5 Σκούρα χρώματα μανικιούρ που δείχνουν τέλεια σε κοντά νύχια

Ψάχνεις και εσύ τα πιο εντυπωσιακά σκούρα χρώματα μανικιούρ; Αν ναι, τότε πρέπει σίγουρα να μείνεις μαζί μου για να δεις τι έχω βρει για εσένα παρακάτω. Οι τάσεις χρωμάτων για τα μανικιούρ έχουν ήδη βγει αλλά ποιες από αυτές ταιριάζουν καλύτερα σε κοντά νύχια; Αν μάλιστα σου αρέσουν κυρίως τα σκούρα χρώματα και αναρωτιέσαι ποιο είναι το κατάλληλο χρώμα που ταιριάζει τέλεια στα δικά σου κοντά νύχια τότε παρακάτω θα βρεις ότι ψάχνεις! Είσαι λοιπόν έτοιμη; Πάμε να δούμε μαζί τα 5 σκούρα χρώματα μανικιούρ που ταιριάζουν τέλεια σε κοντά νύχια και διάλεξε το καλύτερο για εσένα!

Σκούρα χρώματα μανικιούρ για κοντά νύχια

1. Espresso brown- Σκούρα χρώματα μανικιούρ

Ξεκινάμε με ένα πιο Φθινοπωρινό χρώμα μανικιούρ που θα το δεις κυρίως τον Σεπτέμβρη- Οκτώβρη. Είναι ένα εξαίσιο χρώμα που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσεις αν δεν ψάχνεις την πολύ σκούρα απόχρωση μανικιούρ! Μάλιστα μπορείς να το βρεις και σε διάφορες αποχρώσεις ανάλογα με τα γούστα σου και τις προτιμήσεις σου. Για παραπάνω επιλογές δες: 5 Ιδέες για φθινοπωρινά Καφέ νύχια που θα λατρέψεις!

2. Μοβ νύχια- Σκούρες αποχρώσεις νυχιών

Προχωράμε τώρα σε μια πιο σκούρα απόχρωση νυχιών που είτε θα την λατρέψεις είτε δεν θα σου αρέσει καθόλου. Εμένα που το μοβ τυγχάνει να είναι το αγαπημένο μου χρώμα, έχω να σου πω πως την αγαπώ. Πρόκειται εξάλλου όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, για ένα βαθύ μοβ χρώμα το οποίο θυμίζει αρκετά χειμερινούς μήνες! Δες εδώ χειμωνιάτικα μανικιούρ: 36 Πανέμορφες προτάσεις για χειμωνιάτικα νύχια!

Ιδέες για σκούρα κοντά νύχια

3. Βαθύ πράσινο χρώμα νυχιών- Κοντά νύχια χρώματα

Στην συνέχεια έχουμε ένα πιο παιχνιδιάρικο σκούρο χρώμα, το βαθύ πράσινο που βλέπεις και στις παραπάνω φωτογραφίες. Είναι ένα χρώμα που εγώ προσωπικά κάνω κάθε μα κάθε Χειμώνα και το αγαπώ! Μπορεί να είναι λίγο έντονο για κάποιες από εσάς αλλά αυτό το κυπαρισσί είναι πραγματικά πανέμορφο. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει νομίζω πως έστω και μια φορά πρέπει να του δώσεις μια ευκαιρία. Δες εδώ περισσότερα: 25 Προτάσεις για σκούρα νύχια φέτος το χειμώνα!

4. Μπορντό νύχια για εντυπωσιακό μανικιούρ

Συνεχίζουμε με ένα χρώμα που αν σου αρέσει να ξεχωρίζεις σου συνιστώ να μην το κάνεις. Το μπορντό νύχι ιδίως την φετινή χρονιά θα το δεις πραγματικά παντού σε κοντά σε μακριά νύχια (για να μην μιλήσω για νύχι και αξεσουάρ)! Εντάξει όχι αδίκως είναι τέλεια απόχρωση αρκετά κομψή και όμορφη! Για εμένα που δεν με νοιάζει να έχω ξεχωριστά νύχια σίγουρα θα είναι το επόμενο χρώμα που θα κάνω στο ραντεβού μου! Δες επίσης: 5 Μανικιούρ που δείχνουν τέλεια σε κοντά νύχια

5. Μπλε νύχια-Χρώματα μανικιούρ για κοντά νύχια

Τέλος, έχω να σου δείξω ένα χρώμα που σίγουρα θα απορείς πως βρίσκεται στα σκούρα χρώματα. Θα μου πεις καλέ αυτό είναι καλοκαιρινό ανοιχτό μπλε χρώμα. Κι όμως, δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Αν βρεις την κατάλληλη απόχρωση του μπλε όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες πάνω τότε θα έχεις πετύχει το απόλυτο μανικιούρ. Βέβαια πρόκειται για ένα σκούρο χρώμα που δεν αρέσει σε όλες αλλά αν θες να κάνεις την διαφορά τι περιμένεις; Δοκιμάσέ το! Δες και εδώ: 25 Chic χειμωνιάτικα nail art για εντυπωσιακά νυχιά!

ΜανικιούρΦθινόπωρο

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Δες Επίσης:

  • Ιδέες για φθινοπωρινά νύχια

  • Τα Καλύτερα φθινοπωρινά νύχια για το 2024

  • Μοντέρνες ιδέες για φθινοπωρινό πεντικιούρ

  • Μοναδικά χρώματα για νύχια που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος το φθινόπωρο

  • Οι μεγαλύτερες τάσεις μανικιούρ για το Φθινόπωρο 2024

  • Οι 7 πιο hot ιδέες μανικιούρ για τον φετινό Αύγουστο

The post 5 Σκούρα χρώματα μανικιούρ που δείχνουν τέλεια σε κοντά νύχια first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

4 Χαρακτηριστικά που κάθε επιτυχημένη γυναίκα έχει

Τα καλύτερα χρώματα μαλλιών για ώριμες γυναίκες

6 Must-Have Φθινοπωρινά ρούχα για γυναίκες 50+

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More