον:-Αυτή-είναι-η-πρώτη-δημόσια-εμφάνισή-της-[βίντεο]

Μια εβδομάδα μετά το φιάσκο με την πειραγμένη φωτογραφία της για την Γιορτή της Μητέρας, η Κέιτ Μίντλετον θέλοντας να διαψεύσει όσα γράφονται και ακούγονται για την ίδια στα ΜΜΕ έκανε μια δημόσια εμφάνιση στο παντοπωλείο της γειτονιάς της με στόχο να την εντοπίσουν και να την καταγράψουν οι κάμερες.

Με τον τρόπο αυτό «θέλησε να κλείσει τα στόματα» όσων αναπαράγουν τα αναληθή σενάρια για την επέμβαση που έκανε, τον χωρισμό από τον άπιστο σύζυγό της αλλά και το γεγονός ότι πέθανε.

Κέιτ Μίντλετον και Γουίλιαμ το πρωί του Σαββάτου πήγαν για ψώνια στο αγαπημένο τους παντοπωλείο

Η Κέιτ Μίντλετον δεν κρυβόταν, αντίθετα έκανε φανερή και αισθητή την παρουσία της, περπατούσε με μεγάλα βήματα, είχε όρθιο το κεφάλι της, χαμογελούσε πλατιά. Αντίθετα ο Γουίλιαμ φορούσε ένα καπέλο τζόκεϊ και είχε σκυμμένο το κεφάλι προσπαθώντας εμφανώς να κρυφτεί ενώ δεν είχαν μαζί τα παιδιά τους.

#KateMiddleton seemed to be in good spirits while out and about with #PrinceWilliam Saturday. https://t.co/kLUsfvt3b2 (🎥: TMZ/The Sun) pic.twitter.com/EqbtVojBcw

— TMZ (@TMZ) March 18, 2024

Κέιτ Μίντλετον: Τι λέει ειδικός στην γλώσσα του σώματος για την πρώτη της εμφάνιση

Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Judi James δήλωσε στη Daily Mail ότι η συμπεριφορά της Κέιτ στο παντοπωλείο ήταν ένα αριστούργημα για να «καταπνίξει όλες τις τοξικές φήμες».

«Είναι απλά εκπληκτικό να βλέπεις την πιο περιζήτητη γυναίκα στον κόσμο και αντικείμενο εικασιών και φημών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να εμφανίζεται ξαφνικά έτσι και όχι μόνο να δείχνει υγιής, αλλά να είναι γεμάτη ενέργεια και απίστευτα ευτυχισμένη, αλλά και να μην κάνει καμία εμφανή προσπάθεια να κρυφτεί ενώ βρίσκεται σε δημόσιο χώρο.

Η Κέιτ περπατάει μπροστά από τον Γουίλιαμ εδώ, κάνοντας αρκετά μεγάλα βήματα ώστε να μην αφήνει καμία υποψία αδυναμίας. Ενώ ο Γουίλιαμ κρατά το πρόσωπό του μερικώς κρυμμένο κάτω από το καπέλο του και το κεφάλι του χαμηλωμένο, η γλώσσα του σώματος της Κέιτ εδώ υποδηλώνει την επιθυμία της να φαίνεται.

Το κεφάλι της είναι σηκωμένο και τα μακριά μαλλιά της ανεμίζουν, ενώ χαμογελά πλατιά κάτι που την κάνει να δείχνει ότι είναι απόλυτα αισιόδοξη και χαρούμενη».

Η ειδικός εξηγεί ότι αυτή ήταν μια κίνηση της Κέιτ με σκοπό να καθησυχάσει τους θαυμαστές της και να διαψεύσει τις τοξικές φήμες.

Πηγές από το περιβάλλον της Κέιτ και του Γουίλιαμ είπαν στη Mail ότι βρήκαν τις εικασίες εξαιρετικά οδυνηρές και δύσκολο να τις αντιμετωπίσουν, αλλά ήταν αποφασισμένοι να επικεντρωθούν σε αυτό που ήταν σημαντικό για αυτούς – την οικογένειά τους και την ανάρρωση της πριγκίπισσας.

Βρετανικά δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει προσλάβει γκουρού δημοσίων σχέσεων για να σχεδιάσουν την επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στη δημόσια σφαίρα και για να αντιμετωπίσουν όλες αυτές τις τοξικές φήμες που ανακυκλώνονται.

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 12.43 το μεσημέρι του Σαββάτου από έναν ποίτη που βρισκόταν επίσης στο παντοπωλείο.

Ο άνθρωπος που βιντεοσκόπησε την πριγκίπισσα Κέιτ ανέφερε ότι επισκέφθηκε το κατάστημα για να «σκοτώσει την ώρα του» ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για να συναντήσει κάποιον για να αγοράσει ένα αντικείμενο από το Facebook, όταν αναγνώρισε τον Γουίλιαμ και την Κέιτ και εντυπωσιάστηκε από το πόσο «ευτυχισμένοι» έδειχναν.

Εντόπισε ξανά το ζευγάρι στο πάρκινγκ και αποφάσισε να απαθανατίσει τη στιγμή για να τη μοιραστεί με τη δική του οικογένεια.

«Όταν μπήκα μέσα κοίταξα γύρω μου και τους πρόσεξα. Έδειχναν ευτυχισμένοι», δήλωσε το άτομο, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν παρακολουθώ τέτοιου είδους ειδήσεις, αλλά το μοιράστηκα [αυτό] με την οικογένειά μου – ήταν σαν ‘α, είναι ζωντανή!».

«Παρατήρησα ένα ζευγάρι που επέλεγε ψωμιά και η γυναίκα γύρισε το πρόσωπό της και ένιωσα σαν να είχα ξαναδεί το πρόσωπό της. Ήταν οικείο», ανέφερε ο… άγνωστος φωτογράφος μιλώντας στο ΤΜΖ.

