Μίμης Πλέσσας: Το συγκινητικό αντίο από την συζυγό του – «Και ξαφνικά έπεσε βαθιά σιωπή»

Εκατοντάδες πολίτες έσπευσαν να εκφράσουν τα συλληπητηριά τους στην σύζυγο του συνθέτη.

Ρίγη συγκίνησης σκορπά η ανάρτηση με την οποία η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα, τον αποχαιρέτισε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, κάνοντας γνωστή την αποδημία του.

«Και ξαφνικά “Έπεσε βαθιά σιωπή…”…..”Κι εσύ δεν θα’ σαι πλάι μου Αστέρι της Ζωής μου……” ….θα είσαι πάντα μέσα μου και θα με προστατεύεις από εκεί ψηλά…..μέχρι να ανταμώσουμε και πάλι Ψυχή μου. “Πέρασαν τόσα καλοκαίρια… βρεξαν τη στράτα μας φωτιές” σε αυτό το κοινό ταξίδι ΖΩΗΣ που έφτασε στο τέλος του μέχρι να ανταμώσουμε και να το ξανακάνουμε…. Ευγνώμων για όλα…. Σε ευχαριστώ για όλα…. Σε λατρεύω για πάντα…..Γιατί η Αγάπη δεν έχει ημερομηνία λήξης. Καλό ταξίδι Ψυχή μου …..Καλή μας Αντάμωση», έγραψε η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα.

Εκατοντάδες πολίτες έσπευσαν να προσφέρουν τα συλληπητηριά τους κάτω από την ανάρτηση μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Πηγή

The post Μίμης Πλέσσας: Το συγκινητικό αντίο από την συζυγό του – «Και ξαφνικά έπεσε βαθιά σιωπή» first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Η βροχή συμπαραστάτης στη μάχη των πυροσβεστών στην Ηλεία

Απίθανο περιστατικό: Η νύφη το έσκασε κανονικά αλλά ο γάμος… συνεχίστηκε

Γερμανία: Φόβοι για έξαρση του ισλαμικού φονταμενταλισμού στην «επέτειο» της 7ης Οκτωβρίου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More