Κορεάτικα προϊόντα περιποίησης προσώπου: ποια να διαλέξεις

Έχεις ακούσει για τα κορεάτικα προϊόντα περιποίησης προσώπου αλλά δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις; Τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα! Εγώ έκανα την έρευνα για εσένα αναζητώντας σε social media, ίντερνετ και σχόλια χρηστών και τα δοκίμασα για να σου πω ποια είναι τα καλύτερα. 3 κορέατικα προϊόντα ομορφιάς για ένα φυσικό face lift

Και εάν δεν έχεις ήδη δοκιμάσει κάποιο κορεατικό προϊόν skincare, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή! Αυτά τα προϊόντα φημίζονται για την εξαιρετική τους ποιότητα, τα κορυφαία συστατικά και το καλύτερο από όλα, είναι προσιτά οικονομικά.

Πάμε να δούμε ποια θα πρέπει να προσθέσεις στη συλλογή σου!

Καθαριστικό προσώπου: Round Lab 1025 Dokdo Cleanser

Εάν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα ή απλά ψάχνεις ένα καθοριστικό που δεν θα σου ερεθίζει το δέρμα αλλά θα το αφήνει απαλό και καθαρό, το 1025 Dokdo Cleanser είναι το ιδανικό για εσένα.

Η τιμή του ξεκινά από 17 ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ.

Serum: Purito Centella Unscented Serum

Ένα από τα προϊόντα που έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές στα social media, όχι μόνο γιατί περιέχει το συστατικό centella που είναι γνωστο για τις αντηγηραντικές και ενυδατικές του ιδιότητες αλλά και γιατί έχει εξαιρετική σύσταση που δεν αφήνει το δέρμα λιπαρό και βαρύ.

Η τιμή του ξεκινά από 22 ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ.

Κρέμα ημέρας: Purito Deep Sea Water Cream

Όλα όσα θέλεις από μία ενυδατική κρέμα ημέρας: ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα με ελαφριά σύσταση. Προσωπικά έχω δοκιμάσει αρκετό καιρό την Deep Sea Water και είναι μία από τις καλύτερες ενυδατικές που έχω δοκιμάσει αφού ενυδατώνει το δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ή να προκαλεί ακμή.

Η τιμή της ξεκινά από 22 ευρώ και μπορείς να τη βρεις εδώ.

Αντηλιακό προσώπου: Beauty of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics

Δεν θα μπορούσα να γράψω λίστα προϊόντων skincare χωρίς να συμπεριλάβω και ένα καλό αντηλιακό προσώπου. Και ποιο άλλο από το προϊόν που έφερε την κορεάτικη περιποίηση προσώπου στην Ελλάδα, το Relief Sun από Beauty of Joseon. Το πιο ελαφρύ αντηλιακό που έχεις βάλει ποτέ σου, αφού δεν το νιώθεις πάνω στο δέρμα σου και το αφήνει απαλό και ενυδατωμένο.

Η τιμή του ξεκινά από 17 ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ.

Κρέμα νυχτός: Beauty of Joseon Dynasty Cream

Μία πλούσια, άκρως ενυδατική κρέμα νυχτός που δεν αφήνει καμία λιπαρότητα στο δέρμα και κάθεται τέλεια με τα υπόλοιπα προϊόντα σου. Ο λόγος για την dynasty cream, μία από τις πιο αγαπημένες κρέμες του TikTok και ίσως η καλύτερη κρέμα νυχτός που έχω βάλει ποτέ.

Η τιμή της ξεκινά από 22 ευρώ και μπορείς να τη βρεις εδώ. 

Toner: Haruharu Wonder Black Rice Hyaluronic

Ένα ελαφρύ toner χωρίς κανένα άρωμα που είναι η τέλεια βάση για οποιαδήποτε ρουτίνα περιποίησης προσώπου. Περιέχει εκχύλισμα από μαύρο ρύζι και υαλουρινικό οξύ και αφήνει το δέρμα απίστευτα απαλό και ανανεωμένο.

Η τιμή του ξεκινά από 19 ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ.

The post Κορεάτικα προϊόντα περιποίησης προσώπου: ποια να διαλέξεις first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

4 Φθινοπωρινά σχέδια για εντυπωσιακά νύχια

5 Χτενίσματα για κοντά μαλλιά

6 τεχνικές περιποίησης και μακιγιάζ για ώριμες γυναίκες

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More