Τα 4 καλύτερα κονσίλερ για γυναίκες 40+

Ψάχνεις ένα κονσίλερ που θα σου λύσει τα χέρια και όντως θα κάνει την διαφορά στο μακιγιάζ σου; Λοιπόν σε καταλαβαίνω απόλυτα μιας και μετά από μια ηλικία οι ανάγκες του δέρματος αλλάζουν και σίγουρα όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο εξιδεικευμένα προϊόντα τόσο περιποίησης όσο και μακιγιάζ χρειαζόμαστε!

Έτσι και εγώ αποφάσισα σήμερα να σου δείξω εσένα που έχεις πραγματική ανάγκη να διαγράψεις τα σημάδια της γήρανσης και τους μαύρους κύκλους τα καλύτερα κονσίλερ της αγοράς. Έχε ωστόσο κατά νου πως τα καλύτερα κονσίλερ για γυναίκες μετά τα 40 είναι αυτά που έχουν λεπτόρρευστη υφή ώστε να μην κάθονται στις λεπτές γραμμές ενώ είναι ενυδατικά και φωτεινά για ένα ξεκούραστο και ζωντανό αποτέλεσμα. Πάμε ωστόσο να δεις με περισσότερες λεπτομέρειες τα 4 καλύτερα κονσίλερ για γυναίκες 40+ και να διαλέξεις το καλύτερο για εσένα!

Τα καλύτερα κονσίλερ για γυναίκες 40+

1. Instant Anti Age Eraser Concealer από την Maybelline

Ξεκινάμε με ένα κονσίλερ που ανήκει στην κατηγορία των drugstore προϊόντων ή αλλιώς των πιο οικονομικών.  Το παραπάνω κονσίλερ λοιπόν είναι της εταιρείας Maybelline και πρόκειται για το πιο viral καλλυντικό της. Θα το δεις από πολλές beuty γκουρού που το χρησιμοποιούν και το εκθειάζουν με τα καλύτερα λόγια ( όχι αδίκως θα πω εγώ)! Ένα τέλειο κονσίλερ που θα φωτίσει την περιοχή κάτω από τα ματιά χωρίς να μπαίνει στις λεπτές γραμμές και σε οικονομική τιμή! Δες επίσης: Κονσίλερ: 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν το ξαναχρησιμοποιήσεις!

2. Banana Lowlighter από την Rodial

Πάμε τώρα σε ένα πιο ακριβό κονσίλερ που ωστόσο κάνει θαύματα και σίγουρα θεωρείται bestseller! Ανήκει στην εταιρεία Rodial και υπόσχεται ότι θα καμουφλάρει τους μαύρους κύκλους και θα δώσει φως κάτω από την περιοχή των ματιών δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα! Περιέχει και πολύτιμα για το δέρμα συστατικά όπως είναι η καφεΐνη που βοηθά κατά του πρηξίματος αλλά και η βιταμίνη Ε που αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο! Δες επίσης: Αυτά τα 6 concealer εξαφανίζουν τους μαύρους κύκλους

3. Double Wear Radiant Concealer από την Estee Lauder

Συνεχίζουμε στα πιο ακριβά προϊόντα και πάμε τώρα σε ένα επίσης διάσημο κονσίλερ αυτή την φορά της εταιρείας Estee Lauder. Είναι ένα καλλυντικό το οποίο έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως μιας και έχει εξαιρετικά κρεμώδης υφή που απλώνεται εύκολα αλλά διαρκεί έως και 12 ώρες! Εννοείται πως δεν δημιουργεί γραμμές κάτω από τα μάτια αλλά και λόγω της σύστασής του είναι αρκετά καλυπτικό τόσο σε κηλίδες όσο και στην ερυθρότητα που μπορεί να έχει δημιουργηθεί γύρω από την περιοχή! Δες επίσης: Πώς να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου μια ζεστή μέρα!

4. Magic Away Liquid Concealer από την Charlotte Tilbury

Τέλος πάμε σε ένα κονσίλερ το οποίο λένε ότι κάνει θαύματα. Ανήκει στην γνωστή εταιρεία Charlotte Tilbury και μπορείς να το βρεις στα Sephora αν ενδιαφέρεσαι. Αρχικά περιέχει εξαίσια συστατικά για την επιδερμίδα σου, ωστόσο θέλω να δώσεις βάση κυρίως στο αποτέλεσμα που αφήνει το παραπάνω κονσίλερ. Μπορεί να καμουφλάρει τις ατέλειες όπως είναι οι μαύροι κύκλοι αλλά το πόδι της χήνας. Έχει τρομερή υφή η οποία δεν αφήνει λεπτές γραμμές και κάθεται τέλεια πάνω από το makeup. Δες επίσης εδώ: Τι να αποφύγεις στο μακιγιάζ για να δείχνεις νεότερη!

The post Τα 4 καλύτερα κονσίλερ για γυναίκες 40+ first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

4 Εντυπωσιακά φθινοπωρινά outfits για βραδινό ραντεβού

5 Σκούρα χρώματα μανικιούρ που δείχνουν τέλεια σε κοντά νύχια

4 Χαρακτηριστικά που κάθε επιτυχημένη γυναίκα έχει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More