ΑΣΕΠ 7Κ/2024: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για τις 1.113 προσλήψεις με απολυτήριο Γυμνασίου

Δείτε τον πίνακα των θέσεων με της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 7Κ/2024 για την πλήρωση 1.113 θέσεων σε διαφόρους φορείς του Δημοσίου.

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 7Κ/2024 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 1.113 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Δημοσίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 28 του ν. 4765/2021.

Οι θέσεις της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο.

Ο διαγωνισμός 7Κ/2024 του ΑΣΕΠ θα πραγματοποιηθεί με το κλασικό σύστημα μοριοδότησης του ΑΣΕΠ και συμμετοχή θα μπορούν να δηλώσουν απόφοιτοι Γυμνασίου και σε ορισμένες περιπτώσεις και απόφοιτοι Δημοτικού.

Συγκεκριμένα, συμμετοχή με απολυτήριο Δημοτικού θα μπορούν να δηλώσουν όσοι έχουν αποφοιτήσει από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση μέχρι και το 1980.

Πηγή

The post ΑΣΕΠ 7Κ/2024: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για τις 1.113 προσλήψεις με απολυτήριο Γυμνασίου first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Γιώργος Πατούλης: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν με την Νάνσυ Κοιλού

Κίνηση τώρα: Απέραντο «πάρκινγκ» ο Κηφισός – Μεγάλες καθυστερήσεις και σε Αττική Οδό

Μέση Ανατολή: Θησαυροφυλάκια της Χεζμπολάχ στο στόχαστρο του Ισραήλ – Μισό δισ στο καταφύγιο Νασράλα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More