Νέα κίνηση ματ από UniCredit κόντρα στο Βερολίνο – Με 21% στην Commerzbank

Η ιταλική UniCredit συνεχίζει να εκπλήσσει τη γερμανική κυβέρνηση και χρησιμοποιώντας συμβόλαια παραγώγων αύξησε το μερίδιό της στη γερμανική τράπεζα κοντά στο 21%, ενώ περιμένει την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών να ξεπεράσει το 29,9%.

Η τολμηρή προσπάθεια του διευθύνοντος συμβούλου της UniCredit, Αντρέα Ορσέλ, να χτίσει τη μεγαλύτερη τράπεζα της Ευρώπης, φαίνεται πως θα στεφθεί με επιτυχία, καθώς με άκρως χειρουργικές κινήσεις, αποκτά όλο και μεγαλύτερο ποσοστό της δεύτερης γερμανικής τράπεζας.

Η ιταλική τράπεζα ανακοίνωσε ότι συμφώνησε για την απόκτηση πρόσθετου ποσοστού 11,5% στην Commerzbank, ανεβάζοντας το ποσοστό της σε περίπου 21%. Ωστόσο σύμφωνα με το Marketwatch, η ιταλική τράπεζα σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι η εκκαθάριση της συναλλαγής για την εξαγορά του ποσοστού δεν θα λάβει χώρα έως ότου λάβει έγκριση για να ενισχύσει τη συμμετοχή της στο 29,9%, ενώ δεν αποκάλυψε με ποιον επήλθε η συμφωνία.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή

The post Νέα κίνηση ματ από UniCredit κόντρα στο Βερολίνο – Με 21% στην Commerzbank first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Γιώργος Πατούλης: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν με την Νάνσυ Κοιλού

Κίνηση τώρα: Απέραντο «πάρκινγκ» ο Κηφισός – Μεγάλες καθυστερήσεις και σε Αττική Οδό

Μέση Ανατολή: Θησαυροφυλάκια της Χεζμπολάχ στο στόχαστρο του Ισραήλ – Μισό δισ στο καταφύγιο Νασράλα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More