Ελβετία: Ο πατέρας της φιναλίστ των καλλιστείων βρήκε το κεφάλι της σε σακούλα σκουπιδιών

Η Κριστίνα Γιοξίμοβιτς, 38 ετών, στραγγαλίστηκε, διαμελίστηκε και αποκεφαλίστηκε από τον σύζυγό της Μαρκ Ρίμπεν, 41 ετών, ο οποίος πολτοποίησε μερικά από τα μέλη της σε ένα μπλέντερ

Ανατριχίλα προκαλούν όσα αποκαλύπτονται για τον φρικτό θάνατο της 38χρονη φιναλίστ των καλλιστείων στην Ελβετία, με τον πατέρα της να είναι εκείνος που βρέθηκε αντιμέτωπος με το μακάβριο θέαμα του πολτοποιημένου σώματος της κόρης του από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στη MailOnline, οικογενειακός φίλος, ο πατέρας της βρήκε το κεφάλι της σε μια σακούλα σκουπιδιών στο πλυσταριό της, όπου τα μερικώς πολτοποιημένα λείψανά της.

Η Κριστίνα Γιοξίμοβιτς, 38 ετών, στραγγαλίστηκε, διαμελίστηκε και αποκεφαλίστηκε από τον σύζυγό της Μαρκ Ρίμπεν, 41 ετών, ο οποίος πολτοποίησε μερικά από τα μέλη της σε ένα μπλέντερ.

Τα λείψανά της ανακαλύφθηκαν από τον τρομοκρατημένο πατέρα της, όταν βρήκε μια μαύρη σακούλα με ξανθά μαλλιά να προεξέχει στο πλυσταριό του μεγάλου σπιτιού στον «χρυσό λόφο» του Binningen, κοντά στη Βασιλεία.

Ακόμα πιο σοκαριστικό το γεγονός ότι ο πατέρας της βρισκόταν επί ώρες στο σπίτι της, δειπνώντας με τις δύο εγγονές του, ηλικίας τριών και τεσσάρων ετών, και μιλώντας με τον γαμπρό του, ο οποίος δήλωνε άγνοια για το πού βρισκόταν η γυναίκα του.

Νωρίτερα, οι γονείς της είχαν κληθεί από το νηπιαγωγείο για να πάρουν τα παιδιά όταν η μητέρα τους δεν εμφανίστηκε.

Ο πατέρας της άρχισε να ψάχνει μέσα στο σπίτι κι όταν έφτασε στο στο υπόγειο, όπου βρίσκεται το πλυσταριό, είδε μια μεγάλη μαύρη σακούλα σκουπιδιών με τούφες μαλλιών να ξεπροβάλλουν.

«Όταν το άνοιξε και τη βρήκε κομμένο κεφάλι μέσα, έτρεξε έξω από την πόρτα του γκαράζ ουρλιάζοντας και είπε σε έναν περαστικό να καλέσει την αστυνομία, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να αντιμετωπίσει τον γαμπρό του, ο οποίος πιθανότατα δεν πίστευε ότι κάποιος θα την βρει.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μαρκ κατέθεσε έφεση για αποφυλάκιση που απορρίφθηκε από το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στη Λωζάνη – καθώς μια συνεχιζόμενη έρευνα διαπίστωσε ότι υπήρχαν «συγκεκριμένες ενδείξεις ψυχικής ασθένειας» πίσω από την υπόθεση.

Παράλληλα, 8 μήνες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα είναι σε εξέλιξη διαμάχη για την επιμέλεια των δύο παιδιών του ζευγαριού, τα οποία τώρα φροντίζουν οι γονείς του πρώην μοντέλου και η αδελφή της.

Οι γονείς της 38χρονη φέρονται να θεωρούνται πολύ μεγάλοι για να φροντίσουν τα νεαρά κορίτσια μακροπρόθεσμα, με την ψυχική τους κατάσταση να έχει επίσης τεθεί υπό αμφισβήτηση.

Η αδελφή του πατέρα του, η οποία ζει στη γενέτειρά του, τη Βέρνη με την οικογένειά της, έχει πλέον υποβάλει αίτηση για επιμέλεια. Η αδελφή υποτίθεται ότι υποστηρίζεται και από τον εκατομμυριούχο πατέρα του δολοφόνου.

Πηγή

The post Ελβετία: Ο πατέρας της φιναλίστ των καλλιστείων βρήκε το κεφάλι της σε σακούλα σκουπιδιών first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αϊτή: Η αστυνομία αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις συμμορίες που προμηθεύονται όπλα και πυρομαχικά

Ο σοκαριστικός λόγος που μια 48χρονη Βραζιλιάνα έκοψε το «μόριο» του συζύγου της

Μεξικό: Έντεκα πτώματα σε πόλη που γειτονεύει με τις ΗΠΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More