Τι άλλο θα ακούσουμε; Θηλάζει τον σύζυγό της για να του περάσουν τα δερματικά

Τι άλλο θα ακούσουμε; Ένα ζευγάρι σε μεγάλη πόλη της επαρχίας μας, τόλμησε και δημοσιοποίησε κάτι τόσο προσωπικό; σπούκι; κριντζ; προχώ; καυτό; και η λίστα δεν έχει τέλος

Ο σύζυγος που λέτε είχε τα θεματάκια του, κάτι αλλεργίες, κάτι δερματικά, κάτι απώλειες μαλλιών και ήρθαν οι κρέμες, τα χάπια και οι ιατρικές επισκέψεις που μόνο ως έξοδα καταγράφηκαν μιας και δεν τον βοήθησαν διόλου..

Σκασμένος ο χριστιανός, σκασμένη και η κυρά με την ταλαιπωρία που περνούσε το αγόρι της και μέσα στην απόγνωση ήρθε η φαεινή ιδέα…

Τι άλλο θα ακούσουμε; Θηλάζει τον σύζυγό της για να του περάσουν τα δερματικά

Ταΐζω λέει το γάλα μου στα μωρά και γίνονται μπουμπούκια! Δεν δίνω και στον αντρούλη μου να γιάνει και να θρέψει; Και ιδού.. Ξεκίνησαν εντατικό θηλασμό!

Πως να το βολέψουν στην αρχή δυσκολευτήκαν αλλά να που τους βγήκε… Και πήραν σειρά πρωί μεσημέρι βράδυ και δωστου ζυζί και μαμ.

Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι: Πέντε περιπτώσεις αθεόφοβων εργαζόμενων με πλαστά πτυχία!

Στην αρχή δηλώνει η μάνα – σύζυγος δεν μπορούσε να πιάσει και να ρουφήξει τη θηλή. Εξοικειώθηκε γρήγορα όμως και απόλαυσε το μοναδικό αυτό γιατρικό της φύσης που πολύ, κατά τα λεγόμενά τους, τον ωφέλησαν.

Μέσα σε ένα δίμηνο τα προβλήματα που τον απασχολούσαν υποχώρησαν σημαντικά. Σχεδόν εξαφανίστηκαν, χάρη στην πρωτοβουλία της λεβέντισσας κυράς.

Ο θηλασμός του συζύγου παγιώθηκε και όλα κυλούν όμορφα στο ιδιαίτερο αυτό ζευγάρι.

Πληροφορία μόνο για τους αναγνώστες μας:
Όταν η θηλάζουσα τρώει πικάντικα στο μωλό της πρήζεται η κοιλίτσα..!

Ευλόγησον!

The post Τι άλλο θα ακούσουμε; Θηλάζει τον σύζυγό της για να του περάσουν τα δερματικά first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αϊτή: Η αστυνομία αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις συμμορίες που προμηθεύονται όπλα και πυρομαχικά

Ο σοκαριστικός λόγος που μια 48χρονη Βραζιλιάνα έκοψε το «μόριο» του συζύγου της

Μεξικό: Έντεκα πτώματα σε πόλη που γειτονεύει με τις ΗΠΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More