Ινδονησία: Ο νέος πρόεδρος όρισε Υπουργικό Συμβούλιο με 106 μέλη – Θα πάνε εκδρομή για… bonding

Η απίστευτη τακτική του νέου προέδρου για να έρθουν πιο… κοντά τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου 

Ο Πραμπόβο Σουμπιάντο ορκίστηκε νέος πρόεδρος της Ινδονησίας που θα ηγηθεί το μεγαλύτερο υπουργικό συμβούλιο της χώρας από την δεκαετία του 1960.

Το νέο κυβερνητικό σχήμα θα απαρτίζεται από 58 υπουργούς και ακόμη 48 υφυπουργούς, κυβερνητικό σχήμα σαφώς μεγαλύτερο από αυτό του πρώην προέδρου, Τζόκο Ουιντόντο. Ο ίδιος είχε 30 υπουργούς και 34 υφυπουργούς.

Ο 73χρονος Σουμπιάντο ορκίστηκε την Κυριακή πρόεδρος, μετά τη νίκη του με 58% στις εκλογές του περασμένου Φεβρουαρίου. Στην εκλογική μάχη είχε κατέβει με υποψήφιο αντιπρόεδρο τον γιο του Ουιντόντο.

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πολιτικό δώρο στον Ουιντόντο καθώς 17 από τους 48 υπουργούς ήταν και στην προηγούμενη κυβέρνηση. Ο Ουιντόντο λέγεται ότι στήριξε σιωπηλά τον νέο πρόεδρο.

Μεταξύ εκείνων που διατήρησαν τις θέσεις τους είναι οι Υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών.

Η πρώτη πράξη που θέσπισε για το Υπουργικό Συμβούλιο θα είναι μια… τριήμερη κατασκήνωση για να συσφίξουν οι σχέσεις και να έρθουν κοντά μεταξύ τους τα μέλη του. Οι Υπουργοί και οι Υφυπουργοί θα κοιμηθούν σε σκηνές και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ακούσουν πολλά για το όραμα του νέου προέδρου

Πηγή

The post Ινδονησία: Ο νέος πρόεδρος όρισε Υπουργικό Συμβούλιο με 106 μέλη – Θα πάνε εκδρομή για… bonding first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Black Friday 2024: Ποια είναι η ημερομηνία της «Μαύρης Παρασκευής» με τις μεγάλες προσφορές

Αναδρομικά: Έρχονται για 370.000 συνταξιούχους με τόκο 6% – Ποιοι είναι οι… τυχεροί

Απεργία σήμερα: Ποιοι συμμετέχουν – Τι δεν θα λειτουργήσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More