«Πήγα στο αυτοκίνητό μου και καθώς έβγαιναν από το μαγαζί, τους βιντεοσκόπησα. Νομίζω ότι βγήκαν από μια πύλη έξω από το χώρο. Απλά εξαφανίστηκαν και δεν είδα κανένα αυτοκίνητο».

Κέιτ Μίντλετον: Σάλος με Βραζιλιάνο μέντιουμ που προβλέπει το μέλλον της

Ο αυτοαποκαλούμενος «νέος Νοστράδαμος», Athos Salomé, που ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει τον θάνατο της βασίλισσας είπε ότι η Κέιτ Μίντλετον θα αντιμετωπίσει «σημαντικές προκλήσεις».

Ο Βραζιλιάνος μυστικιστής ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει τον κορονοϊό, τον Elon Musk να αγοράζει το Twitter και ακόμη και τον θάνατο της Ελισάβετ. Ο Salomé πιστεύει ότι μπορεί να αποκαλύψει αλήθειες και να προσφέρει προοπτικές πέρα από την κατανόηση του ανθρώπινου νου.

Μιλώντας στην βρετανική Daily Star άφησε να εννοηθεί ότι η Κέιτ Μίντλετον θα έχει ένα… βουνό να ανέβει τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με τη Salomé, η πριγκίπισσα αντιμετωπίζει προβλήματα με τα οστά, τα γόνατα, τα πόδια και τις αρθρώσεις που φέρεται να βελτιώνονται με τη φυσιοθεραπεία, αλλά η κύρια πρόκληση της είναι αυτή του στέμματος. Καμία από αυτές τις ασθένειες, ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Παλάτι.

Είπε στην Daily Star: «Οι προκλήσεις που αναφέρθηκαν είναι αν θα είναι όντως έτοιμη να αναλάβει το στέμμα. Οι μήνες Μάρτιος, Ιούνιος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος είναι μέρος της ζωής της, όπως και το έτος 2025. Όλα είναι ήδη γραμμένα στη ζωή της Κέιτ, επομένως είναι σημαντικό να φροντίζει την ψυχική της υγεία αλλά και τα οστά της. Η δομή και η ευθύνη δεν βαραίνουν μόνο το μυαλό αλλά αντανακλούν και στα οστά της. Αν και ποτέ δεν θα επιβεβαιώσουν το γεγονός, έχει πράγματι αυτό το πρόβλημα».

Απομένει λοιπόν να δούμε αν ο Βραζιλιάνος μάντης θα… πέσει μέσα στις προβλέψεις του ή όχι!

Κέιτ Μίντλετον: «Θα μιλήσει για την υγεία της όταν το θελήσει»

Παράλληλα, συνεχίζονται τα σενάρια συνωμοσιολογίας σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον ειδικότερα μετά την πειραγμένη φωτογραφία. Πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για πολύ σοβαρό πρόβλημα, για χωρισμό, για θύμα ξυλοδαρμού μέχρι και για θάνατο.

Το παλάτι δεν έκανε πολλές ανακοινώσεις αλλά αρκέστηκε σε δύο. Η πρώτη στις 17 Ιανουαρίου ανέφερε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει υποβληθεί σε «προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά» και πώς θα επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά το Πάσχα. Ακολούθησε δεύτερη ανακοίνωση ότι δεν θα εμφανιστεί μέχρι τον Ιούνιο. Και τότε άρχισαν οι φήμες…

Σύμφωνα με τη The Sunday Times φίλος του ζευγαριού δήλωσε ότι ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θέλουν να είναι ξεκάθαροι και πιο ανοιχτοί και θα το κάνουν όταν νιώσουν έτοιμοι. Πρόκειται για μια απόφαση της Κέιτ και δεν πρόκειται να βιαστούν.

Ο φίλος του βασιλικού ζεύγους δήλωσε επίσης: «Δεν είναι ότι δεν πίστευαν ότι θα υπήρχαν πολλές εικασίες και ενδιαφέρον, αλλά είχαν εμπιστοσύνη ότι ο κόσμος θα τους έδινε τον χώρο που ζητούσαν, πράγμα που έκαναν για περίπου ένα μήνα».

Στη Sunday Times μια ακόμα βασιλική πηγή αποκάλυψε ότι: «Είναι πιο ανοιχτοί όταν βγαίνουν έξω και αλληλεπιδρούν με το κοινό – η πριγκίπισσα θα μπορούσε να συζητήσει την ανάρρωσή της δημοσίως, σε κάποια από τις υποχρεώσεις της… Αν επρόκειτο να το κάνει, έτσι θα το έκανε»

Η πιθανή ημερομηνία επιστροφής της Κέιτ Μίντλετον σύμφωνα με την εφημερίδα μπορεί να μην είναι πριν τις 17 Απριλίου, όταν δηλαδή τελειώνουν οι σχολικές διακοπές των παιδιών από το Πάσχα.

The post Κέιτ Μίντλετον: Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή της [βίντεο] first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Συνάντηση Λιγνού και Κωστίδη με τον αν. Υπουργό Αθλητισμού Ιωάννη Βρούτση

klik

Αχαΐα: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίσθηκε ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ

klik

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο IDF μπήκε στο κοινοβούλιο της Γάζας

klik

Αλβανία – Δίκη Μπελέρη: Ποινή φυλάκισης 2,5 ετών πρότεινε ο εισαγγελέας

klik

Σε ποιο βουνό σχηματίζεται το πρόσωπο του Δία που «κοιτάζει» τον Όλυμπο – Δείτε τις εικόνες

klik

Σεισμός 4 Ρίχτερ στο Γύθειο

klik

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy