Μπέος: Έδωσες εντολή να θάψουν τα νεκρά ψάρια – Κουρέτας: Δεν υπάρχει κανένας λάκκος

Στα χαρακώματα παραμένουν ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, μετά το πρόβλημα που προκαλούν τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό.

Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης βρίσκεται μεταξύ άλλων η διαχείριση των ψαριών, με τον κ. Μπέο να κατηγορεί τον κ. Κουρέτα ότι έδωσε εντολή για να τα θάψουν στην κοίτη του ποταμού με τον δεύτερο να το διαψεύδει.

«Το μεγάλο έγκλημα και σκάνδαλο είναι γιατί έδωσε ο Περιφερειάρχης εργολαβία και εντολή να θάψουν τα ψάρια στην κοίτη του ποταμού. Είναι περιβαλλοντικό έγκλημα. Εκεί κοντά υπάρχουν σπίτια και γεωτρήσεις που παίρνουν νερό οι κάτοικοι», ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στον OPEN.

«Χρειάζεται να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε. Τους πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη, Για αυτό υπέβαλλα μήνυση και το λόγο έχει η δικαιοσύνη. Την εντολή την έδωσε ο Περιφερειάρχης. Η νομοθεσία λέει για καύση και όχι να τα θάψουμε» πρόσθεσε.

The post Μπέος: Έδωσες εντολή να θάψουν τα νεκρά ψάρια – Κουρέτας: Δεν υπάρχει κανένας λάκκος first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Η βροχή συμπαραστάτης στη μάχη των πυροσβεστών στην Ηλεία

Απίθανο περιστατικό: Η νύφη το έσκασε κανονικά αλλά ο γάμος… συνεχίστηκε

Γερμανία: Φόβοι για έξαρση του ισλαμικού φονταμενταλισμού στην «επέτειο» της 7ης Οκτωβρίου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More